Women in pink dresses taken with EOS 5D Mark IV

Razlika je v podrobnostih

Ujemite podrobnosti.
Ujemite vse

Tipalo CMOS s 30,4 milijona slikovnih pik prinaša neverjetno podrobne slike z nizko stopnjo šuma tudi na zelo osvetljenih in osenčenih območjih. Višja ločljivost poskrbi, da vam ne uide nobena podrobnost, zato lahko slike tudi obrežete in pri tem ohranite isto stopnjo kakovosti.

Black and white child in light with EOS 5D Mark IV

Slike ponovno preglejte in jih izboljšajte

Vsako od 30 milijonov slikovnih pik fotoaparata EOS 5D Mark IV sestavljata dve fotografski diodi, ki ju lahko uporabite skupaj ali posebej. Ta tehnologija omogoča ustvarjanje datotek RAW z dvojnimi slikovnimi pikami (DPRAW), ki vsebujejo dve sliki, posneti z dveh rahlo različnih vidikov. Pri obdelavi datotek DPRAW s programsko opremo Digital Photo Professional lahko fotografi prilagajajo slike tako, da ohranijo ostrino želenega območja.

Več informacij

Izjemen zajem slik
pri šibki svetlobi

Zmogljivost pri šibki svetlobi se izboljša z vsako nastavitvijo ISO z občutnim zmanjšanjem stopnje digitalnega šuma in največjo občutljivostjo ISO 32.000 (ki jo je mogoče razširiti na ISO 102.400). Tako lahko tudi pri šibki svetlobi zajamete izjemno kakovostne slike.

Pigeons in low light with Canon EOS 5D Mark IV

Obdelava slik
na višji ravni

Vgrajena možnost popravkov aberacije leče izboljša zmogljivost objektiva, saj odpravlja dejavnike, kot so uklon, popačenje in kromatične aberacije, in ustvarja vidno izboljšane slike.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Digitalni optimizator objektiva

Digitalni optimizator objektiva doda še eno plast popravkov in tako odpravlja še več optičnih pojavov, vključno z učinkom optičnega nizkopasovnega filtra fotoaparata. Rezultat je izboljšana zmogljivost in izjemna kakovost slike.

Jasnost, kontrast in barve

Fotoaparat 5D Mark IV ponuja izbiro nastavitev samodejne nastavitve beline (AWB), ki omogočajo drugačen pristop k umetni svetlobi. Nastavitev »Ambience Priority« ohrani nekaj toplih barvnih tonov iz virov umetne svetlobe, da obdrži določeno vzdušje prizora, medtem ko nastavitev »White Priority« izloči večino toplote volframske žarnice in skuša ustvariti barvno nevtralne slike, kjer je to mogoče.

Skrbno
zajete podrobnosti

Fotoaparat 5D Mark IV se ponaša tudi s slogom slike z "natančnimi podrobnostmi", da lahko s tipalom s 30,4 milijona slikovnih pik ujamete še več podrobnosti. Ta nastavitev daje prednost prehajanju tonov in poudarja natančne podrobnosti. 

Slog slike z natančnimi podrobnostmi ima tri nastavljive parametre ostrenja, ki so podobni tistim v filtru maske za zmanjšanje ostrine v programski opremi Adobe Photoshop in Canon DPP.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Raziščite druge prednosti