Profesionalni tiskalniki fotografij PIXMA

Prevzemite popoln ustvarjalni nadzor nad vašimi slikami s profesionalnimi tiskalniki fotografij PIXMA in svojim izdelkom zagotovite kakovost, ki si jo zaslužijo. S sistemi 8, 10 ali 12 črnil so ti tiskalniki A3 zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve vsakega fotografa: od izkušenih amaterjev do najboljših profesionalcev.


PIXMA PRO-1

Izbira profesionalcev

 • Tiskalnik A3 najvišje kakovosti, ki prinaša komercialno produktivnost

 • Edinstven sistem 12 črnil z izjemnim barvnim razponom

 • Kromatski optimizator za enakomeren sijoč učinek ter jasne in ostre črne barve

 • Osupljivi črno-beli natisi s petimi črno-belimi črnili

PIXMA PRO-10S

Galerijska kakovost

 • Profesionalen tiskalnik fotografij velikosti A3+

 • Sistem 10 pigmentnih črnil s kromatskim optimizatorjem

 • Brezžična in ethernetna povezava

 • Povezljivost v oblaku in integracija storitev pro photo

 • 3 črno-bela črnila za kakovostne sivinske fotografije

PIXMA PRO-100S

Živahno in prepričljivo

 • Tiskalnik fotografij velikosti A3+ neverjetne kakovosti

 • Bogate barve s sistemom 8 črnil

 • Brezžična in ethernetna povezava

 • Povezljivost v oblaku in integracija storitev pro photo

 • 3 črno-bela črnila za kakovostne sivinske fotografije

Izbira pravega tiskalnika fotografij

Družino tiskalnikov Canon PIXMA Professional predstavi David Noton, Canonov raziskovalec, pri čemer razloži razlike med sistemi pigmentnih in standardnih črnil.

Ujemanje barv med zaslonom in tiskanjem

Naučite se, kako izberete pravi fotografski papir za svoje slike in programsko opremo za tiskanje. Canonov raziskovalec predstavi fotografske in fine umetniške papirje, pomembnost kalibracije zaslona in profile ICC.

Tiskanje finih umetniških izdelkov in fotografij

Poglobljen pogled na tiskanje, od izbire barvnega prostora slike do končnega natisa. Oglejte si podrobna navodila za vtičnik za tiskanje PIXMA Print Studio Pro za Adobe Photoshop in Lightroom.

Ustvarjanje profilov

Ustvarjanje profilov ICC s programsko opremo za upravljanje barv

Preprosto ustvarjajte profile ICC po meri, optimirane za vaš tiskalnik, papir in edinstveno delovno okolje, s spektrometrom in Canonovo programsko opremo Color Management Tool Pro. Vključuje za uporabo preprostega čarovnika, s katerim lahko natisnete merilne lestvice, ki jih skenirate z različnimi umerjevalnimi napravami X-Rite (Eye-One PRO, Color Munki) ter tako zagotovite visoko kakovost in natančnost barv, ki ju zahtevate.

Prenašanje črnila na papir

Osupljiva kakovost slik, ustvarjenih z družino profesionalnih tiskalnikov PIXMA, je popolna kombinacija vaše strasti in naše tehnologije. Canon je v razvoj tehnologije tiskalnih glav FINE in črnil vložil leta, da bi vam lahko danes nudil rezultate, s katerimi boste zares zadovoljni. Z izbiro med profesionalnimi sistemi z 12 in 10 pigmentnimi črnili ter posebnim sistemom 8 črnil na osnovi barvil lahko tako ustvarjalni kot poslovni uporabniki najdejo najprimernejši tiskalnik fotografij A3 za tiskanje kakovostnih natisov na najbolj cenovno učinkovit in preprost način.

Črno-beli natisi

3 ali 5 črno-belih črnil, nastavitev gonilnika "Print Black and White Photo" (Tiskanje črno-belih fotografij) in funkcija kromatskega optimiranja za zagotavljanje enovitega leska in izboljšanje gostote črne zagotavljajo, da družina profesionalnih tiskalnikov PIXMA ponuja novo raven kakovosti pri profesionalnem črno-belem tiskanju.

Podpora za profesionalne fotografske tiskalnike PIXMA

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s profesionalnim tiskalnikom fotografij PIXMA.

Iskanje prejšnjih različic profesionalnih brizgalnih tiskalnikov

V razdelku z arhiviranimi izdelki lahko poiščete specifikacije in informacije o združljivem potrošnem materialu za starejše modele profesionalnih fotografskih tiskalnikov PIXMA.