hero
alt text goes here

VEČNAMENSKE
VIDEOKAMERE

Kompaktne, lahke in vsestranske videokamere so popolna izbira za različne specializirane načine uporabe.

Številne možnosti konfiguracije z različnimi vmesniki

Te večnamenske videokamere so izjemno vsestranske, zagotavljajo visokokakovostne posnetke in omogočajo različne možnosti konfiguracije za namestitev in upravljanje. Z njimi boste odkrili nove razsežnosti dokumentarnega snemanja divjih živali in narave, snemanja gledališčnih predstav, studijskega in oddaljenega snemanja ter nadzora.

feature

ME20F-SHN

S to profesionalno omrežno kamero lahko snemate barvne posnetke v polni visoki ločljivosti v skoraj popolni temi z največjo občutljivostjo ISO, večjo od 4 milijonov, s tipalom CMOS polne velikosti z 2,26 milijona slikovnih pik.

feature

Celotna ponudba

Ustvarjalne konfiguracije

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot z nastavkom EF z zaklepom Cinema, ki ga lahko uporabljate s širokim naborom združljivih Canonovih objektivov EF/EF-S. Omogoča preprosto integracijo v poteke dela s številnimi priključki*, kot so izhod HDMI, Genlock in priključka 3G/HD-SDI.
*Odvisno od modela

Creative configurations

Različni upravljalni vmesniki

Kamero lahko po želji nastavite in upravljate z različnimi vmesniki za daljinsko upravljanje*, ki vključujejo 2,5-milimetrski priključek, priključek RS422 in različne ethernetne priključke.
*Odvisno od modela

Multi control interface

Majhne in prilagodljive

Te majhne in prilagodljive kamere s priključki na zgornji in spodnji strani lahko preprosto namestite na težko dostopna mesta in so popolna izbira za specializirano uporabo, saj se ponašajo z edinstvenimi funkcijami*, kot so izjemno visoka občutljivost ISO, infrardeča svetloba, ethernetna povezava in napredno samodejno ostrenje.
*Odvisno od modela

Small and flexible

Povezani izdelki