Stay connected

Ostanite povezani

Preprosta
integracija

Fotoaparat EOS 5D Mark IV ima vgrajeni povezavi Wi-Fi in NFC, prek katerih lahko fotoaparat povežete s pametnim telefonom, tabličnim ali prenosnim računalnikom ali neposredno izberete storitve za deljenje slik. Idealno za pošiljanje slik strankam in objavljanje v družabnih omrežjih. Podpora FTP/FTPS je odlična za fotografiranje v prostorih, ki omogočajo povezavo Wi-Fi, kadar je zahtevana večja varnost.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Povezava in
fotografiranje na daljavo

Fotoaparat EOS 5D Mark IV lahko upravljate brezžično s pametne naprave z nameščenim programom Canon Camera Connect (s sistemom iOS ali Android). Uporabite nov pristop pri težko dosegljivih položajih in upravljajte funkcije na daljavo, kot je funkcija ostrenja z dotikom – odlično za sodelavca za ostrenje, ki dela na filmskem projektu.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Obrezovanje in spreminjanje velikosti

Funkciji obrezovanja in spreminjanja velikosti pri predvajanju v fotoaparatu EOS 5D Mark IV uporabnikom omogočata ponovno obdelavo kompozicije po fotografiranju in s tem enostavno spreminjanje velikosti fotografij za takojšnjo skupno rabo prek vgrajene povezave Wi-Fi. Tako kot pri fotoaparatu EOS-1D X Mark II lahko fotografi obrežejo slike, kot bi jih sami želeli videti objavljene, ter jih hitro pošljejo urednikom in uredništvom za fotografije.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Razširite
doseg brezžične povezave

Enota WFT-E7 razširi prilagodljivost brezžične povezave fotoaparata tako, da fotografom ponuja možnost brezžičnega prenosa slik iz fotoaparata v računalnik prek večje razdalje ter zagotavlja izboljšani funkciji oddaljenega zajemanja in medijskega strežnika.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

V stiku s svetom

Vgrajeni GPS geografsko označi vsako sliko z vašo lokacijo in skrbi za točnost notranje ure v fotoaparatu EOS 5D Mark IV. Je tudi energijsko učinkovitejši, zato podaljša čas snemanja. Podatki GPS vam pomagajo pri katalogiziranju slik in omogočajo beleženje poti, da ponovno najdete določene lokacije fotografiranja.

Nikoli ne pozabite podatkov

Fotoreporterji so odvisni od zajemanja vsake podrobnosti, kar vključuje tudi pomembne pisne informacije. Naložite predloge z metapodatki v fotoaparat EOS 5D Mark IV z osebnimi podatki in podrobnostmi o posnetku. Za vsako zajeto sliko bodo ti podatki vdelani v polja z metapodatki IPTC.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Hiter in zanesljiv
prenos podatkov

Povezljivost USB 3.0 zagotavlja hiter prenos datotek v osebne računalnike in računalnike Mac, kar je idealno za hiter prenos fotografij v fotografskih studiih.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Prilagodljive
možnosti snemanja

Fotoaparat EOS 5D Mark IV ima reži za pomnilniški kartici SD in CF, ki omogočata uporabo hitrih kartic UDMA 7 s hitrostjo zapisovanja do 167 MB na sekundo.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Raziščite druge prednosti