Canon Camera

NAVIDEZNA RESNIČNOST

Nov način videnja. Dobrodošli v Canonovem sistemu EOS VR

Odkrijte, kako z združljivim fotoaparatom EOS polne velikosti in objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE ustvarite pristno tridimenzionalno vsebino, pri tem pa s sistemom EOS VR poskrbite za učinkovitejši in preprostejši potek dela.

Nov način videnja. Dobrodošli v Canonovem sistemu EOS VR

Zajemajte stereoskopski 180° VR s fotoaparatom EOS

Canonova inovativna rešitev za zajemanje 180° VR olajša in poenostavlja ta celoten postopek. Sistem nastavka RF omogoča zasnovi kompaktnega dvojnega objektiva z učinkom ribjega očesa, da projicira stereoskopske slike levega in desnega očesa v eno samo tipalo polne velikosti. Ta inovativna zasnova učinkovito odpravlja težave s poravnavo objektiva in sinhronizacijo slike, saj zajema dvojno vzporedno sliko z učinkom ribjega očesa neposredno v eno samo datoteko. Zato je postopek pretvorbe in izvažanja v končno ekvidistančno VR-sliko še enostavnejši in robustnejši.
Canon Camera

Fotografirajte

Združljivi fotoaparati polnega formata z nastavkom RF, kot je EOS R5 z osupljivim tipalom visoke ločljivosti, zdaj še olajšajo namestitev in snemanje za stereoskopski 180° VR. Objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE namestite na ustrezen fotoaparat z ustrezno vdelano programsko opremo, izberite želene nastavitve fotoaparata in stopite v povsem nov svet ustvarjanja virtualne vsebine.

Oddaljeno snemanje

Z najnovejšo različico Canonove programske opreme EOS Utility (za kabelsko povezavo) ali Camera Connect (za mobilno brezžično povezavo) lahko fotoaparat nastavite in upravljate na daljavo, hkrati pa si lahko ogledate tudi predogled Dvojne vzporedne slike z učinkom ribjega očesa ali ekvidistančne slike v živo.

Canon Camera
Canon Camera

Pretvori

Canonova programska oprema EOS VR Utility1 je zelo poenostavila nekdaj zapleten postopek poravnave, sinhronizacije in združevanja z več fotoaparati/datotečnimi sistemi, saj omogoča učinkovitejše pretvarjanje stereoskopskih posnetkov in fotografij za urejanje in predvajanje. S Canonovim vtičnikom EOS VR lahko Canonove VR-posnetke uvozite in samodejno pretvorite neposredno v program Adobe Premiere Pro1.

Uredi

S Canonovo programsko opremo EOS VR Utility lahko Canonove VR-videodatoteke pred pretvorbo obrežete. Če želite večji nadzor nad obdelavo prehodov in urejanjem ter bolj profesionalne rezultate, uporabite program Adobe Premier Pro, tako da uvozite pretvorjene datoteke iz programske opreme EOS VR Utility ali pa uporabite vtičnik EOS VR za Adobe Premier Pro, da uvozite in pretvorite datoteke EOS VR v enem postopku.

Canon Camera

Prednosti sistema Canon EOS VR

S Canonovim sistemom EOS VR SYSTEM boste hitreje in učinkoviteje ustvarjali osupljive in profesionalne stereoskopske vsebine 180° VR od začetka do končnega rezultata.

Povezana programska oprema

Povezani izdelki

POTREBUJETE POMOČ?

Želite izvedeti več o Canonovem sistemu EOS VR?

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  1. Za pravokotno pretvorbo posnetih slik 180° VR iz združljivega fotoaparata Canon sta potrebna programska oprema EOS VR Utility in vtičnik EOS VR za program Adobe Premiere Pro. Za dostop do vseh vrhunskih funkcij in kodekov za izvoz je morda potrebna plačljiva naročniška storitev.
  2. Za združljivost z navidezno resničnostjo bo morda potrebna posodobitev vdelane programske opreme.

    OPOMBA: TA PROGRAMSKA OPREMA SISTEMA ZA NAVIDEZNO RESNIČNOST SE LAHKO RAZLIKUJE OD TRŽNEGA IZDELKA.