PosterArtist

Poenostavljeno ustvarjanje plakatov

Zahtevajte informacije

PosterArtist

Poenostavljeno ustvarjanje plakatov

PosterArtist vsebuje 200 predhodno oblikovanih predlog, več kot 1000 slik in izrezkov brez tantiem, več kot 150 ozadij, več kot 150 okvirjev, različne besedilne grafike in še veliko več, da boste lahko hitro in enostavno ustvarjali plakate profesionalnega videza.

Ogled celotnih specifikacij

Ideje za oblikovanje

PosterArtist vsebuje veliko predlog za različna področja, med drugim za trgovine, pisarniška okolja, hotele, restavracije, posebne dogodke, ustvarjanje plakatov, okraševanje učilnic, promocijo dogodkov v šolah, študentske domove, šport, bolnišnice in letališča.

Ogled galerije predlog

Design ideas

Samodejna zasnova

Funkcija samodejne zasnove vsebuje mehanizem za dinamično postavitev (samodejno orodje za določanje položajev elementov, kot so slike in besedilo) in vgrajene profesionalne oblikovalske funkcije.

Več informacij

Auto Design

Preverjanje zasnove

Ko končate z zasnovo plakata, s funkcijo za preverjanje programa PosterArtist lahko zagotovite, da ni prišlo do napake pri zasnovi.

Več informacij

Design Check

Varnostne nastavitve

PosterArtist omogoča varnostne nastavitve, ki so vdelane v odprte predloge in uveljavljajo omejitve ustvarjalnega materiala. Predloge in vzorčne slike lahko registrirate v programu PosterArtist, da zagotovite varnost in nadzor nad vsebino.

Več informacij

Security Settings

Zajem strani

Funkcija zajema strani programa PosterArtist omogoča prilagodljivo pošiljanje Wordovih dokumentov, predstavitev PowerPoint ali Excelovih preglednic, ki jih lahko vstavite v plakat.

Več informacij

Paper Capture

Programska oprema PosterArtist

Imate starejšo različico programa PosterArtist in ga želite nadgraditi? Prenesite naš program za posodobitev in izkoristite napredne nove možnosti za ustvarjanje plakatov.

Obrnite se na nas

PosterArtist Lite

Canonova programska oprema PosterArtist Lite, poenostavljena različica programa PosterArtist z njegovimi osnovnimi funkcijami, vam omogoča, da v samo štirih preprostih korakih oblikujete in natisnete plakate profesionalnega videza. Vključuje več kot 1.300 predlog, fotografij in izrezov za najrazličnejše načine uporabe v poslovnih okoljih. Ustvarjanje privlačnih plakatov in znakov še nikoli ni bilo tako preprosto.

Več informacij

Obrnite se na našo ekipo in izvedeli boste, kako lahko s programsko opremo PosterArtist hitro in enostavno ustvarjate plakate profesionalnega videza.

Pogovorite se z ekipo