Short Throw & Ultra Short Throw Projectors

Projektorji za kratke in izjemno kratke razdalje

Kristalno jasne slike tudi v najmanjših prostorih.

XEED WUX500ST

Visokozmogljiv, vsestranski in kompaktni projektor WUXGA za kratke razdalje z brezžično povezljivostjo in povezljivostjo HDBaseT

XEED WUX500ST

XEED WUX500ST

Celovit in vsestranski projektor za kratke razdalje

XEED WUX500ST

Kompaktna zasnova

Projektorji za kratke razdalje imajo kompaktno zasnovo in zagotavljajo večje, kristalno jasne slike ter ohranjajo svetlost tudi s kratkih razdalj. Družina širokokotnih projektorjev ima zmogljivo funkcijo premika objektiva (družina XEED) in razmerje razdalje od 0,49 do 0,61, zato so njeni projektorji primerni za okolja, kjer primanjkuje prostora. Idealno za simulacijo, vizualizacijo in prikazovanje s projekcijo s sprednje in zadnje strani.

LV-WX300USTi

Različne možnosti namestitve

Projektorje za kratke in izjemno kratke razdalje lahko uporabljate kot prostostoječe naprave ali pa jih enostavno namestite na strop ali na steno.

Multi Installation

Prilagodljive možnosti uporabe

Projektor za kratke razdalje lahko namestite blizu platna, s tem pa preprečite, da bi predstavitelj s senco zakrival sliko. Z vhodoma HDMI in DVI ter posodabljanjem vdelane programske opreme prek povezave USB lahko projicirate fotografije in videoposnetke iz širokega nabora virov. Podpora funkcij Crestron RoomView in NMPJ omogoča preprosto upravljanje na daljavo in projiciranje prek omrežja LAN.

XEED WUX450ST ceiling

Ne najdete, kar iščete?