Tiskalniki MAXIFY za majhne pisarne

Izkoristite potencial vaše majhne pisarne s kompaktnimi in produktivnimi tiskalniki MAXIFY za majhna podjetja. Ti predstavljajo popolno rešitev za tiskanje z nizkimi stroški za majhne pisarne z največ 5 zaposlenimi in omogočajo tiskanje od 250 do 1500 strani na mesec.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Barvni brizgalni tiskalnik
 • 15,5 barvne strani in 24 črno-belih strani na minuto
 • Kapaciteta 500 listov
 • Povezave Wi-Fi, LAN in z oblakom
 • Od 250 do 1500 strani na mesec

MAXIFY MB5150_240

MAXIFY serije MB5150

 • Tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faksov
 • 15,5 barvne strani in 24 črno-belih strani na minuto
 • Kapaciteta 250 listov, dvostranski samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
 • Povezave Wi-Fi, LAN in z oblakom
 • Od 250 do 1500 strani na mesec

[MASTER] Image_MAXIFY MB5350 240px Range

MAXIFY MB5350

 • Tiskanje, kopiranje, skeniranje in pošiljanje faksov
 • 15 barvnih in 23 črno-belih strani na minuto
 • Kapaciteta 500 listov, dvostranski samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov
 • Povezave Wi-Fi, LAN in z oblakom
 • Od 250 do 1500 strani na mesec

Priročnost in hitrost

Naša družina tiskalnikov z veliko kapaciteto papirja in večnamenskih naprav z vgrajenim samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov omogoča preprosto delo z večstranskimi dokumenti. Zaradi velike hitrosti tiskanja poslovnih dokumentov in hitrega prvega natisa ne boste več čakali, da se dokumenti natisnejo.  Na večnamenskih napravah za majhne pisarne lahko shranite priljubljena dejanja za hiter dostop ob naslednji uporabi.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Brezžična povezljivost

Povezava Wi-Fi in ethernetna povezava omogočata skupno rabo funkcij tiskanja in skeniranja ter tiskanje od kjer koli.  S Canonovim programom MAXIFY Printing Solutions ali protokolom Apple AirPrint™ je brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto. Na voljo so tiskanje prek brezžičnega omrežja, sprotno tiskanje z načinom dostopne točke ali celo tiskanje prek spleta s podporo za delo v oblaku.

Upravljanje tiskalnika

Za dodatno varnost lahko z oddaljenim uporabniškim vmesnikom spremljate in upravljate tiskalnik za majhne pisarne prek omrežja. Preverite lahko stanje tiskalnika in raven črnila ter spremljate skupno uporabo ali uporabo po določeni vrsti, na primer obojestransko črno-belo tiskanje.  Mogoča sta tudi oddaljena omejitev določenih dejanj, na primer barvno kopiranje, in opravljanje nastavitev tiskalnika, na primer nastavitev programa Cloud Link.

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Napredno skeniranje

Možnost skeniranja v e-pošto je na voljo na vseh večnamenskih napravah za majhne pisarne, zaradi česar lahko skenirane dokumente na izbran e-poštni naslov pošljete kar z zaslona tiskalnika ali ustvarite osnutek e-pošte, ki mu priložite skenirane dokumente v e-poštni storitvi (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Skenirane dokumente lahko tudi prenesete neposredno v storitve Evernote, Dropbox, Google Drive in SkyDrive ali jih skenirate v omrežno mesto.

Prihranite denar za črnila in papir

S črnilnimi vložki XL z visokim izkoristkom lahko natisnete do 2500 črno-belih in 1200 barvnih dokumentov z nizkimi stroški na stran. Paket štiribarvnih kartuš vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovito tiskanje. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Delate od doma?

Oglejte si našo družino tiskalnikov MAXIFY za domače pisarne, ki ponujajo visoko produktivnost in so idealna izbira za tiste, ki delajo od doma.

Podpora in prenosi

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s tiskalniki MAXIFY za majhne pisarne.

Iščete črnila?

Z našim iskalnikom potrebščin lahko poiščete pravi črnilni vložek ali paket kartuš za vaš tiskalnik MAXIFY za majhne pisarne.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

Poiščite najboljši tiskalnik za vaš dom in pisarno z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika. Primerjajte naše namizne večnamenske naprave ter laserske in brizgalne tiskalnike fotografij.

  AirPrint je blagovna znamka družbe Apple Inc.