Unleash Applications

Omogočite boljše delovanje programov s Canonovo tehnologijo tiskanja UVgel

Življenje bi bilo precej bolj preprosto, če bi imeli eno zanesljivo in produktivno tehnologijo, s katero bi lahko ustvarjali natise različnih ravni kakovosti na skoraj katerem koli substratu.

Zaradi tega smo razvili tehnologijo Canon UVgel, ki vam omogoča, da izkoristite vsako priložnost, da razširite poslovanje.

UVgel vam omogoča preprosto tiskanje zelo različnih izdelkov: plakatov, oglasnih trakov, notranjih/zunanjih znakov, gradiv za prodajna mesta, oglasnih desk, okenskih slik, nalepk in tapet.

  • Črnilo UVgel se pri nizki temperaturi nanaša s svetlobo LED, kar zagotavlja najmanjše popačenje na širokem naboru substratov za tiskanje, vključno s tankimi mediji in mediji, ki so občutljivi na toploto.
  • Črnilo UVgel ne vsebuje vode, kar močno zmanjša izbočenje medijev in tako izboljšuje doslednost dimenzij. To zagotavlja odlične rezultate pri vrstah uporabe, ki zahtevajo tiskanje na več kosov, kot so tapete.
  • Natisi so obstojni ter odporni na svetlobo in praske, zato so primerni za zahtevno uporabo na prostem.
  • Črnilo UVgel je brez vonja in vsebuje zelo malo hlapnih organskih spojin, zato so natisi kot nalašč za občutljive notranje prostore.
  • Ploske pike črnila UVgel zagotavljajo gladke natise, ki jih lahko takoj po tiskanju laminirate in uporabite pri zahtevnih izdelkih, kot so obstojne talne slike.

Sorodna vsebina
When Good Enough Won't Do

TISKANJE

Ko je samo najboljše dovolj dobro

Vas to zanima?

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o tiskanju s Canonovo tehnologijo UVgel

Pridružite se