Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 je najproduktivnejši namizni tiskalnik v svojem razredu. Z robustno izdelavo, visoko hitrostjo delovanja in zanesljivim ravnanjem s papirjem je popoln za intenzivna opravila skeniranja.

Prednosti

  • Najvišje hitrosti barvnega skeniranja v razredu – do 60 strani na minuto
  • Trdna izdelava za največ 7000 skeniranj na dan
  • Kompaktnost in visoka produktivnost
  • Izjemna zanesljivost pri ravnanju s papirjem vključuje ponovno ločevanje papirja
  • Znižanje stroškov delovanja z vgrajenim beleženjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-M160

Hitro skeniranje za okolja z veliko papirnatimi dokumenti


DR-M160 se ponaša z osupljivimi hitrostmi obojestranskega skeniranja do 60 strani ali 120 slik na minuto pri ločljivosti 300 dpi, ki je idealna za optično prepoznavanje znakov, in je kot nalašč za kakovostno skeniranje v zahtevnih okoljih

Robustna zasnova za hitro delovanje


Robustno zasnovana naprava vključuje 60-listni podajalnik, v katerega lahko vložite pakete različnih dokumentov in tako pomagate izboljšati produktivnost delovne skupine. DR-M160 zagotavlja zares zanesljivo podajanje in ločevanje različnih vrst medijev; od debelih in tankih listov do reliefnih kartic in tri metre dolgih dokumentov. DR-M160 je bil ustvarjen za tudi 7000 skeniranj na dan in vključuje valje podajalnika za veliko količino medijev in trdno prenosno pot papirja, zaradi katerih je vzdržljiv in primeren za obsežnejša opravila.

Preprosto ravnanje s papirjem


Edinstven sistem za ponovno ločevanje omogoča, da ob redkih priložnostih, ko pride do dvojnega podajanja, skener samodejno ponovno poda dokumente in tako zmanjša zahteve po posredovanju uporabnika. Gumb za sprostitev dvojnega podajanja omogoča uporabniku, da hitro prezre zaznavanja dvojnega podajanja in nadaljuje s skeniranjem.

Znižanje stroškov delovanja z vgrajenim beleženjem

Podjetja lahko s funkcijo beleženja, ki je vgrajena v DR-M160, znižajo stroške za informacijske tehnologije. Funkcija zbere pomembne podatke o uporabi in napakah, s katerimi lahko servis in podpora prepoznajo tehnične težave in vam hitro omogočijo nadaljnjo uporabo.

Priložena intuitivna programska oprema za preprosto uporabo


Napravi imageFORMULA DR-M160 je priložena programska oprema, s katero lahko preprosto skenirate in upravljate dokumente. CaptureOnTouch ima intuitiven uporabniški vmesnik, vključuje popolnoma samostojen način delovanja za preprosto uporabo in podpira skeniranje v različne oblike datotek (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP in PowerPoint) ter povezavo s SharePointom. CapturePerfect je popoln za skeniranje paketov nepogrešljivih dokumentov, saj ponuja najboljše možnosti ogleda in načine pošiljanja – tudi neposredno v mapo, e-pošto in SharePoint. Za hitro ustvarjanje, urejanje in pretvarjanje dokumentov PDF je priložena tudi v tej branži vodilna programska oprema za obdelavo slik Kofax VRS in eCopy PDF Pro Office.

Izbirna enota ploskega skenerja 101

Izbirna enota ploskega skenerja 101 je popoln partner naprave DR-M160. Povezava je preprosta (s kablom USB), zasnovana pa je za preprosto in podrobno skeniranje vezanih ali krhkih dokumentov.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-M160, njegove funkcije in zmožnosti.