Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C ponuja hitro in kakovostno skeniranje za podjetja, ki želijo izboljšati produktivnost in znižati stroške.

Prednosti

  • Barvno skeniranje z visoko hitrostjo – 90 strani na minuto v ločljivosti 200 in 300 dpi
  • Uporabniku prijazna zasnova z vlaganjem s sprednje strani
  • Podajalnik z veliko kapaciteto 500 listov
  • Hitro in varčno ogrevanje
  • Napredna obdelava slike
  • Robustnost – delovni cikel 27.000 skeniranj dnevno
  • Priložena programska oprema Capture Perfect

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-9050C

Produktivnost v pravem trenutku


Z napravo DR-9050C lahko barvne in črno-bele dokumente skenirate z izjemno hitrostjo 90 strani na minuto v ločljivosti 300 dpi (A4, pokončno). Namenski vgrajen čip za obdelavo slik omogoča doseganje nazivnih hitrosti tudi, ko je izbranih več funkcij za obdelavo slik.

Zasnova z uporabnikom v mislih


Zasnova DR-9050C z vlaganjem s sprednje strani zagotavlja udobnost in priročnost ter vam omogoča preprosto vlaganje, vstavljanje in odstranjevanje dokumentov med sedenjem. Poleg tega so nadzorna plošča in gumbi za opravila zasnovani tako, da jih brez težav vidite v višini oči.

Prilagodljiv in učinkovit


Računi, potrdila o dostavi, poročila in grafikoni so samo nekateri dokumenti, ki jih podjetja uporabljajo vsak dan. DR-9050C jih preprosto obdela vse, s čimer poveča učinkovitost in zniža stroške za papir.

V samodejni podajalnik velikosti A3 lahko naložite snope z največ 500 listi, podpira pa 3 različne načine vlaganja papirja. Robustni podajalni mehanizem brez težav podaja in ločuje različne dokumente. V redkih primerih, ko pride do težav, pa ultrazvočno tipalo za zaznavanje dvojnega podajanja takoj opozori uporabnika.

DR-9050C je okolju prijazen in je eden od najbolj energijsko učinkovitih skenerjev v svojem razredu.

Napredna obdelava slike


Širok obseg zmogljivih funkcij, na primer samodejno zaznavanje barv, prepoznavanje usmerjenosti besedila, samodejno zaznavanje velikosti papirja in zaznavanje poravnave zagotavljajo izjemno kakovost in vrhunsko učinkovitost.

Narejen za velike delovne obremenitve


S skenerjem DR-9050C lahko opravite najbolj zahtevna opravila, saj zanesljivo opravi s predlaganim dnevnim ciklom največ 27.000 skeniranj dnevno.

Priložena programska oprema in možnosti


S skenerjem DR-9050C dobite Canonovo programsko opremo CapturePerfect, na voljo pa je tudi komplet za razvijalce Capture Perfect Software Developers Kit (SDK), ki omogoča preproste integracije po meri.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-9050C, njegove funkcije in zmožnosti.