Tiskanje iz oblaka s tiskalniki MAXIFY

Uživajte v svobodi tiskanja neposredno iz storitev v oblaku, kot so Evernote, Dropbox, OneDrive in Google Drive, iz zaslona tiskalnika ali oddaljeno iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika s programom Canon PRINT. Možnosti naprednega skeniranja so na voljo tudi v večnamenskih napravah.

MAXIFY-Cloud-Printers

Tiskanje iz oblaka

MAXIFY-Print-from-Cloud

Tiskalniki MAXIFY vam omogočajo tiskanje iz spletnih storitev v oblaku kar na zaslonu tiskalnika. S programom Canon PRINT lahko prek interneta kjer koli tiskate z mobilnimi napravami.

Skeniranje v oblak

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Z večnamenskimi napravami MAXIFY lahko z zaslona tiskalnika s programom MAXIFY Cloud Link dokumente skenirate neposredno v storitve v oblaku Evernote, Dropbox, OneDrive in Google Drive.*

Skeniranje-v-e-pošto

Skeniranje v e-pošto

S funkcijo skeniranja v e-pošto, ki je na voljo na vseh večnamenskih napravah MAXIFY, lahko skenirane dokumente pošljete na kateri koli izbran e-poštni naslov. S funkcijo prilaganja e-pošti lahko ustvarite osnutek e-pošte, ki mu priložite skenirane dokumente v e-poštni storitvi (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Funkciji skeniranja v e-pošto in prilaganja e-pošti sta dostopni neposredno z zaslona tiskalnika.*

MAXIFY-Scan-to-email2
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Program Canon PRINT

Program Canon PRINT omogoča brezžično tiskanje iz pametne naprave in dostop do storitev MAXIFY Cloud Link, kadar ste na poti. Oddaljeno tiskanje dokumentov iz storitev Evernote, Dropbox, OneDrive in Google Drive ter mnogih drugih je mogoče od skoraj kjer koli. Mogoče je tudi preverjanje stanja tiskalnika in informacij o črnilu ter dostop do priročnika za tiskalnik.

Program Canon PRINT lahko brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play.

MAXIFY Google_Cloud_Print

Google Cloud Print

Tiskalniki MAXIFY podpirajo tudi Google Cloud Print, ki vam omogoča tiskanje Googlovih dokumentov, e-poštnih sporočil, fotografij in prilog PDF iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in tradicionalnih namizij od skoraj kjer koli. Datoteke se varno prenesejo prek interneta za tiskanje, kjer koli ste, ali v istem prostoru kot tiskalnik ali na drugi celini.

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.