Tiskalniki MAXIFY za majhne pisarne

MAXIFY-convinience-and-speed

Priročnost in hitrost

Naša družina tiskalnikov z veliko kapaciteto papirja in večnamenskih naprav z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov omogoča preprosto delo z večstranskimi dokumenti. Zaradi velike hitrosti tiskanja poslovnih dokumentov in hitrega prvega natisa ne boste več čakali, da se dokumenti natisnejo. Na večnamenskih napravah za majhne pisarne lahko shranite priljubljena dejanja za hiter dostop ob naslednji uporabi.

Brezžična povezljivost

Povezava Wi-Fi in ethernetna povezava omogočata skupno rabo funkcij tiskanja in skeniranja ter tiskanje od kjer koli. S Canonovim programom MAXIFY Printing Solutions ali protokolom Apple AirPrint™ je brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto. Na voljo so tiskanje prek brezžičnega omrežja, sprotno tiskanje z načinom dostopne točke ali celo tiskanje prek spleta s podporo za delo v oblaku.

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Upravljanje tiskalnika

Za dodatno varnost lahko z oddaljenim uporabniškim vmesnikom spremljate in upravljate tiskalnik za majhne pisarne prek omrežja. Preverite lahko stanje tiskalnika in raven črnila ter spremljate skupno uporabo ali uporabo po določeni vrsti, na primer obojestransko črno-belo tiskanje. Mogoča sta tudi oddaljena omejitev določenih dejanj, na primer barvno kopiranje, in opravljanje nastavitev tiskalnika, na primer nastavitev programa Cloud Link.

Napredno skeniranje

Možnost skeniranja v e-pošto je na voljo na vseh večnamenskih napravah za majhne pisarne, zaradi česar lahko skenirane dokumente na izbran e-poštni naslov pošljete kar z zaslona tiskalnika ali ustvarite osnutek e-pošte, ki mu priložite skenirane dokumente v e-poštni storitvi (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Skenirane dokumente lahko tudi prenesete neposredno v storitve Evernote, Dropbox, Google Drive in SkyDrive ali jih skenirate v omrežno mesto.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Prihranite denar za črnila in papir

S črnilnimi vložki XL z visokim izkoristkom lahko natisnete do 2500 črno-belih in 1200 barvnih dokumentov z nizkimi stroški na stran. Paket štiribarvnih kartuš vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovito tiskanje. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

Delate od doma?

Oglejte si našo družino tiskalnikov MAXIFY za domače pisarne, ki ponujajo visoko produktivnost in so idealna izbira za tiste, ki delajo od doma.

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint je blagovna znamka družbe Apple Inc.