Naj vas Canon navdihne

Za vas smo pripravili zgodbe, v katerih vam Canonovi navdušenci, amaterski fotografi ter nekateri vrhunski fotografi in snemalci v industriji želijo predstaviti svoje znanje, izkušnje, namige in poslovne skrivnosti ter vas navdihniti, da bi tudi vi povzdignili svojo fotografijo na naslednjo raven.

Jasen pogled na fotografiranje pri šibki svetlobi.

Canon intervjuja Niga Levantermana, fotografa pri šibki svetlobi, ki se specializira v fotografiranju mestnih motivov z dolgo osvetlitvijo.

Odkrijte Canonovo pot pripovedovanja zgodb.

Ljudem pomagamo pripovedovati zgodbe že več kot 80 let. Redki so bili priča več stvarem kot Mike Burnhill, strokovnjak za izdelke, ki se lahko pohvali z 11 leti izkušenj. Z Mikom smo se pogovarjali o Canonovi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Spoznajte Ano Pratas, fotografinjo, ki beleži iskrene zgodbe iz družinskega življenja.

Ana Pratas je družinska fotografinja, ki z dokumentarnimi tehnikami beleži pristne trenutke. Preberite naš intervju in izvedite, kako ohranja te dragocene družinske trenutke.

To je Erik Witsoe, ki sleherni dan zajema vsakdan.

Erik Witsoe je ulični fotograf na lovu za mimobežnimi zgodbami v svojem novem domu na Poljskem. Preberite si naš intervju z Erikom, da izveste, kako na vedno istih ulicah sleherni dan ujame novo zgodbo.

Canonov ambasador in športni fotograf Samo Vidic nas pouči, kako lahko s fotoaparatom ujamemo zgodbe, nabite z akcijo.

Ko smo člane parkour skupine Storror izzvali, naj prvič v življenju tečejo, skačejo in se prevračajo med kontinenti, jim je Samo Vidic sledil na vsakem koraku, da bi lahko dokumentiral njihovo pustolovščino. Odkrijte, kako lahko z nasveti Sama Vidica sami posnamete lastne urbane zgodbe, polne akcije.

FME YouConnect hub page

Spoznajte kulinaričnega fotografa Mika Tsanga, ki zajema slastne fotografije v gibanju.

Slike v gibanju so bile od nekdaj strast Mika Tsanga, gurmanskega kulinaričnega fotografa iz Londona. Preberite naš intervju z Mikom in odkrijte, kako mu uspe zamrzniti gibanje in ujeti hitro minljive trenutke.

Spoznajte »iskalca geometrije«, Daniela Ruedo in Anno Devís.

Pridružite se nam pri klepetu z arhitekturnima fotografoma Anno Devís in Danielom Ruedo. Odkrijte, kaj se skriva za njunim domiselnim in abstraktnim pripovedovanjem zgodb ter kako je ljubezen do zgradb in potovanja iz njiju naredila zvezdi Instagrama.

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

FOTOGRAFIRANJE ZA BOLJŠI SVET

Organizacija Lensational poučuje ženske po vsem svetu, kako s fotografijo dokumentirati svoje življenje in pretvoriti pripovedovanje v ustvarjalni dohodek. Sestali smo se z ustanoviteljico Bonnie Chiu, da bi izvedeli več o dobrodelnosti njene organizacije.

Modelar in fotograf Simon Carter. Zgodba o moči in razmerjih

Odkrijte, kako fotograf in modelar Simon Carter ustvarja miniaturni svet motornega športa, ki je videti povsem enak resničnemu. To je zgodba o razmerjih, perspektivah in potrpežljivosti.

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Popotniška fotografa Along Dusty Roads

Pridružite se nam pri pogovoru s popotniškima fotografoma Andrewjem in Emily, ki sta ustvarila projekt Along Dusty Roads. Razkrili bomo fotografske namige, pustolovščine in načrte za prihodnost tega popotniškega para.

Če imate pripombo ali pritožbo glede fotografije v Canonovi Galeriji ali Canonovi Izložbi, se obrnite na showcase.gallery@canon-europe.com.

Bodite na tekočem

V nadaljevanju: pogled na svet brez iskala

Naročite se na glasilo