Tiskalniki MAXIFY

Spoznajte celotno Canonovo družino učinkovitih poslovnih brizgalnih tiskalnikov MAXIFY, ki so zasnovani za hitro in kakovostno tiskanje dokumentov za majhne in domače pisarne

Poslovne brizgalne večnamenske naprave

Večnamenske poslovne naprave MAXIFY s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja ter velikimi samodejnimi podajalniki dokumentov so najboljša izbira za vašo pisarno.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Kompaktna večnamenska naprava omogoča učinkovito barvno tiskanje poslovne kakovosti za domače pisarne in ima povezavo Wi-Fi, samodejni podajalnik dokumentov, možnost dvostranskega tiskanja in funkcijo skeniranja v oblak.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Izjemni večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za tiskanje in skeniranje za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrostjo tiskanja 19 črno-belih slik na minuto in vrsto omrežnih funkcij.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Hitra in učinkovita večnamenska naprava omogoča kakovostno poslovno barvno tiskanje za domače pisarne. Opremljena je z možnostjo povezave Wi-Fi in Ethernet, upravljanjem z zaslonom na dotik in možnostjo povezave s pametnim telefonom ter oblakom.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Večnamenski barvni brizgalni tiskalnik za domače pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2750 omogoča mobilno tiskanje in integracijo v oblak, medtem ko s svojo 500-listno kapaciteto in hitrostjo tiskanja 24 črno-belih strani v minuti poveča učinkovitost.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Hitra večnamenska naprava za manjše pisarne z večjo količino dela. Opremljena je s samodejnim podajalnikom dokumentov, 2-stranskim tiskanjem, nadzorom in upravljanjem uporabe ter zmogljivo povezavo s pametnim telefonom in storitvami v oblaku.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Zmogljiv večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrost tiskanja 24 črno-belih slik na minuto in preprosta integracija v omrežje.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Zmogljiva večnamenska naprava za zelo zaposlene manjše pisarne. Ponaša se s hitrim 2-stranskim tiskanjem in skeniranjem, kapaciteto 500 listov, nadzorom uporabe in povezavo s pametnim telefonom in oblakom.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Večnamenski barvni tiskalnik, faks, skener in kopirni stroj s hitrostjo 24 črno-belih slik in 15,5 barvne slike na minuto. Zmogljiv tiskalnik Canon serije MAXIFY MB5450, ustvarjen za produktivnost, se lahko pohvali s svojo zmogljivostjo, kakovostjo in zanesljivostjo.

Tiskalniki

Tiskalniki za dokumente MAXIFY zagotavljajo učinkovito tiskanje dokumentov A4, zato so popolna izbira za majhne pisarne.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Hiter tiskalnik za manjše pisarne z vgrajeno povezavo Wi-Fi in Ethernet ter tiskanjem iz mobilnih naprav in oblaka. Ima funkcijo 2-stranskega tiskanja in visoko zmogljive črnilne vložke za učinkovito in visokokakovostno tiskanje poslovnih dokumentov.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Zasnovan za učinkovitost, zmogljivost in zanesljivost. Hitro tiskanje 24 črno-belih strani in 15,5 barvne strani na minuto z izkoristkom do 2500 strani, nizkimi stroški delovanja in povezavo Wi-Fi – idealno za manjše pisarne.