Zajem strani

Funkcija zajema strani programa PosterArtist omogoča prilagodljivo pošiljanje Wordovih dokumentov, predstavitev PowerPoint ali Excelovih preglednic, ki jih lahko vstavite v plakat.

Funkcija zajema strani dokumente ali slike prikaže na zaslonu s sličicami, kjer jih uporabnik lahko enostavno povleče in spusti v program PosterArtist. Izberete lahko tudi zaporedje ali velikost datotek, ki bodo vključene v plakat, in dodate besedilo. Ta funkcija omogoča enostavno ustvarjanje plakatov iz že ustvarjenega materiala.

Da bi lahko uporabljali to funkcijo, mora biti nameščen gonilnik tiskalnika imagePROGRAF. Funkcija zajema strani se začne izvajati v gonilniku tiskalnika, konča pa se v programu PosterArtist. Ko so slike in dokumenti vključeni v plakat, le-tega še vedno lahko spreminjate, da dosežete želeno zasnovo.

Še vedno lahko uporabljate vsa ostala orodja programa PosterArtist. Na primer, barvo ozadja lahko spremenite tudi, če so dokumenti že vključeni v plakat, dodate pa lahko tudi izrezke slik v programu PosterArtist.

* Ta funkcija je na voljo samo pri 32-bitni različici sistema Windows.

spacer
					image
Funkcije in prednosti
Samodejna zasnova
Preverjanje zasnove
Zajem strani
Varnostne nastavitve