Brezžično tiskanje s tiskalniki MAXIFY

Povezljivost Wi-Fi v celotni družini tiskalnikov omogoča brezhibno skupno rabo tiskalnika MAXIFY za več uporabnikov in brezžično tiskanje kjer koli v pisarni. S Canonovimi programi za tiskanje in podporo za Apple AirPrint™ za celotno družino tiskalnikov je tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto kot še nikoli doslej.


MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Vsi tiskalniki MAXIFY podpirajo funkcijo AirPrint, vgrajeno v naprave iPhone®, iPad® in iPod® Touch, ki omogoča brezžično tiskanje brez nameščanja dodatne programske opreme. Naprava Apple samodejno zazna tiskalnik prek omrežja Wi-Fi in omogoča brezžično tiskanje fotografij, e-poštnih sporočil, spletnih strani in drugih dokumentov.

Programi za tiskanje MAXIFY

Prenesite Canonov brezplačni program za tiskanje za mobilne naprave Android ali Apple in uporabljajte naprave MAXIFY brezžično iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Program samodejno poišče združljive brezžične tiskalnike MAXIFY v omrežju Wi-Fi ter vam omogoča oddaljen dostop do funkcij tiskanja in skeniranja.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Program Canon PRINT

Program Canon PRINT omogoča brezžično tiskanje iz mobilne naprave Android in Apple v lokalnem omrežju ali skeniranje vanjo in neposredno z uporabo tiskalnikov z vgrajenim načinom dostopne točke. Mogoče je tudi preverjanje stanja tiskalnika in informacij o črnilu ter dostop do spletnega priročnika za tiskalnik in storitev MAXIFY Cloud Link.

Program Canon PRINT lahko brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play.

Canon-Print-Service

Vtičnik Canon Print Service

Canon Print Service je vtičnik tiskalnika za pametne naprave Android*, ki omogoča tiskanje na številnih združljivih Canonovih tiskalnikih (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) prek omrežja Wi-Fi. Ta vtičnik je namenjen uporabi skupaj z izbranimi programi za operacijski sistem Android z omogočanjem gumba za tiskanje in ne deluje kot samostojni program.

Canon-Print-Service-plug-in

Windows RT

Tablični računalniki z operacijskim sistemom Windows RT podpirajo tiskalnike MAXIFY, ki imajo vgrajen gonilnik za operacijski sistem Windows. Ko tablični računalnik prepozna združljiv tiskalnik v omrežju, se na namizju sistema Windows RT prikaže Canonov pripomoček, ki omogoča brezžično tiskanje in skeniranje brez nameščanja programov.

MAXIFY-acess-point-mode

Način dostopne točke

Kaj pa, če nimate usmerjevalnika ali dostopa do brezžičnega omrežja? S tiskalniki MAXIFY, ki podpirajo način dostopne točke, lahko ustvarite začasno brezžično omrežje. Tako lahko tiskate neposredno iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek programa Canon PRINT ali Apple AirPrint.

Tiskanje v oblaku

Še bolj izkoristite tiskalnik in doživite svobodo tiskanja iz interneta. S tiskalniki MAXIFY, ki podpirajo storitve v oblaku, lahko vsebino iz spletnih storitev v oblaku tiskate kar na zaslonu tiskalnika ali datoteke pošljete za tiskanje prek spleta iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

*Potrebna je različica operacijskega sistema Android 4.4 (KitKat) ali novejša.

AirPrint je blagovna znamka družbe Apple Inc.

iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.