Vsi objektivi

Canonova izjemna mojstrska izdelava in optična odličnost zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti.
Canon Camera

Vsi objektivi

Spoprimite se z vsemi okoliščinami fotografiranja

Odkrijte pestro ponudbo Canonovih objektivov in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.
 • Moški, ki drži EOS R

  HITER IN INTUITIVEN

  Objektivi za EOS R

  Z objektivom RF/RF-S, ki je prilagojen za fotoaparat EOS R, se lahko zanesete na višjo kakovost in hitrost. Edinstvena kakovost zagotavlja najvišjo raven intuitivnega upravljanja.

 • ŠIROKA ZBIRKA

  Objektivi za DSLR

  Široka zbirka lahkih objektivov EF-S in objektivov s fiksno goriščno razdaljo EF, objektivov s povečavo in specializiranih objektivov fotoaparatom DSLR zagotavlja snemanje vrhunskih fotografij.

 • PRENOSNO IN LAHKO

  Objektivi za EOS M

  Lahki, prenosni objektivi za fotoaparate EOS M. Od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov do tankih sploščenih objektivov, s katerimi boste lahko uresničili ustvarjalne želje.

 • USTVARJALNOST VELIKEGA FORMATA

  Kinematografski objektivi

  Canonovi kinematografski objektivi z zasnovo, ki ustrezajo najvišjim standardom filmskih ustvarjalcev.

 • LOČLJIVOST PREMIUM 4K

  Objektiv za televizijsko produkcijo

  Revolucionarna odličnost, ki je zasnovana tako, da zadostuje vsem vašim potrebam, od snemanja dokumentarnih filmov do filmske produkcije.

 • Več Canonovih objektivov EF in RF s sivim ozadjem.

  VODNIK O ZDRUŽLJIVOSTI

  Združljivost objektivov

  Več o različnih vrstah Canonovih objektivov in o tem, kako vedeti, kateri objektivi so združljivi z vašim fotoaparatom.

Naši objektivi in dodatna oprema

Raziščite Canonovo široko paleto izmenljivih objektivov in dodatne opreme za fotoaparate EOS DSLR in brezzrcalne fotoaparate.

Raziščite Canonove objektive glede na vrsto

Izluščite športnike iz oddaljenega športnega dogajanja. Zajemite pokrajine in ulična okolja v širokokotni kader. Odkrijte izjemno količino podrobnosti v makro fotografijah divjega živalskega sveta. Z našo ponudbo objektivov lahko vse zvrsti fotografije ponesete na višjo raven in oživite svoje zgodbe.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju objektiva?

S fotoaparatom EOS zajemite ljube prizore. Uporabite enega naših pripomočkov za izbiro objektiva in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.

 • HITRO ISKANJE

  Niste prepričani, kje bi začeli? Začnite tukaj

  Naš pripomoček za izbiro objektiva priporoči in primerja Canonove objektive, ki najbolj izpolnjujejo vaša pričakovanja, vključno s fotografiranjem v načinu makro ter fotografiranjem portretov, pokrajin, dogajanja ali vsakodnevnih dogodkov. Priporočeni objektivi bodo izbrani iz celotne družine izdelkov ter prikazani v vrstnem redu glede na njihovo ustreznost in ceno.

 • EOS 5D Mark IV

  PODROBNEJŠE DOLOČANJE ISKANJA

  Iščete nekaj posebnega?

  V okence za napredno iskanje vnesite natančne zahteve, da najdete želene objektive.

Poiščite navdih

Izbirajte med naslednjimi kategorijami fotografije, če želite izvedeti več o vsakem žanru in če želite, da vam svetujemo, kako doseči želene fotografije in katero vrsto objektiva izbrati.

 • POPOLNI PORTRETI

  Portret

  Odkrijte, kakšna je razlika pri fotografiranju s portretnimi objektivi. Kot nalašč za fotografiranje prijateljev in sorodnikov, idealno za poroke, dogodke in zabave.

 • PROSTRANE PANORAME

  Pokrajina

  Če želite zajeti bogatost narave, je pomembno, da kot pokrajinski fotograf resno razmislite o izbiri objektiva za različne lokacije.

 • NASVETI ZA IZLETE

  Potovanje

  Se odpravljate na mestni oddih ali izlet v gore? Naj vas navdahnejo znani popotniški fotografi in upoštevajte nasvete za nepozabno dogodivščino.

 • Street photography

  MESTNE ZGODBE

  Ulica

  Na poti vas čakajo prizori podzemlja, portreti cestnih vogalov in posnetki mestnega življenja. S strokovnimi vodiči in navdihujočimi zgodbami se potopite v svet ulične fotografije in odkrijte drugo plat življenja.

Morda bi vas zanimalo tudi ...