PROGRAMSKA OPREMA

Programska oprema za uporabo prikaznih slik

Razširite svoj posel s programsko opremo za pred tiskanjem za kompleksno in visokokakovostno tiskanje.

Océ Touchstone

Océ Touchstone

Prehitite konkurenco in izdelujte teksturirane, plastne in podrobne natise, ki so odlični za notranji trg, znake in napise ter umetnost. Razširitve Océ Touchstone vam omogočajo, da si še pred oddajo ogledate dizajne in tako dosežete brezhibne rezultate.

Océ Arizona Xpert

Océ Arizona Xpert

Delajte pametneje in olajšajte ustvarjanje kompleksnih in večplastnih projektov. Samoučna sposobnost pomeni, da lahko shranite, prilagodite in ponovite recepte in tako povišate storilnost in znižate stroške. Poudarek programske opreme Océ Arizona Xpert je na tiskalniku serije Océ Arizona 1300.

Povezana programska oprema

Océ ProCut software

Programska oprema Océ ProCut

Odlično orodje za ponudnike tiskanja in rezanja digitalnih prikaznih slik. Avtomatizirajte potek dela, vse od priprave pa do rezanja, in izkoristite prednosti popolnoma integriranega procesa.

ONYX® RIP

ONYX® RIP

Izboljšajte potek dela svoje proizvodnje tako, da avtomatizirate naloge, upravljate barve in znižate stroške s to visokozmogljivo programsko opremo.

ONYX® Thrive

ONYX® Thrive

Programska oprema temelji na tehnologiji Adobe® PDF Print Engine. Nudi vam celovito upravljanje poteka dela – od digitalne datoteke do tiskanja in rezanja.

Povezani izdelki

Odkrijte več informacij o naših rešitvah za plačilo nakupa

Obrnite se na našo ekipo