eos-m50-kit-lifestyle-001

Canonova programska oprema EOS Webcam Utility

Z našimi vrhunskimi kompleti video in programske opreme Canon EOS Webcam Utility vam je na voljo vse, kar potrebujete za neomejene video sestanke, klice in konference. Izvedite več o Canonovi programski opremi za spletno kamero.

Ostanite povezani

Videoklici in spletni prenosi v živo so dosegli povsem novo raven. Svoj Canonov fotoaparat lahko spremenite v spletno kamero ter tako med videokonferencami dosegate profesionalno kakovost slike. Udeležite se sestankov s svojimi sodelavci, družite se s prijatelji in družino ter ostanite povezani celo tedaj, ko potujete. Za začetek si prenesite programsko opremo EOS Webcam Utility.

Pa začnimo

Izpolnite obrazec za prenos pomožne programske opreme za spletno Canonovo kamero EOS za Windows in Mac.

Prenos za Windows

Prenos za Mac

Združljivi izdelki

Odkrijte našo ponudbo vrhunskih fotoaparatov EOS in PowerShot. Ti modeli so združljivi s Canonovo programsko opremo EOS Webcam Utility.


Spletni prenosi v živo s Canonom

V našem vodiču po korakih preberite več o tem, kako nadgraditi spletno kamero za spletne prenose v živo in videokonference.

Več informacij

Potrebujete pomoč?

Pripomoček za spletno kamero EOS deluje z vrsto izbranih fotoaparatov EOS in PowerShot, a da bi stvari malce olajšali, smo ustvarili nakupovalni vodič, s pomočjo katerega najdete pravi Canonov fotoaparat zase.

Nakupovalni vodič

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Morda bi vas zanimalo tudi ...Odkrijte Canonovo pestro ponudbo fotoaparatov in programske opreme; ki vam pomaga, da ostanete povezani, kjer koli na svetu že ste.