Programska oprema PIXMA

Serija tiskalnikov in večnamenskih naprav PIXMA zagotavlja izjemno kakovost tiskanja in popolno programsko opremo za ustvarjalne ideje. Znova lahko odkrijete izgubljene spomine z lažjim organiziranjem in tiskanjem fotografij, tudi s Facebooka. Preprosto skenirajte dokumente, ustvarjajte datoteke PDF in dostopajte do ekskluzivnih spletnih storitev.

My Image Garden

Spoznajte celoten potencial svoje naprave PIXMA. S programsko opremo My Image Garden lahko poenostavite urejanje in tiskanje fotografij. Združuje vsa orodja, ki jih potrebujete, da navdihnete svojo ustvarjalnost s samodejnimi nasveti, vključno s predlogami in še veliko več.

My Image Garden -banner

Oglejte si predstavitev programa My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM je spletna storitev za uporabnike originalnih Canonovih črnil, s katere lahko prenesete fotografije, ilustracije, papirnate umetnine in druge izdelke mednarodno priznanih fotografov in umetnikov.

Vedno znova je dodana nova vsebina kot neprekinjen navdih za vašo ustvarjalnost. Preprosto brskajte, prenašajte in tiskajte vsebino iz programa My Image Garden, neposredno z zaslona programa PIXMA s podporo za storitve v oblaku ali programa Canon PRINT.

[MASTER] Slika_Creative Park_184 x 34
Creative Park je spletna storitev, odprta vsem, ki omogoča, da ustvarite lastne voščilnice, koledarje in veliko drugih zabavnih fotografskih ter papirnatih izdelkov.

Preizkusite Creative Park

Uredite svoje slike

Poiščite fotografije v svojem računalniku – tudi tiste dolgo pozabljene. Program My Image Garden samodejno uredi vaše fotografije po datumu posnetka in jih prikaže v obliki koledarja. Z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja obrazov lahko enostavno uredite slike po osebi na fotografiji. Slike lahko preprosto združujete v skupine po dogodkih, kot so poroke, rojstni dnevi itd.

Ustvarjajte in tiskajte

Tiskanje fotografij še nikoli ni bilo tako preprosto. Program My Image Garden združi vse nastavitve tiskanja, kot so vrsta in velikost papirja ter obrobe, na en zaslon s preprosto uporabo. Z vključenimi različnimi predlogami in foto filtri boste svoje slike zlahka in hitro spremenili v umetnine. Ustvarite in natisnite lastne kartice, koledarje in kolaže fotografij z menijem My Art.

Tiskanje filmov v polni visoki ločljivosti

Ujemite najboljše trenutke svojih videoposnetkov. Preprosto predvajajte videoposnetek, posnet s Canonovo kamero, in izberite prizore, ki jih želite natisniti kot posamezne fotografije, združite več prizorov ali pa naredite več posnetkov, da z njimi poveste zgodbo.

Neposredno tiskanje na diske

Naj imajo vaši diski pameten, profesionalen videz. Funkcija neposrednega tiskanja na diske omogoča neposreden tisk na natisljive diske. S predlogami lahko oblikujete svojo nalepko iz priljubljenih slik in dodate besedilo.

Hitri meni

[IMAGE] Logotip programa Easy WebPrint Ex

Easy-WebPrint EX

Nadzor spletnega tiskanja

Easy-WebPrint EX je vtičnik za Microsoft Internet Explorer, s katerim laže izberete ključne odseke spletne strani, preden jih izrežete v en dokument za tiskanje.

psp-logo.png

Print Studio Pro

Poenostavitev poteka dela

Canonov vtičnik Print Studio Pro predstavlja v poteku dela popolno povezavo med sliko in končanim natisnjenim izdelkom. Edinstvena programska oprema je zasnovana posebej za profesionalne tiskalnike PIXMA in vam omogoča preprosto tiskanje kakovostnih fotografij.

Več informacij

Easy Photo-Print+

Easy_Photo_Print_Thumb


Easy-PhotoPrint+

Bodite ustvarjalni in izdelajte svoje voščilnice in koledarje


Ta funkcija je vgrajena v program Canon PRINT. Uporabniki tabličnih računalnikov lahko z njo ustvarjajo voščilnice, koledarje, kolaže in še več. Pri tem uporabijo fotografije, ki so shranjene v pametni napravi ali v družabnem omrežju, npr. Facebooku.

Preprosto prenesite brezplačen program Canon PRINT in registrirajte tiskalnik, ki omogoča povezavo z oblakom, za ustvarjanje lastnih projektov za družino in prijatelje.

Tiskanje videoposnetkov v polni visoki ločljivosti je na voljo pri izbranih Canonovih digitalnih fotoaparatih IXUS, PowerShot in EOS ter kamerah Legria.

Oglejte si specifikacije posameznega izdelka, da preverite razpoložljivost posameznih funkcij in združljivost s programsko opremo.