Girl pinning pictures

Odkrijte naslednje poglavje pri tiskanju

Morda se podajate na novo poslovno pustolovščino ali ste se vpisali na univerzo ali pa pomagate otrokom pri njihovem novem projektu – vsekakor bo vaše novo poglavje boljše, če bo natisnjeno.

Današnji tiskalniki zmorejo veliko več od svojih predhodnikov. Čaka vas veliko raziskovanja: od tiskanja iz oblaka do povezljivosti WiFi ter pisarniških predlog, ki jih lahko prenesete.

Izvedite več o ustvarjalnem potencialu tiskanja in kako vam lahko tiskalnik pomaga pri pripravah na naslednji korak.

Bodite organizirani

Natisnjen material je odličen način, da lahko ostanete na tekočem in pri tem ne porabite velikih količin denarja. V spletu lahko enostavno najdete brezplačna orodja za številne pripomočke, kot so beležnice za načrtovanje univerzitetne naloge, koledarji A3 za pisarniške sestanke ali tedenski seznami opravil, da boste lažje urejali svoje družinsko življenje.

Na spletnih straneh, kot sta The Organised Student in Emma Studies najdete veliko natisljivega gradiva, ki je brezplačno in odlično za organizacijo. Naša storitev Creative Park ponuja številne različne koledarje, ki jih lahko tudi povsem prilagodite povsem s slikami, ki so vam všeč.

Rešitev za deževne dni

Zabavanje otrok je lahko izjemno naporno, še posebej, kadar je vreme slabo. Ravno takšne mračne dni pa lahko razsvetli tiskalnik.

S spletne strani Happiness is Homemade lahko enostavno natisnete uganke z iskanjem besed, kvize in pobarvanke ter tako hitro najdete rešitev za deževne dni. Če želite otroke zamotiti še dlje, se lahko odločite za še večji korak in natisnete celotno igro. Te kartice za igro spomina z liki Lego, ki jih lahko enostavno natisnete doma, bodo poskrbele za obilo zabave, tako pri pripravi kot pri samem igranju.

Na spletni strani Creative Park najdete veliko zabavnih idej za ustvarjanje iz papirja, ki jih lahko natisnete s tiskalnikom, vključno z igračami, igrami in kartami.

Natisljive papirnate zgibanke


Urejanje novega doma

Ko se vpišete na fakulteto, morate poskrbeti, da se boste v študentskem stanovanju počutili kot doma. Zakaj ne bi prihranili nekaj denarja in okrasili svoj brlog s slikami, ki jih boste sami natisnili?

Zoemini je žepni tiskalnik, ki ga lahko neposredno povežete z mobilnimi napravami. Tako lahko slike tiskate neposredno iz mobilne naprave in še hitreje ter enostavneje okrasite dom.

Žepni tiskalnik Zoemini

Obstaja mnogo načinov za razstavljanje tiskanih zgodb. Če jih ne želite vezati z vrvico ali pripenjati na tablo, si oglejte vodič na spletni strani Cool Mom Tech, kako razstavljati svoje slike.

Izvedite več o programski opremi PIXMA in kako lahko sprostite ustvarjalni potencial svojega Canonovega tiskalnika. Lahko pa pobrskate po celotni družini in poiščete popoln tiskalnik za svojo domačo pisarno, da boste lahko začeli z ustvarjanjem iz papirja.

Priporočena oprema

PIXMA TS9551C

Zoemini


Napisala Sasha Newbury