Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Optional Wi-Fi Unit WU10

Prenosna enota WU10 omogoča brezžično skeniranje v mobilne naprave, kar zagotavlja resnično mobilno skeniranje brez kabelske povezave z omrežjem ali zunanjim napajanjem.

Prednosti

  • Omogoča brezžično skeniranje za mobilno uporabo
  • Enostavna uporaba in delovanje
  • S povsem napolnjeno baterijo skenirajte do 400 barvnih slik (200 dpi)
  • Združljivo z napravami Mac, PC, iOS in Android
  • Skenirajte neposredno iz tabličnega računalnika ali pametnega telefona

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Idealen prenosni strežnik za skeniranje


Dodatna enota za brezžično povezavo WU10 popolnoma dopolnjuje naše mobilne skenerje imageFORMULA. Uporabnikom omogoča brezžično skeniranje na poti v ali pisarni, kar zagotavlja produktivno delo brez priključitve na napajanje ali povezave v omrežje.

Enostavna priključitev in uporaba


Enota za brezžično povezavo WU10 je enostavna za uporabo – prek povezave USB jo enostavno povežite z mobilno napravo za skeniranje, saj omogoča napajanje in brezžično uporabo. Intuitivna in barvna informacijska plošča omogoča enostavno uporabo vsem.

Hitro skeniranje vedno in povsod


Prek brezžične povezave lahko skenirate kjerkoli – v pisarni, doma, na poti ali prodajnih mestih. Preverjanje podatkov in odločanje pospešite tako, da pomembne informacije, kot so pogodbe, osebni dokumenti in računi za gospodinjstvo, skenirate v mobilno napravo, tablični ali osebni računalnik ter jih pošljete v predhodno določen poslovni potek dela ali program v oblaku. WU10 omogoča skeniranje do 400 slik (200 dpi), ko je baterija povsem napolnjena, kar zagotavlja hitro mobilno skeniranje ob nezmanjšani učinkovitosti.

Prilagodljiva brezžična povezava


Dodatna enota za brezžično povezavo lahko deluje v načinu dostopne točke in načinu postaje (med enakovrednimi napravami). Vodstveni delavci, ki veliko potujejo, lahko enoto WU10 povežejo z mobilnim skenerjem Canon, da vzpostavijo brezžično povezavo z mobilno napravo ali tabličnim računalnikom. Skener v pisarni lahko prek omrežnega strežnika Wi-Fi podjetja ali neposredne brezžične povezave uporablja skupina uporabnikov.

CaptureOnTouch Mobile


Z našo zmogljivo programsko opremo za skeniranje CaptureOnTouch Mobile lahko kjerkoli skenirate neposredno v iPhone, iPad in napravo Android. S funkcijami, kot je obojestransko skeniranje dokumentov v enem prehodu, prihranite pri dragocenem času. Napredna orodja za obdelavo slike, kot so samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, poravnava in brisanje praznih strani, vedno zagotavljajo vrhunsko kakovost slike. Brezplačna aplikacija je na voljo za naprave iOS in Android. Za višjo produktivnost na poti lahko dokumente skenirate v paketih in pridobljene informacije shranite v oblak ali dodate poslovne poteke dela. Več informacij si oglejte v povezani programski opremi.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Optional Wi-Fi Unit WU10, njegove funkcije in zmožnosti.

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

USB connection

Povezava USB