Canon Camera

KAMERA PTZ

BREZPLAČNO PODALJŠAJTE GARANCIJO*

Poleg standardne enoletne garancije proizvajalca lahko izkoristite še dodatno leto brezskrbne uporabe.

*Velja za spodaj navedene ustrezne izdelke.

BREZPLAČNO PODALJŠAJTE GARANCIJO*

Registrirajte svojo podaljšano garancijo

Kupite katero koli od naših izbranih kamer PTZ z oddaljenim upravljanjem ali upravljalnik ter uživajte v brezskrbni uporabi z našo ponudbo podaljšane garancije.

Ustrezni izdelki

Ta ponudba zajema vse Canonove kamere PTZ in upravljalnike PTZ. Izberite enega od spodnjih izdelkov.

 • Kamere PTZ

  CR-N300

  Z ločljivostjo 4K UHD, 20-kratno optično povečavo, hibridnim samodejnim ostrenjem in številnimi protokoli IP za pretočno oddajanje in upravljanje, lahko pritegnete občinstvo na nove načine.

 • Kamere PTZ

  CR-N500

  Kamera CR-N500 s 15-kratno optično povečavo, možnostjo snemanja v ločljivosti 4K UHD in samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami prinaša natančno upravljanje in tekoče pretočno oddajanje prek protokola IP z izjemnimi rezultati.

 • Kamere PTZ

  CR-X500

  S čvrstim ohišjem, odpornim na vremenske vplive, ter ločljivostjo 4K UHD, 15-kratno optično povečavo, vmesnikom 12G-SDI in samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je CR-X500 idealna kamera PTZ za oddaljeno snemanje in nadzor.

 • Krmilnik PTZ

  RC-IP100

  Visokokakovostni krmilnik z večfunkcijsko krmilno ročico in intuitivnim zaslonom na dotik za enostavno upravljanje do 100 povezanih kamer.

Pogosta vprašanja

Kako vem, ali je moj zahtevek zakasnjen zaradi nepravilnih ali manjkajočih informacij?

Ko uspešno dokončate spletno registracijo za Canonovo garancijo, boste po e-pošti prejeli potrdilo o oddani vlogi. V potrdilu bodo navedene vaša referenčna številka in osebni podatki za prijavo v spletno mesto, kjer si lahko ogledate stanje svojega zahtevka. Če ste med registracijo navedli nepravilne informacije, bodo prikazane na tem spletnem mestu. Prejeli boste tudi e-pošto, v kateri bo navedeno, katere informacije še manjkajo. Manjkajoče informacije boste najhitreje izpolnili, če se prijavite v spletno mesto in posodobite svoje podatke.


Katere oblike zapisa dokumentov lahko naložim med registracijo? Ali je velikost dokumentov omejena?

Opozorilo! Datoteka ne sme biti večja od 4 MB. Naložite lahko samo oblike zapisa JPG, TIF in PDF.


Katere transakcije/izdelki so izključeni iz te garancije?

Izključitve so podrobno opisane v Pogojih in določilih. Če povzamemo, izključitve zajemajo naslednje:

 1. Izdelki, ki niso del promocije.
 2. Izdelek, kupljen izven promocijskega območja.
 3. Rabljeni, obnovljeni ali prenovljeni izdelki ali izdelki, ki so ponarejeni ali ki na kakršen koli način kršijo pravice intelektualne lastnine Canonove skupine podjetij (na primer, vključno z, vendar ne omejeno na vzporedne ali "sive" izdelke).

Kaj v spletnem obrazcu za zahtevek pomeni "možnost plačila"?

To se nanaša na vaš prvotni način nakupa izdelka.


Kje je serijska številka izdelka?

Serijska številka je na spodnji strani kamere ali upravljalnika PTZ. Serijske številke ne zamešajte s kodo EAN/črtna koda, ki je običajno zapisana na stranskem delu embalaže izdelka. To NI serijska številka izdelka, ki jo morate oddati skupaj z zahtevkom. Serijska številka je na ohišju izdelka.


Zakaj se ne morem prijaviti v spletno mesto s kodo za sledenje?

Če se pri spletni registraciji pojavijo naslednje težave:

 • Poskušam se registrirati, a mi sistem ne dovoli dokončati postopka.
 • Prikaže se sporočilo, da "nimam dovoljenja".
 • Poskusil sem znova oddati obrazec, vendar ne deluje.

V VEČINI primerov je ta težava povezana z napravo, iz katere poskušate dostopati do spletnega mesta, npr. iz mobilnega/pametnega telefona, računalnika Apple Mac, drugih naprav itd. Ta težava ni povezana z našim spletnim mestom. V tem primeru se za nasvet obrnite na proizvajalca izdelka, ki ga uporabljate. Če med zgornjimi pogostimi vprašanji niste našli svojega odgovora, nam lahko pišete na spodnji e-poštni naslov. Če je vaše vprašanje nujno, nas lahko pokličete na telefonsko številko +353 16 990 990 ali obiščete Canonovo podporno stran.


Kakšno raven garancijske storitve bom prejel?

Vračilo izdelka:
Če pride v obdobju, ko za izdelek velja garancija, do okvare, morate izdelek vrniti Canonovemu centru za profesionalne storitve ali Canonovemu pooblaščenemu servisnemu partnerju, kjer ga bodo brezplačno popravili Canonovi pooblaščeni serviserji. Ko bo popravilo končano, vam bo izdelek vrnjen.


Kako si lahko zagotovim promocijske garancijske storitve?

Če je vaš zahtevek odobren in želite prek te ponudbe pridobiti podaljšane garancijske storitve, se obrnite na Canonov lokalni center za pomoč strankam. Morali boste:

 1. navesti polno ime modela in serijsko številko* naprave;
 2. potrditi svoje kontaktne podatke;
 3. navesti dokazilo o nakupu izdelka in aktivirani promocijski garanciji, kot je navedeno v potrditveni e-pošti, ki ste jo prejeli po spletni registraciji za garancijo;
 4. navesti jasen opis napake in izvesti priporočena diagnostična opravila;
 5. upoštevati vsa razumna navodila Centra za pomoč strankam, da boste lahko koristili garancijsko storitev.

Registrirajte podaljšano letno garancijo

Kliknite spodaj, če se želite registrirati za dodatno enoletno garancijo in si brezplačno zagotoviti celi dve leti brezskrbne uporabe.
Veljajo splošni pogoji in določila >