Programska oprema PIXMA

Serija tiskalnikov in večnamenskih naprav PIXMA zagotavlja izjemno kakovost tiskanja in popolno programsko opremo za ustvarjalne ideje. Znova lahko odkrijete izgubljene spomine z lažjim organiziranjem in tiskanjem fotografij, tudi s Facebooka. Preprosto skenirajte dokumente, ustvarjajte datoteke PDF in dostopajte do ekskluzivnih spletnih storitev.

My Image Garden

Spoznajte celoten potencial svoje naprave PIXMA. S programsko opremo My Image Garden lahko poenostavite urejanje in tiskanje fotografij. Združuje vsa orodja, ki jih potrebujete, da navdihnete svojo ustvarjalnost s samodejnimi nasveti, vključno s predlogami in še veliko več.


Oglejte si predstavitev programa My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM je spletna storitev za uporabnike originalnih Canonovih črnil, s katere lahko prenesete fotografije, ilustracije, papirnate umetnine in druge izdelke mednarodno priznanih fotografov in umetnikov.

Vedno znova je dodana nova vsebina kot neprekinjen navdih za vašo ustvarjalnost. Preprosto brskajte, prenašajte in tiskajte vsebino iz programa My Image Garden, neposredno z zaslona programa PIXMA s podporo za storitve v oblaku ali programa Canon PRINT.


Creative Park je spletna storitev, odprta vsem, ki omogoča, da ustvarite lastne voščilnice, koledarje in veliko drugih zabavnih fotografskih ter papirnatih izdelkov.

Uredite svoje slike

Poiščite fotografije v svojem računalniku – tudi tiste dolgo pozabljene. Program My Image Garden samodejno uredi vaše fotografije po datumu posnetka in jih prikaže v obliki koledarja. Z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja obrazov lahko enostavno uredite slike po osebi na fotografiji. Slike lahko preprosto združujete v skupine po dogodkih, kot so poroke, rojstni dnevi itd.

Ustvarjajte in tiskajte

Tiskanje fotografij še nikoli ni bilo tako preprosto. Program My Image Garden združi vse nastavitve tiskanja, kot so vrsta in velikost papirja ter obrobe, na en zaslon s preprosto uporabo. Z vključenimi različnimi predlogami in foto filtri boste svoje slike zlahka in hitro spremenili v umetnine. Ustvarite in natisnite lastne kartice, koledarje in kolaže fotografij z menijem My Art.

Tiskanje filmov v polni visoki ločljivosti

Ujemite najboljše trenutke svojih videoposnetkov. Preprosto predvajajte videoposnetek, posnet s Canonovo kamero, in izberite prizore, ki jih želite natisniti kot posamezne fotografije, združite več prizorov ali pa naredite več posnetkov, da z njimi poveste zgodbo.

Neposredno tiskanje na diske

Naj imajo vaši diski pameten, profesionalen videz. Funkcija neposrednega tiskanja na diske omogoča neposreden tisk na natisljive diske. S predlogami lahko oblikujete svojo nalepko iz priljubljenih slik in dodate besedilo.