mirrorless range
alt text goes here

Brezzrcalni fotoaparati EOS M

Zgodbe se odvijajo povsod. Bodite pripravljeni, da jih ujamete z našimi kompaktnimi brezzrcalnimi fotoaparati, ki jih lahko vedno vzamete s seboj.

Izredna kakovost
v majhnem ohišju.

Okrog nas se v vsakem trenutku pletejo izjemne zgodbe.
Potrebujete samo dober fotoaparat, ki je pripravljen, da ujame dobro zgodbo takoj, ko se zgodi.

Canon EOS M50

EOS M50

Klasika z elegantno zasnovo, ki vključuje tipalo velikosti DSLR in video ločljivosti 4K ter zagotavlja preprosto povezljivost, vas bo navdahnila za ustvarjanje nepozabnih zgodb.

Raziskujte zdaj

London river panorama at night.
Posneto z EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Kaj je brezzrcalni fotoaparat?

Fotoaparati DSLR z zrcalom usmerjajo svetlobo v iskalo, brezzrcalni fotoaparati (ki jim rečemo tudi kompaktni fotoaparati) pa nimajo zrcala ali optičnega iskala, zato so običajno manjši od fotoaparatov DSLR.

Namesto iskanja popolne kompozicije z optičnim iskalnikom skozi objektiv brezzrcalni fotoaparati uporabljajo elektronski iskalnik ali LCD-zaslon, s katerim si lahko predhodno ogledate svoj posnetek. Kljub drugačni zasnovi ste pri brezzrcalnih fotoaparatih, tako kot pri fotoaparatih DSLR, lahko ustvarjalni pri izbiri objektivov.

eos m10 lifestyle alina

Izjemna kakovost

Naši brezzrcalni fotoaparati združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR ter zagotavljajo izjemno kakovostne fotografije in videoposnetke, polne detajlov, barv in vzdušja – tudi pri šibki svetlobi.

stunning quality

Objektivi EF-M

Prenosni, lahki objektivi, zasnovani posebej za fotoaparate EOS M. Ta ponudba objektivov zajema vse od objektivov z izjemno širokim kotom in telefoto objektivov s povečavo do tankih sploščenih objektivov, s katerimi se boste lahko poigrali s svojo ustvarjalnostjo.

Več informacij

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Posneto z EOS M50
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

Ali lahko uporabljam druge objektive?

Z našimi brezzrcalnimi fotoaparati lahko enostavno zamenjate objektiv in si ogledate svet z drugega vidika. Poleg ekskluzivne ponudbe vsestranskih in kompaktnih objektivov EF-M lahko uporabite tudi Canonov nastavek EF-EOS M, s katerim lahko izbirate med več kot 80 objektivi EF-S in EF za fotoaparate DSLR, vključno s specializiranimi objektivi, kot so makro objektivi in objektivi ribjega očesa.

Več informacij

Kateri sistem EOS je pravi zame?

Poiščite popoln fotoaparat za svoj slog fotografije in filmov. Od strokovnjakov za fotografiranje pri šibki svetlobi do mojstrov v fotografiranju hitre akcije – Canon najde popolno rešitev.

Odkrijte še več

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

EOS 7d Mark II

Morda bi vas zanimalo tudi ...