Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C je Canonov najzmogljivejši skener za delovne skupine, ki je namenjen uporabi v zahtevnih pisarniških okoljih. Je majhen in preprost za uporabo, kljub temu pa brez težav izpolni vse vaše zahteve.

Prednosti

  • Najvišja hitrost: 40 črno-belih strani na minuto ali 30 barvnih strani na minuto
  • Vzdržljivost za velike delovne obremenitve
  • Priročno in preprosto skeniranje s programsko opremo CaptureOnTouch
  • Zanesljivo podajanje za širok nabor medijev
  • Neprekosljiva energijska učinkovitost
  • Zmogljiva priložena programska oprema za takojšnjo uporabo

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-3010C

Visoke hitrosti


DR-3010C je bil zasnovan za delo v današnjih zahtevnih poslovnih okoljih, zato brez težav obvladuje kritična ali rutinska vsakodnevna opravila skeniranja, zahvaljujoč hitrosti skeniranja do 40 črno-belih strani na minuto (200 in 300 dpi) in izjemnih 30 barvnih strani na minuto (200 dpi).

Robustno delovanje


DR-3010C lahko izvede do 3000 skeniranj dnevno, zato boste brez težav opravili tudi najbolj zahtevna opravila. Podajalnik s kapaciteto 50 listov zagotavlja, da lahko velike sklope dokumentov skenirate v enem koraku in tako prihranite še več časa. Če želite skenirati vezane in krhke dokumente, lahko DR-3010C s kablom USB priklopite na izbirni ploski skener 101.

Preprosto skeniranje


Majhno in moderno napravo DR-3010C lahko preprosto postavite na katero koli pisarniško mizo. Z devetimi programljivimi gumbi za opravila in uporabniku prijazno programsko opremo CaptureOnTouch lahko izboljšate produktivnost uporabnikov, saj lahko vsakodnevna opravila izvedejo s pritiskom enega gumba. Vključeno je veliko število funkcij, na primer samodejno zaznavanje barv, samodejno zaznavanje usmerjenosti besedila in preskok praznih strani, zato vam pred skeniranjem dokumentov ni treba razvrščati. Preprosto jih naložite, ostalo pa bo za vas naredil DR-3010C. Optična ločljivost 600 dpi in vse najnovejše funkcije za obdelavo zagotavljajo, da boste vsakič dobili izjemne rezultate.

Zanesljivo skeniranje


Nagnjena pot za papir in Canonova tehnologija zavornega valja zagotavljata izjemno zanesljivost za širok nabor medijev. Napačna podajanja je mogoče hitro razrešiti z ultrazvočnim sistemom zaznavanja dvojnega podajanja. Uporabljate lahko vse od tankih dokumentov do debelih kartic in reliefno izbočenih medijev. Naprava omogoča tudi skeniranje dokumentov A3 v načinu Folio, kar je edinstveno za to vrsto skenerjev. Podprto je tudi skeniranje dolgega papirja, s katerim lahko skenirate dokumente do dolžine 3 metrov.

Prijazen do okolja


DR-3010C vam v primerjavi z drugimi skenerji v svojem razredu prihrani več kot 50 % električne energije in ga lahko skupaj z računalnikom, na katerega je priključen, samodejno vklopite in izklopite.

Širok nabor programske opreme


Skenerju DR-3010C je priložen obsežen nabor podporne programske opreme, na primer CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort in BizCard Reader. Priložena sta tudi gonilnik za kodo za ločevanje dokumentov in možnost uporabe črtne kode, ki omogoča hitro ločevanje dokumentov v paketu.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-3010C, njegove funkcije in zmožnosti.