mirrorless range
alt text goes here

BREZZRCALNI
FOTOAPARATI

Zgodbe se odvijajo povsod. Bodite pripravljeni, da jih ujamete z našimi kompaktnimi brezzrcalnimi fotoaparati, ki jih lahko vedno vzamete s seboj.

Izredna kakovost
v majhnem ohišju.

Okrog nas se v vsakem trenutku pletejo izjemne zgodbe.
Potrebujete samo dober fotoaparat, ki je pripravljen, da ujame dobro zgodbo takoj, ko se zgodi.

Canon EOS M50

EOS M50

Klasika z elegantno zasnovo, ki vključuje tipalo velikosti DSLR in video ločljivosti 4K ter zagotavlja preprosto povezljivost, vas bo navdahnila za ustvarjanje nepozabnih zgodb.

Raziskujte zdaj

London river panorama at night.
Posneto z EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Kaj je brezzrcalni fotoaparat?

Fotoaparati DSLR z zrcalom usmerjajo svetlobo v iskalo, brezzrcalni fotoaparati (ki jim rečemo tudi kompaktni fotoaparati) pa nimajo zrcala ali optičnega iskala, zato so običajno manjši od fotoaparatov DSLR.

Namesto z objektivom povezanega iskala morate za pripravo posnetka z brezzrcalnim fotoaparatom uporabiti zaslon na hrbtni strani fotoaparata. Kljub drugačni zasnovi ste pri brezzrcalnih fotoaparatih, tako kot pri fotoaparatih DSLR, lahko ustvarjalni pri izbiri objektivov.

eos m10 lifestyle alina

Izjemna kakovost

Naši brezzrcalni fotoaparati združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR ter zagotavljajo izjemno kakovostne fotografije in videoposnetke, polne detajlov, barv in vzdušja – tudi pri šibki svetlobi.

stunning quality

Brezzrcalni fotoaparati v primerjavi s fotoaparati DSLR

Brezzrcalni fotoaparati nudijo mnoge prednosti fotoaparatov DSLR, kot je možnost menjave objektivov, in se ponašajo tudi s precej kompaktnejšo velikostjo.

Fotoaparati DSRL imajo kljub temu veliko prednosti, saj po zaslugi dolgoletnega razvoja in izboljšav nudijo udobnejše fotografiranje s tradicionalnim iskalom. Z naprednimi sistemi samodejnega ostrenja imajo ti fotoaparati možnost zajemanja tudi najzahtevnejših subjektov.

Izberite pravi fotoaparat

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Ali lahko uporabljam različne objektive?

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.

Več informacij

Kaj je objektiv EF-M?

Objektivi EF-M so prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M. Ponudba objektivov zajema vse od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov s povečavo do tankih sploščenih objektivov, s katerimi se boste lahko poigrali s svojo ustvarjalnostjo.

Več informacij

eos m3 ambient system

Odkrijte DSLR

Čudovita kakovost slike in napredne zmogljivosti. S fotoaparati DSLR lahko razkrijete svoj ustvarjalni potencial.

Ogled celotne ponudbe

Odkrijte DSLR