Compact and portable hero image projector close up

Projektorji za fiksno namestitev

Razširljive rešitve za vsa namestitvena okolja.

Serija Canon XEED WUXGA Laser

Canonova serija XEED LASER je odlična izbira za strokovnjake, ki potrebujejo vrhunske laserske projektorje za fiksno namestitev za komercialne, medicinske in izobraževalne namene. Projektorji se ponašajo z novo središčno zasnovo objektivov, nizko stopnjo vzdrževanja, povezljivostjo HDBaseT in ponudbo šestih leč.

Canon XEED LASER Series

Serija XEED WUXGA Laser

Laserski projektorji LCOS so enostavni za vzdrževanje in zagotavljajo izjemno svetle in natančne barve.

Canon XEED LASER Series

Preprosta namestitev in vzdrževanje

Uporaba projektorjev je neverjetno preprosta. Z daljinskim upravljanjem lahko spreminjate motorizirano povečavo, ostrenje in premikanje objektiva do pol slikovne pike natančno – popolno za namestitev enega projektorja ali več, na primer za sistem zlaganja ali spajanja in kupole. Dostop do visokozmogljive lučke je na zadnji strani projektorja, zračni filtri pa se preprosto izvlečejo ven. Vzdrževanje projektorjev je tako izjemno hitro in preprosto.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Izmenljivi objektivi

Razširite možnosti projiciranja. Izbirajte med petimi izmenljivimi objektivi vrhunske kakovosti za projektorje XEED ali med osmimi objektivi za projektorje serije LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Prilagodljiva obdelava slik visoke kakovosti

Ti profesionalni projektorji se ponašajo z optičnim sistemom AISYS za neverjetno tekoče slike in številnimi možnostmi vhodov ter zagotavljajo vrhunsko kakovost slik in vsestransko povezljivost. Zlivanje robov s strojno opremo omogoča preprosto združevanje slik iz več projektorjev. S funkcijo štiritočkovnega prilagajanja slike ostanejo jasne in natančne, tudi ko jih projicirate pod kotom.

Connectivity wide view man projector presentation

Ne najdete, kar iščete?