Canon Camera

NALOGA

Pošljite svoje izdelke s svetlobo v temi

Lorenz Holder vas spodbuja, da raziščete vznemirljive možnosti fotografiranja pri šibki svetlobi in zajamete nadvse zanimivo razmerje med svetlobo in senco, barvo in kontrastom.

Pošljite svoje izdelke s svetlobo v temi

Povezani članki

S temi zgodbami in vadnicami se od naše skupnosti Canonovih ambasadorjev in navdihujočih ustvarjalnih oseb naučite še več.
Poglej vse članke
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ČLANEK

  Z adrenalinom prežete pokrajine

  Oglejte si, kako Canonov ambasador in mentor na natečaju Redline Challenge, Lorenz Holder, na presenetljiv in izviren način združi pokrajine in dogajanje.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ČLANEK

  Temna plat: fotografiranje pri šibki svetlobi

  Valtteri Hirvonen je svojo tehniko izpilil v temačnih finskih zimah. Razkrije nam svoje nasvete za fotografiranje pri šibki svetlobi.

 • ČLANEK

  Ko se združita športna akcija in arhitekturna fotografija

  Canonov ambasador Lorenz Holder razloži, kako je s telefoto objektivom s povečavo ovekovečil rolkarja med trikom pod viaduktom.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Večkratni prejemnik priznanja Red Bull Illume in fotograf Lorenz iz Freisinga v Nemčiji je specialist za akcijsko športno fotografijo v kombinaciji s krajinsko in arhitekturno fotografijo.

 • NAROČITE SE ZDAJ

  Poiščite navdih, naročite se zdaj

  Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.