Tiskalniki MAXIFY za domače pisarne

S tiskalniki MAXIFY za domače pisarne dosegate nove stopnje produktivnosti. Idealni so za tiste, ki delajo od doma, saj omogočajo nizke stroške tiskanja za domače pisarne in tiskanje od 200 do 1000 strani na mesec.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Priročnost in hitrost

Večnamenske naprave za domače pisarne z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov in veliko kapaciteto papirja zagotavljajo preprosto delo z večstranskimi dokumenti. Zaradi velike hitrosti tiskanja poslovnih dokumentov in hitrega prvega natisa ne boste več čakali, da se dokumenti natisnejo. Omogočajo tudi shranjevanje priljubljenih dejanj za hiter dostop ob naslednji uporabi.

Brezžična povezljivost

Družina modelov, ki podpirajo povezavo Wi-Fi in ethernetno povezavo, omogoča skupno rabo funkcij tiskanja in skeniranja ter tiskanje od kjer koli. S Canonovim programom Canon PRINT ali protokolom Apple AirPrint™ je brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto. Na voljo so tiskanje prek brezžičnega omrežja, sprotno tiskanje z načinom dostopne točke ali celo tiskanje prek spleta s podporo za delo v oblaku.

Več informacij

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Napredno skeniranje

Z možnostjo skeniranja v e-pošto lahko skenirane dokumente na izbran e-poštni naslov pošljete neposredno z zaslona tiskalnika ali ustvarite osnutek e-pošte, ki mu priložite skenirane dokumente v e-poštni storitvi (Gmail, MS, Exchange, Yahoo!). Skenirane dokumente lahko tudi prenesete neposredno v storitve Evernote, Dropbox, Google Drive in SkyDrive s programom MAXIFY Cloud Link.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Prihranite denar za črnila in papir

S črnilnimi vložki XL z visokim izkoristkom lahko natisnete do 1.200 črno-belih in 900 barvnih dokumentov z nizkimi stroški na stran. Paket štiribarvnih kartuš vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovito tiskanje. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Potrebujete tiskalnik za fotografije s funkcijami za pisarniško rabo?

Tiskalniki PIXMA za domačo pisarno ponujajo kakovostno tiskanje fotografij, hkrati pa imajo praktične funkcije za pisarniško rabo, kot sta samodejni podajalnik dokumentov in faksiranje.

Tiskalniki MAXIFY za pisarne