Tiskalniki MAXIFY za domače pisarne

S tiskalniki MAXIFY za domače pisarne dosegate nove stopnje produktivnosti. Idealni so za tiste, ki delajo od doma, saj omogočajo nizke stroške tiskanja za domače pisarne in tiskanje od 200 do 1000 strani na mesec.

[MASTER] Slika_MAXIFY MB2150 z razponom 240px

MAXIFY serije MB2150

 • Tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faksov
 • 13 barvnih in 19 črno-belih strani na minuto
 • Kapaciteta 250 listov, samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
 • Povezavi Wi-Fi in z oblakom
 • Od 200 do 1.000 strani na mesec

MAXIFY MB2750 240px

MAXIFY serije MB2750

 • Tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faksov
 • 15,5 barvne strani in 24 črno-belih strani na minuto
 • Kapaciteta 500 listov, samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
 • Povezave Wi-Fi, ethernet in z oblakom
 • Od 200 do 1.000 strani na mesec

Priročnost in hitrost

Večnamenske naprave za domače pisarne z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov in veliko kapaciteto papirja zagotavljajo preprosto delo z večstranskimi dokumenti. Zaradi velike hitrosti tiskanja poslovnih dokumentov in hitrega prvega natisa ne boste več čakali, da se dokumenti natisnejo. Omogočajo tudi shranjevanje priljubljenih dejanj za hiter dostop ob naslednji uporabi.

MAXIFY-Convenience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Brezžična povezljivost

Družina modelov, ki podpirajo povezavo Wi-Fi in ethernetno povezavo, omogoča skupno rabo funkcij tiskanja in skeniranja ter tiskanje od kjer koli. S Canonovim programom Canon PRINT ali protokolom Apple AirPrint™ je brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto. Na voljo so tiskanje prek brezžičnega omrežja, sprotno tiskanje z načinom dostopne točke ali celo tiskanje prek spleta s podporo za delo v oblaku.

Napredno skeniranje

Z možnostjo skeniranja v e-pošto lahko skenirane dokumente na izbran e-poštni naslov pošljete neposredno z zaslona tiskalnika ali ustvarite osnutek e-pošte, ki mu priložite skenirane dokumente v e-poštni storitvi (Gmail, MS, Exchange, Yahoo!). Skenirane dokumente lahko tudi prenesete neposredno v storitve Evernote, Dropbox, Google Drive in SkyDrive s programom MAXIFY Cloud Link.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Prihranite denar za črnila in papir

S črnilnimi vložki XL z visokim izkoristkom lahko natisnete do 1.200 črno-belih in 900 barvnih dokumentov z nizkimi stroški na stran. Paket štiribarvnih kartuš vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovito tiskanje. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

MAXIFY-Working-from-home

Potrebujete tiskalnik za fotografije s funkcijami za pisarniško rabo?

Tiskalniki PIXMA za domačo pisarno ponujajo kakovostno tiskanje fotografij, hkrati pa imajo praktične funkcije za pisarniško rabo, kot sta samodejni podajalnik dokumentov in faksiranje.

  Podpora in prenosi

  Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s tiskalniki MAXIFY za domače pisarne.

  Iščete črnila?

  Z našim iskalnikom potrebščin lahko poiščete pravi črnilni vložek ali paket kartuš za vaš tiskalnik MAXIFY za domače pisarne.

  Ali potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

  Poiščite najboljši tiskalnik za vaš dom in pisarno z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika. Primerjajte naše namizne večnamenske naprave ter laserske in brizgalne tiskalnike fotografij.