Tiskalniki PIXMA

Raziščite celotno Canonovo družino elegantnih brizgalnih tiskalnikov PIXMA, ki so zasnovani za hitro in kakovostno tiskanje dokumentov ter fotografij.

Brizgalni tiskalniki 3 v 1

Ti kompaktni in elegantni večnamenski tiskalniki PIXMA s funkcijami tiskanja, kopiranja in skeniranja so popolni za delo doma.

Serija PIXMA MG7700

Serija PIXMA MG7700

Vrhunska večnamenska naprava, ki uporablja sistem s 6 črnili, je namenjena tiskanju neverjetnih fotografij, ne da bi pri tem žrtvovali hitrost ali kakovost. Povežite pametne naprave in oblak z intuitivnim upravljanjem na dotik.

Serija PIXMA MG6800

Serija PIXMA MG6800

Visoko zmogljiva večnamenska naprava s 5 črnili omogoča brezžično povezavo Wi-Fi in je opremljena z zaslonom na dotik, zato boste lahko z njo preprosto tiskali dokumente in fotografije naravnost iz pametnih naprav ter dostopali do storitev shrambe v oblaku.

PIXMA MG5700 Series

PIXMA MG5700 Series

Brezskrbno tiskanje in skeniranje iz pametnih naprav in oblaka Zabavajte se ob ustvarjanju čudovitih slik in dokumentov s to vsestransko, uporabniku prijazno večnamensko napravo s 5 črnili.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250

Kompaktna in napredna večnamenska naprava z možnostmi tiskanja, kopiranja in skeniranja. S samodejnim obojestranskim tiskanjem, barvnim zaslonom in brezžično povezavo omogoča tiskanje iz pametnih telefonov in interneta ter prinaša podporo za Apple AirPrint.

PIXMA MG3650

PIXMA MG3650

S to kompaktno večnamensko napravo s povezavo Wi-Fi se preprosto povežite s pametnimi napravami in oblakom. Uživajte v hitrem tiskanju, kopiranju in skeniranju vrhunske kakovosti z obojestranskim tiskanjem in izbirnimi kartušami XL s črnilom.

PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Vstopite v brezžični svet s to cenovno dostopno in kompaktno večnamensko napravo z brezžično povezljivostjo, ki omogoča tiskanje iz pametnega telefona, tabličnega računalnika, fotoaparata ali iz storitev v oblaku. Povežite se in že lahko kopirate, tiskate in skenirate.

PIXMA MG2550S

PIXMA MG2550S

Popolna večnamenska naprava za vsakdanja opravila tiskanja, skeniranja in kopiranja. Tiskalni mehanizem kompaktne naprave Canon PIXMA MG2550S omogoča kakovostno delovanje in preprosto uporabo tako za besedilne dokumente kot družinske fotografije..

PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Za uporabo preprosta in kompaktna večnamenska naprava v elegantni beli barvi omogoča uporabo izbirnih stroškovno učinkovitih črnilnih kartuš XL in programske opreme za pametno tiskanje spletnih mest.

PIXMA MG2450

PIXMA MG2450

Kompaktna večnamenska naprava za preprosto tiskanje, skeniranje in kopiranje doma. Omogoča uporabo izbirnih stroškovno učinkovitih črnilnih kartuš XL in programske opreme za pametno tiskanje spletnih mest.

Brizgalni tiskalniki 4 v 1

Večnamenski tiskalniki PIXMA s funkcijami tiskanja, kopiranja, skeniranja in pošiljanja faksov ter samodejnim podajalnikom dokumentov so odličen spremljevalec v domači pisarni.

PIXMA MX925

PIXMA MX925

Zmogljiva in produktivna večnamenska naprava s 5 črnili, ki omogoča uporabo kartuš XL in XXL, brezžične in ethernetne povezave ter 2-stranskega samodejnega podajalnika dokumentov za 35 listov. Pladenj za papir za 250 listov, 2-stransko tiskanje in neposredno tiskanje na diske zagotavljajo izpopolnjeno ravnanje z mediji.

PIXMA MX725

PIXMA MX725

Prvovrstna brezžična večnamenska naprava s 5 črnili in možnostjo povezave z ethernetom, mobilnim omrežjem ter oblakom. Vgrajen je tudi obojestranski samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov, ki omogoča produktivno tiskanje, skeniranje, kopiranje ter faksiranje doma in v pisarni.

PIXMA MX535

PIXMA MX535

Preprosto tiskajte, kopirajte, skenirajte in faksirajte iz te večnamenske naprave, ki omogoča povezavo z oblakom. Brezžična povezava omogoča skupno rabo funkcij več računalnikom in pametnim napravam.

PIXMA MX475

PIXMA MX475

Preprosto tiskajte, kopirajte, skenirate in faksirajte s to cenovno ugodno brezžično večnamensko napravo. Postavite funkcije v skupno rabo več računalnikov in mobilnih naprav ter uživajte v izbirnih stroškovno učinkovitih črnilnih vložkih XL.

PIXMA MX495

PIXMA MX495

Povežite se v oblak s to cenovno ugodno večnamensko napravo s povezavo Wi-Fi®. Idealna je za domačo uporabo, saj omogoča enostavno tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje. Poleg tega ima na voljo tudi skupno rabo med več napravami, vključno s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Brizgalni tiskalniki za dokumente in fotografije

Z velikostmi natisov A4 ali A3 so ti tiskalniki PIXMA za dokumente in fotografije popolni za delo doma ali v pisarni.

PIXMA iX6850

PIXMA iX6850

Ta zmogljiv pisarniški tiskalnik velikosti A3+ ima možnost brezžične in ethernetne povezave ter tiskanja iz mobilnih naprav. S 5 ločenimi črnili boste učinkovito natisnili poslovne dokumente in fotografije vrhunske kakovosti.

PIXMA iP8750

PIXMA iP8750

S tem prvovrstnim tiskalnikom s 6 ločenimi črnili boste uživali v fotografijah izjemne kakovosti do velikosti A3+. Brezžično tiskajte iz katerega koli prostora na dosegu signala, tudi s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in brezžičnimi fotoaparati. Popoln za fotografske navdušence.

PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Zmogljiv tiskalnik za fotografije s 5 ločenimi črnili, brezžično povezljivostjo in možnostjo tiskanja iz pametnih telefonov. Nizko ohišje z dvema popolnoma vgrajenima pladnjema za papir, samodejnim obojestranskim tiskanjem in tiskanjem neposredno na diske.

PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Ta kompaktni tiskalnik vam s Canonovo tehnologijo FINE in izbirnimi črnilnimi vložki XL omogoča cenovno ugodno in kakovostno tiskanje. Z možnostjo povezave prek USB-ja je popoln osebni namizni tiskalnik.

PIXMA iP110 z baterijo

PIXMA iP110 z baterijo

Povežite se in tiskajte, ko ste na poti, s tem prenosnim tiskalnikom najnovejše tehnologije. Lahki tiskalnik lahko spravite v torbo za prenosni računalnik in z njim tiskate neposredno iz pametnih naprav in storitev v oblaku z izjemnimi rezultati.

PIXMA iP110

PIXMA iP110

Povežite se in tiskajte, ko ste na poti, s tem prenosnim tiskalnikom najnovejše tehnologije. Lahki tiskalnik lahko spravite v torbo za prenosni računalnik in z njim tiskate neposredno iz pametnih naprav in storitev v oblaku z izjemnimi rezultati.

Brizgalni tiskalniki za fotografije

Preprosto tiskajte slike galerijske kakovosti velikosti od 10 x 15 cm (4 x 6 palcev) do A3+ s profesionalnimi tiskalniki PIXMA za fotografije.

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Uživajte v izjemni kakovosti. Ustvarjajte profesionalne natise za prodajo s tiskalnikom za velikosti A3+ z 12 črnili brez pošiljanja slik v fotografski atelje. Visoka produktivnost in podpora medijev zagotavljata največji dobiček.

PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-10S

Ta izjemno natančen 10-barvni tiskalnik fotografij s pigmentnim črnilom zagotavlja natise galerijske kakovosti, ki jih boste ponosno razstavili ali prodali. Polna povezljivost v oblaku omogoča preprosto integracijo s priljubljenimi programi za profesionalno urejanje in shrambo.

PIXMA PRO-100S

PIXMA PRO-100S

Ta profesionalni tiskalnik velikosti A3+ se ponaša z 8-barvnim sistemom za natise galerijske kakovosti, ki jih boste ponosno razstavili ali prodali, ter s povezavo Wi-Fi in polno povezljivostjo v oblaku za enostavno integracijo z obstoječimi poteki dela.

Podpora in prenosi za tiskalnike PIXMA

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav z brizgalnimi tiskalniki PIXMA za fotografije.

    Arhivirani tiskalniki PIXMA

    V razdelku z arhiviranimi izdelki lahko poiščete specifikacije in informacije o združljivem potrošnem materialu za starejše modele brizgalnih tiskalnikov PIXMA za fotografije.