Dobrodošli v YouConnect

Preberite najnovejše Canonove novice, izkoristite prednosti svojih naprav z namigi in vadnicami, sodelujte v enkratnih tekmovanjih ter poiščite navdih v lastni osupljivi galeriji fotografij. Ne čakajte več, naročite se na Canonovo glasilo in bodite na tekočem.

Jasen pogled na fotografiranje pri šibki svetlobi.

Canon intervjuja Niga Levantermana, fotografa pri šibki svetlobi, ki se specializira v fotografiranju mestnih motivov z dolgo osvetlitvijo.

Več informacij

Odkrijte Canonovo pot pripovedovanja zgodb.

Ljudem pomagamo pripovedovati zgodbe že več kot 80 let. Redki so bili priča več stvarem kot Mike Burnhill, strokovnjak za izdelke, ki se lahko pohvali z 11 leti izkušenj. Z Mikom smo se pogovarjali o Canonovi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Več informacij

Odkrijte naslednje poglavje pri tiskanju s sprostitvijo svojega ustvarjalnega potenciala.

Ustvarjalnost za vsakogar: razglednice, ki jih izdelate sami, pisarniški material in ohranjanje ter deljenje posebnih trenutkov. Spoznajte, kako lahko z ustvarjanjem s pravim tiskalnikom prihranite čas in denar.

Več informacij

Spoznajte Ano Pratas, fotografinjo, ki beleži iskrene zgodbe iz družinskega življenja.

Ana Pratas je družinska fotografinja, ki z dokumentarnimi tehnikami beleži pristne trenutke. Preberite naš intervju in izvedite, kako ohranja te dragocene družinske trenutke.

Več informacij

To je Erik Witsoe, ki sleherni dan zajema vsakdan.

Erik Witsoe je ulični fotograf na lovu za mimobežnimi zgodbami v svojem novem domu na Poljskem. Preberite si naš intervju z Erikom, da izveste, kako na vedno istih ulicah sleherni dan ujame novo zgodbo.

Več informacij

Canonov ambasador in športni fotograf Samo Vidic nas pouči, kako lahko s fotoaparatom ujamemo zgodbe, nabite z akcijo.

Ko smo člane parkour skupine Storror izzvali, naj prvič v življenju tečejo, skačejo in se prevračajo med kontinenti, jim je Samo Vidic sledil na vsakem koraku, da bi lahko dokumentiral njihovo pustolovščino. Odkrijte, kako lahko z nasveti Sama Vidica sami posnamete lastne urbane zgodbe, polne akcije.

Več informacij

Spoznajte kulinaričnega fotografa Mika Tsanga, ki zajema slastne fotografije v gibanju.

Slike v gibanju so bile od nekdaj strast Mika Tsanga, gurmanskega kulinaričnega fotografa iz Londona. Preberite naš intervju z Mikom in odkrijte, kako mu uspe zamrzniti gibanje in ujeti hitro minljive trenutke.

Več informacij

Spoznajte »iskalca geometrije«, Daniela Ruedo in Anno Devís.

Pridružite se nam pri klepetu z arhitekturnima fotografoma Anno Devís in Danielom Ruedo. Odkrijte, kaj se skriva za njunim domiselnim in abstraktnim pripovedovanjem zgodb ter kako je ljubezen do zgradb in potovanja iz njiju naredila zvezdi Instagrama.

Več informacij

Ustvarjanje veličastnega makro sveta z navdihujočo fotografijo v igri razmerij

Odkrijte, kako fotograf in modelar Simon Carter ustvarja miniaturni svet motornega športa, ki je videti povsem enak resničnemu. To je zgodba o razmerjih, perspektivah in potrpežljivosti.

Več informacij

V sebi bova vedno vedela, da sva nek delček sveta doživela tako, kot ga ne bo doživel nihče drug.

Pridružite se nam pri pogovoru s popotniškima fotografoma Andrewjem in Emily, ki sta ustvarila projekt Along Dusty Roads. Razkrili bomo fotografske namige, pustolovščine in načrte za prihodnost tega popotniškega para.

Več informacij

Opolnomočenje žensk skozi fotografiranje

Organizacija Lensational poučuje ženske po vsem svetu, kako s fotografijo dokumentirati svoje življenje in pretvoriti pripovedovanje v ustvarjalni dohodek. Sestali smo se z ustanoviteljico Bonnie Chiu, da bi izvedeli več o dobrodelnosti njene organizacije.

Več informacij

Bodite na tekočem

V nadaljevanju: pogled na svet brez iskala

Naročite se na glasilo