Naj vas Canon navdihne

Za vas smo pripravili zgodbe, v katerih vam Canonovi navdušenci, amaterski fotografi ter nekateri vrhunski fotografi in snemalci v industriji želijo predstaviti svoje znanje, izkušnje, namige in poslovne skrivnosti ter vas navdihniti, da bi tudi vi povzdignili svojo fotografijo na naslednjo raven.

FME YouConnect hub page

Spoznajte kulinaričnega fotografa Mika Tsanga, ki zajema slastne fotografije v gibanju.

Slike v gibanju so bile od nekdaj strast Mika Tsanga, gurmanskega kulinaričnega fotografa iz Londona. Preberite naš intervju z Mikom in odkrijte, kako mu uspe zamrzniti gibanje in ujeti hitro minljive trenutke.

Več informacij

Spoznajte »iskalca geometrije«, Daniela Ruedo in Anno Devís.

Pridružite se nam pri klepetu z arhitekturnima fotografoma Anno Devís in Danielom Ruedo. Odkrijte, kaj se skriva za njunim domiselnim in abstraktnim pripovedovanjem zgodb ter kako je ljubezen do zgradb in potovanja iz njiju naredila zvezdi Instagrama.

Več informacij

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

FOTOGRAFIRANJE ZA BOLJŠI SVET

Organizacija Lensational poučuje ženske po vsem svetu, kako s fotografijo dokumentirati svoje življenje in pretvoriti pripovedovanje v ustvarjalni dohodek. Sestali smo se z ustanoviteljico Bonnie Chiu, da bi izvedeli več o dobrodelnosti njene organizacije.

Več informacij

Modelar in fotograf Simon Carter. Zgodba o moči in razmerjih

Odkrijte, kako fotograf in modelar Simon Carter ustvarja miniaturni svet motornega športa, ki je videti povsem enak resničnemu. To je zgodba o razmerjih, perspektivah in potrpežljivosti.

Več informacij

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Popotniška fotografa Along Dusty Roads

Pridružite se nam pri pogovoru s popotniškima fotografoma Andrewjem in Emily, ki sta ustvarila projekt Along Dusty Roads. Razkrili bomo fotografske namige, pustolovščine in načrte za prihodnost tega popotniškega para.

Več informacij

Če imate pripombo ali pritožbo glede fotografije v Canonovi Galeriji ali Canonovi Izložbi, se obrnite na showcase.gallery@canon-europe.com.

Bodite na tekočem

V nadaljevanju: pogled na svet brez iskala

Naročite se na glasilo