KAMERE LEGRIA

Kamere 4K

Če želite zajeti dragocene trenutke ali izpopolniti svojo ustvarjalnost, je videokamera Canon prava izbira za vas.
Canon Camera

Kamere Canon LEGRIA 4K

Serija kamer LEGRIA HF G združuje napredno tehnologijo in celovito ustvarjalno upravljanje v ročni kameri za preprosto uporabo, ki je popolna za ustvarjalce vlogov, uporabnike YouTuba, ustvarjalce dokumentarcev in neodvisne režiserje.

Celotna ponudba kamer Canon LEGRIA

Z napredno serijo kamer LEGRIA HF G lahko ustvarite izjemne filme, ki bodo potešili vašo strast po pripovedovanju zgodb.

  • Kamere

    LEGRIA HF G70

    Kamera s tipalom CMOS vrste 1/2,3 4K, z 20-kratno optično povečavo, naprednim hibridnim samodejnim ostrenjem in 5-osno stabilizacijo ter izhodom USB-C za pretakanje v živo1.

    1Zvočni izhod prek USB-ja ni podprt

Napredna tehnologija

Tipalo 4K CMOS tipa 1.0 ali HD CMOS PRO, vgrajeni filter ND, 5-osna stabilizacija slike z napajanim stabilizatorjem slike in širok dinamični obseg omogočajo snemanje neverjetno jasnih in dinamičnih videoposnetkov, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih.

Canon Camera
Canon Camera

Udobno in ustvarjalno fotografiranje

Profesionalno preklopno stikalo za povečavo, nagibno iskalo in intuitivni zaslon na dotik omogočajo enostavno ročno snemanje. S prilagodljivimi gumbi in tipkami prevzemite nadzor in pospešite upravljanje ter priključite mikrofon in slušalke za visokokakovosten zvok.

Neposredna skupna raba v spletu

Filme lahko naložite neposredno v splet brez računalnika. Dokončati morate samo preprost nastavitveni postopek. Kamero povežite z domačim brezžičnim omrežjem*, nato pa videoposnetke objavite v YouTubu, Facebooku, Twitterju in e-pošti.

Canon Camera
Canon Camera

Brezžičen oddaljen nadzor

Nastavitve videokamere LEGRIA s povezavo Wi-Fi lahko daljinsko upravljate prek možnosti Live View iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Popoln je za snemanje prizorov, kjer dostop s kamero ni enostaven.

PRIPRAVLJENI NA POMOČ

Pomoč in podpora

Tu smo, da vam pomagamo odgovoriti na vprašanja, odpraviti težave in vas pravilno usmeriti, če potrebujete popravilo.
Podpora
  1. Zvočni izhod prek USB-ja ni podprt

    * Neposredna izmenjava prek interneta ter pošiljanja prek strežnika zahtevajo račun image.canon. Funkcija image.canon v nekaterih državah ali regijah morda ni podprta. Za več informacij obiščite www.canon-europe.com/cig