Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Vgrajena povezava Wi-Fi pri DR-C225W omogoča brezžično skeniranje iz mobilnih naprav ter tabličnih in osebnih računalnikov. To je idealno za izmenjavo med uporabniki v pisarnah, zajemanje dokumentov na prodajnih mestih in skeniranje doma.

DR-C225W

Prednosti

 • Izjemno kompaktna naprava ima edinstveno zasnovo v obliki črke J
 • Hitro skeniranje prek povezave Wi-Fi do 50 slik na minuto
 • Celovit paket programske opreme za vse vrste skeniranja
 • Napredne funkcije za obdelavo slike
 • Preprosto skeniranje z intuitivnimi funkcijami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-C225W

Prilagodljivo zajemanje in izmenjava


DR-C225W z vgrajeno povezavo Wi-Fi zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in hitrejše odločanje. Omogoča učinkovito paketno zajemanje dokumentov z iPadom®, iPhonom® in napravami Android neposredno na prodajnem mestu. Pomembne podatke strank lahko hitro preverite in takoj pošljete v poslovne poteke dela v oblaku in sisteme za upravljanje informacij za hitrejšo obdelavo. Podjetja lahko DR-C225W brezžično delijo med poslovnimi oddelki ali manjšimi pisarnami. Enostavno orodje za nastavitev brezžične povezave omogoča hitrejše preklapljanje med načinom dostopne točke in načinom postaje (način z infrastrukturo). Napravo DR-C225W lahko tudi standardno povežete prek USB-ja.

Kompakten profil, navdušujoča zasnova


DR-C225W zaradi edinstvene navpične zasnove za podajanje dokumentov v obliki črke J med skeniranjem zasede manj prostora na mizi. Skener lahko priročno postavite na majhno in ozko mizo, okensko polico ali prodajno mesto, kjer je prostor omejen.

Hitro in raznovrstno skeniranje


DR-C225W omogoča skupinam hitro in učinkovito delo, saj nudi hitro obojestransko skeniranje pri hitrosti do 50 slik na minuto v načinu Wi-Fi.¹ Samodejni podajalnik dokumentov za 30 listov, ki vključuje ultrazvočno zaznavanje dvojnega podajanja, zanesljivo obdela paket mešanih dokumentov. Izbirna ravna pot podajanja omogoča enostavno skeniranje osebnih izkaznic, fotografij in 3 m dolgega papirja.

Napredna obdelava slike


DR-C225W ima napredne funkcije za obdelavo slike, vključno s samodejnim zaznavanjem barv, izboljšavo besedila in poravnavo. Tehnologija MultiStream™ omogoča istočasno tiskanje več slik v različnih načinih skeniranja.

CaptureOnTouch


Uporabniški vmesnik z ikonami in posameznimi koraki programske opreme CaptureOnTouch zagotavlja enostavnejše in bolj intuitivno skeniranje. Na novo izboljšane funkcije omogočajo zmogljivo, vendar preprosto skeniranje in urejanje dokumentov. Programska oprema CaptureOnTouch v popolnoma samostojnem načinu delovanja samodejno uporabi idealne nastavitve skeniranja za vsebino dokumenta.

CaptureOnTouch Mobile


Brezplačni mobilni program, ki je na voljo za prenos, vam omogoča skeniranje paketov dokumentov neposredno v mobilno napravo ali tablični računalnik in ima napredne funkcije za obdelavo slike, kot so samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnava in brisanje praznih strani.

¹ Hitrosti skeniranja se lahko razlikujejo glede na omrežje Wi-Fi.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C225W, njegove funkcije in zmožnosti.

icon

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obseg skeniranja

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

USB connection

Povezava USB

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

icon

Samodejni podajalnik dokumentov

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Plošča za namestitev

 • Plošča eCopy PDF Pro

 • Kabel USB

 • Napajalnik AC

 • Napajalni kabel

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Z uporabniku prijaznim vmesnikom CaptureOnTouch lahko preprosto skenirate papirnate dokumente v digitalne arhive in jih shranite ali pošljete na več ciljev, tudi v storitve v oblaku. Ustvarjajte dokumente PDF, ki omogočajo iskanje, z vgrajeno tehnologijo za optično prepoznavanje znakov.

Združljivost: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Skener ima program CaptureOnTouch Pro, ki je Canonova programska oprema za profesionalno in enostavno skeniranje. Enostavno zajemajte in razvrščajte skene v paketih, vključite Canonov skener v svoje poslovanje in obdelavo dokumentov ter tako izboljšajte produktivnost.

Združljivost: Windows

Več informacij >

CaptureOnTouch Pro

Mobilni program za skeniranje

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile je brezplačen program, preprost za uporabo, s katerim lahko skenirate iz izbranih Canonovih skenerjev imageFORMULA neposredno v mobilne naprave prek omrežja Wi-Fi.

 • Z obojestranskim skeniranjem dokumentov v enem prehodu prihranite pri dragocenem času.
 • S samodejnim zaznavanjem velikosti dokumenta, poravnavo in brisanjem praznih strani lahko ustvarjate profesionalne skene.
 • Na voljo za platforme Android, iPhone in iPad
Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google Play

Programi drugih razvijalcev programske opreme

eCOPY

Zmogljiv in preprost program za gledanje, ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF. Program eCopy nudi vse možnosti označevanja, komentiranja in urejanja, vključno z izpolnjevanjem obrazcev s samodejnim prepoznavanjem polj v obrazcu. Priložena je tudi celotna zbirka orodij za varnost in podpisovanje dokumentov.
Združljivost: Windows

Paperport

Izboljšajte upravljanje dokumentov z zmogljivo programsko opremo, preprosto za uporabo, ter izkoristite vse prednosti Canonovega skenerja. Skenirajte, organizirajte, iščite in delite dokumente, pri tem pa se znebite kupov papirja ter učinkovito organizirajte domačo pisarno.
Združljivost: Windows

OmniPage

Program OmniPage z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja besedila v Canonovem skenerju pretvori skenirane dokumente v vsebino, ki omogoča preprosto urejanje. Papirnate dokumente lahko pretvorite v digitalne datoteke, ki omogočajo urejanje, ob tem pa ohranite postavitev originalnega dokumenta, vključno s stolpci, barvami, slikami in grafikami.
Združljivost: Windows

Presto BizCard

S storitvijo Presto! lahko vedno ostanete v stiku s poslovnim partnerjem. Programska oprema BizCard za vaš skener. Ključne informacije o stiku z vizitke lahko hitro in preprosto pretvorite v digitalno zbirko podatkov, ki omogoča iskanje in urejanje, nato pa zbirko enostavno urejate in sinhronizirate.
Združljivost: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager je zmogljivo orodje za uporabnike naprav Mac, ki omogoča učinkovito upravljanje dokumentov. Orodje ima vgrajeno preprosto prepoznavanje besedila (OCR) ter omogoča shranjevanje, urejanje, organiziranje in skupno rabo skeniranih digitalnih dokumentov. Obdelava profesionalnih datotek deluje skupaj z enostavnim uporabniškim vmesnikom.
Združljivost: Mac

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.