Skeniranje s programom uniFLOW

Zagotovite si več prednosti skupine Canonovih naprav s programom uniFLOW: programsko platformo, ki poenostavi vaše tiskanje, skeniranje in upravljanje naprav. Zaradi svoje modularne zasnove in tesne integracije s Canonovimi napravami ponuja neprekosljiv potencial za ustvarjanje edinstveno zasnovane platforme, s katero lahko upravljate tiskanje in skeniranje v pisarni ter vodite svojo poslovno tiskarno. 

Program uniFLOW upravlja celoten postopek skeniranja: od neposrednega skeniranja iz naprave in preproste obdelave dokumentov z zmogljivim mehanizmom za skeniranje do same distribucije dokumentov do katerih koli podprtih ciljev.

Priročno skeniranje iz Canonovih naprav

Zagotovite si preprosto skeniranje z enotnim vmesnikom za vse združljive Canonove večnamenske tiskalnike (imageRUNNER ADVANCE, izbrani imageRUNNER in i-SENSYS) ter Canonove omrežne skenerje (imageFORMULA ScanFront) v izjemno kompaktnem ohišju in z zanesljivim podajanjem papirja.

Easy Scanning

Prilagojeno skeniranje

Pristno skeniranje s sledenjem: uporabniki običajno ne vidijo zadevnih potekov dela, ne glede na to, v kateri napravi v podjetju so prijavljeni. Skrbniki programa uniFLOW lahko uporabijo dovoljenja ter nadzorujejo, kateri poteki dela morajo biti dostopni vsem ali le posameznemu oddelku, skupini ali uporabniku.

Varno skeniranje

Preprečite nedovoljeno uporabo naprav z zbirko prilagodljivih možnosti za uporabniško prijavo, kot so prijava s kartico, uporabniškim imenom/geslom, kodo PIN, kodo opravila ali anonimna prijava. Dostop do funkcij skeniranja lahko omejite glede na uporabnika ter s tem dodatno zaščitite občutljive ali zaupne poslovne podatke. Nadzorne sledi skeniranja se beležijo za prihodnja poročila.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Preprosto skeniranje

Možnost enotne prijave zagotavlja dostop do funkcij skeniranja in tiskanja v večnamenskih napravah ter s tem omogoča učinkovite poslovne postopke. Ko se prijavite, je z intuitivnim in priročnim uporabniškim vmesnikom v vseh napravah skeniranje povsem enostavno. S predhodnim ogledom na zaslonu lahko uporabniki preverijo svoje skene.

Hitra in prilagodljiva obdelava skeniranih slik

S programom uniFLOW avtomatizirate pretvorbo skeniranih slik v strukturirane, močno stisnjene dokumente, ki omogočajo iskanje. Zajeti dokumenti omogočajo urejanje, arhiviranje ali integracijo v vaše sisteme.

Za združljivost z omrežnimi skenerji ScanFront je potrebna vsaj različica uniFLOW 5.4. O programu uniFLOW se posvetujte s pooblaščenim prodajalcem Canon ali sistemskim integratorjem že danes. Vse znamke in imena produktov so blagovne znamke njihovih proizvajalcev.