CanoScan LiDE 200

Intuitiven skener LiDE s štirimi enostavnimi gumbi za kopiranje, skeniranje, pošiljanje po e-pošti in dokumente PDF. Kakovostni izpisi ločljivosti 4800 dpi in 48-bitne barve pri velikosti A4, skeniranje pri ločljivosti 300 dpi in času samo 14 sekund.

Prednosti

  • Kompaktna in praktična oblika
  • Skeniranje pri ločljivosti 4800 x 4800 dpi A4
  • Hitro skeniranje velikosti A4 pri ločljivosti 300 dpi
  • Enostavni gumbi za kopiranje, skeniranje, elektronsko pošiljanje in ustvarjanje dokumentov PDF
  • Odstranjevanje prahu in prask
  • Način samodejnega skeniranja
  • Ena povezava USB

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon CanoScan LiDE 200

Natančno skeniranje


Kakovostno skeniranje dokumentov in fotografij pri ločljivosti 4800 x 4800 dpi. Skener vključuje tudi 48-bitno notranjo barvno globino, ki omogoča visoko raven zajema fotografskih podrobnosti ter natančno barvno reprodukcijo, tako da so vaši izvirniki vedno videti odlično.

Na voljo je tudi hitro skeniranje A4 ter skeniranje pri ločljivosti 300 dpi v približno 14 sekundah.

Praktična oblika


Skener je kompakten in opremljen s stojalom za pokončno postavitev, ki poskrbi za odličen videz naprave, hkrati pa ta na mizi zasede zelo malo prostora. Priloženi napredni dvojno pritrjeni Z-pokrov omogoča skeniranje debelih dokumentov ali celo knjig.

Skener ponuja tudi štiri enostavne gumbe, ki omogočajo najpogosteje uporabljane funkcije. Gumbi so povezani s funkcijami kopiranja, skeniranja, pošiljanja po e-pošti in ustvarjanja dokumentov PDF – vklopite jih z enim pritiskom.

Skener je povezan s kablom USB, ki omogoča enostavno namestitev in uporabo. Povezava s kablom USB pomeni tudi, da za napajanje skenerja ne potrebujete napajalnika.

Ustvarjalne funkcije


Številne funkcije izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Ena od teh je tudi način samodejnega skeniranja. Ta način samodejno prepozna vrsto izvirnika, ki ga položite v skener – to je lahko dokument ali fotografija – nato pa gradivo skenira in shrani z ustreznimi nastavitvami. Način samodejnega skeniranja enostavno vklopite z enim pritiskom gumba.

Na voljo je tudi funkcija odstranjevanja prahu in prask s fotografij, ki dodatno izboljša njihovo kakovost. To samodejno odstrani tako prah kot praske ter obnovi obledele barve na starih fotografijah.

Programska oprema


Skenerju priložena programska oprema vključuje ArcSoft PhotoStudio in ScanGear. Programska oprema MP Navigator EX omogoča preprosto uporabo skenerja in izvajanje najbolj zahtevnih operacij neposredno iz vašega osebnega računalnika.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon CanoScan LiDE 200, njegove funkcije in zmožnosti.