Črnilne kartuše PIXMA

Nekatere stvari so še boljše, ko delujejo skupaj. Zato je smiselno uporabljati Canonova originalna črnila in fotografske papirje, ki so zasnovani v povezavi s tiskalniki PIXMA, kar zagotavlja najboljše možne rezultate. Za čudovite, obstojne in kakovostne natise zaupajte le Canonovim črnilom.

Zakaj bi uporabljali izvirni Canonov potrošni material?

Originalna Canonova črnila zablestijo v vašem Canonovem tiskalniku, tako da boste vedno prepričani, da bodo rezultati izjemni. S Canonovimi črnili bo vaš Canonov tiskalnik vedno v vrhunski formi.

Svetlejše in natančnejše barve


Sestava originalnih Canonovih črnil vam omogoča ustvarjanje izjemno svetlih in natančnih barv, zaradi katerih bodo fotografije nepozabne. Kožni odtenki bodo videti zelo naravno, svetle barve pa bodo žive, a vseeno realistične. S pigmentnim črnilom črne barve za tiskanje dokumentov boste tiskali podrobne in jasne natise, kjer bodo tudi majhne črke ohranile ostre linije.

Obstojne fotografije


Originalna Canonova črnila in fotografski papirji so popolni drug za drugega. Z njimi lahko doma ustvarjate izjemno kakovostne natise, ki ne bodo zbledeli še dolgo po tiskanju. Slike, natisnjene z našimi tiskalniki, ki uporabljajo originalna črnila ChromLife100, ChromaLife100+ ali LUCIA na Canonovih fotografskih papirjih, bodo zaščitene celo življenje.

Zaščitite svoj tiskalnik


Canonova edinstvena tehnologija tiskalnih glav FINE, ki je del vsakega tiskalnika PIXMA, zagotavlja izjemno kakovost slike in visoko hitrost tiskanja dokumentov. Pri šobah, ki imajo premer tudi le 0,009 mm, je pomembno, da uporabljate črnila, zasnovana posebej za delo z natančnimi tiskalnimi glavami FINE. Originalna črnila ohranjajo kakovost tiskanja in podaljšujejo življenjsko dobo vašega tiskalnika.

Kako prepoznati originalna črnila?

Canonove originalne črnilne kartuše so na voljo v dveh vrstah embalaže: papirnati ali plastični. Spodaj boste našli informacije o tem, kako jih prepoznate.

Črnila v papirnati embalaži

Kopija [MASTER] slike_črnil XL

Za lažje prepoznavanje originalnega Canonovega črnila je na kartonski embalaži originalnih črnilnih kartuš vdelan Canonov edinstveni hologram. Hologrami spreminjajo videz glede na kot gledanja. Ko jih gledate iz določenega kota, se prikažeta besedi "Canon" in "Genuine", ravne črte na sliki pa se bodo spremenile v valovite.

Črnila v plastični embalaži

Kopija [MASTER] slike_črnil XL

Pretisna embalaža (toplotno oblikovana plastika) zagotavlja prodajalnam optimalno zaščito in privlačen videz izdelka na polici. Edinstvena in ekskluzivna Canonova oblika ter kakovostna obdelava pretisne embalaže (tiskanje in zapiranje) zagotavlja nezamenljivo prepoznavnost izdelka. Naša embalaža je izdelana iz najmanj 70 % recikliranih materialov.

Poiščite informacije o vrsti črnilnih sistemov in tehnologijah, na katerih temeljijo črnila PIXMA. Spoznajte, kako se izračuna število strani, ki jih lahko natisnete z vsakim črnilom in koliko lahko prihranite s črnili XL.

Kartuše FINE

[MASTER] Slika_Kartuša FINE

Sistem kartuš FINE omogoča preprosto uporabo, saj morate zamenjati le dve kartuši. Barvna kartuša vsebuje cijan, magenta in rumeno črnilo za barvno tiskanje, črna kartuša pa vsebuje pigmentno črno črnilo za tiskanje besedila. Ta sistem se običajno uporablja pri osnovnih modelih tiskalnikov.

Ločena črnila

[MASTER] Slika_Posamezna črnila

Sistem ločenih črnil optimira učinkovitost s črnilom, saj ima vsaka barva svoj vložek, ki ga lahko zamenjate – tako zamenjate samo posamezne barve, ko jih zmanjka. S 5 ali več barvami črnil vam sistem ločenih črnil zagotavlja kakovostno tiskanje, uporablja pa se v tiskalnikih srednjega in visokega razreda.

Prihranite denar s črnili XL

Prihranite denar pri nakupu originalnih Canonovih črnil z izbirnimi kartušami XL z visokim izkoristkom, s katerimi lahko natisnete več za manj. Prihranite s paketi z dvema ali več kartušami – ti priročni paketi so izjemno cenovno ugodni.

Izkoristek črnila

Ko kupujete nadomestno kartušo s črnilom ali povsem nov tiskalnik, je pomemben dejavnik število strani, ki jih lahko natisnete z eno kartušo s črnilom, znano tudi kot izkoristek črnila.

Iskalnik potrošnega materiala

Z iskalnikom potrošnega materiala lahko poiščete pravo kartušo ali črnilni vložek za vaš tiskalnik PIXMA. Ustvarjajte kakovostne obstojne fotografije ali profesionalne dokumente s Canonovim originalnim potrošnim materialom.