Canon imageFORMULA DR-G1100

imageFORMULA DR-G1100

Skener za hitro in visokokakovostno skeniranje dokumentov A3 za namensko skeniranje in kritična opravila. Idealen je za centralizirane ali oddaljene pisarne in specializirane fotokopirnice.

DR-G1100

Prednosti

 • Hitro barvno skeniranje do 200 slik na minuto
 • Samodejni podajalnik dokumentov za 500 listov
 • Zanesljiv podajalnik za skeniranje različnih vrst dokumentov
 • Nalaganje s sprednje strani in U-pot za priročno uporabo
 • Robustna zasnova za večje obremenitve
 • Obdelava slik visoke kakovosti

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon imageFORMULA DR-G1100

Produktivnejše in hitrejše skeniranje


Hitri skener DR-G1100 zagotavlja produktivnejše delo. Skenirate lahko do 100 strani na minuto/200 slik na minuto v barvnem, črno-belem in sivinskem načinu.
Namenski čip pomaga dosegati polno zmogljivost tudi ob izbiri več funkcij za obdelavo slik. Podajalnik dokumentov za 500 listov omogoča skeniranje večjih paketov, s čimer prihranite pri času.

Izboljšano ravnanje z dokumenti


Številne napredne funkcije za ravnanje s papirjem izboljšajo učinkovitost skeniranja in zagotavljajo boljše rezultate pri vseh kombinacijah vrst dokumentov. Ravna pot za podajanje papirja zagotavlja bolj tekoče skeniranje in preprečuje poškodovanje, predvsem tankega papirja, trije načini podajanja papirja pa omogočajo zanesljivo ravnanje z različnimi vrstami dokumentov. DR-G1100 s tipali za zaznavanje sponk preprečuje poškodovanje dokumentov, ultrazvočno tipalo za zaznavanje dvojnega podajanja pa uporabnike opozori na redke primere dvojnega podajanja.

Zasnovano predvsem za uporabnike


Zasnova z nalaganjem s sprednje strani skenerja DR-G1100 zagotavlja udobno in priročno uporabo ter vam omogoča nalaganje in odstranjevanje dokumentov med sedenjem. Nadzorna plošča in gumbi za opravila so zasnovani tako, da jih brez težav vidite v višini oči.

Zasnovano za večje obremenitve


DR-G1100 je kljub kompaktni velikosti robustno izdelan tako, da zmore tudi najzahtevnejša opravila sodobnih podjetij, saj je njegov predlagan dnevni cikel do 25.000 skeniranj dnevno. Je idealna rešitev za različne poslovne sektorje, tudi za sedeže podjetij in fotokopirnice.

Obdelava slik visoke kakovosti


DR-G1100 ima številne inteligentne funkcije za obdelavo slike, ki vedno zagotavljajo vrhunske rezultate. Napredna poravnava skenerju omogoča zaznavanje in poravnavo dokumentov, ki so vstavljeni pod kotom, pa tudi dodatno preverjanje glede na poševno besedilo na skeniranih slikah. Način Folio vam omogoča skeniranje medijev velikosti do A1. Funkcija MultiStream omogoča ustvarjanje dveh slik, na primer črno-bele za programe za optično prepoznavanje znakov in barvne za arhiviranje, poudarjanje znakov pa izboljša berljivost za boljše optično prepoznavanje znakov.

Prilagodljive možnosti in programska oprema


Za enostavno skeniranje vezanih gradiv skener DR-G1100 povežite s Canonovim izbirnim ploskim skenerjem A3 201 ali ploskim skenerjem A4 101. Drugi možnosti sta odtiskovalnik po skeniranju in dekodirnik kod. Priložena je Canonova programska oprema CapturePerfect za enostavno paketno skeniranje z povezavo s programom SharePoint.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-G1100, njegove funkcije in zmožnosti.

Scanning speed A4 (single sided)

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obseg skeniranja

A3

Obojestransko skeniranje A3

icon

Učinkovito paketno skeniranje

USB connection

Izboljšana kakovost slike

 • Skener

 • Plošča za namestitev

 • Plošča Kofax VRS

 • Dokumentacija

 • Kabel USB

 • Napajalni kabel

 • Čistilna krpa

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

capture_perfect.jpg

Popoln zajem

Zmogljiv program, s katerim boste hitro in učinkovito paketno skenirali dokumente. Program omogoča napredne izhodne možnosti v več oknih in ogledih sličic.

 • Z zbirko funkcij za odstranjevanje nagiba, izboljšanje berljivosti in ostrine si vsakič zagotovite natančne digitalne dokumente.
 • Skenirajte neposredno v e-pošto, v PDF, datoteko ali predstavitev s samo enim pritiskom gumba
 • Registrirajte rutinske postopke ter brezskrbno urejajte, razporejajte ali upravljajte datoteke
 • Podpora Kofax VRS

Združljivost: Windows

Več informacij >

Programi drugih razvijalcev programske opreme

Kofax VRS

Vodilna programska oprema za obdelavo slik VRS skrajša čas ročne priprave dokumentov, izboljša kakovost skeniranih slik in poveča zmogljivost skenerjev velikih naklad. Izboljšana berljivost in optično prepoznavanje znakov povečata produktivnost.
Združljivost: Windows

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.