eos-m50-kit-lifestyle-001

Canonova programska oprema EOS Webcam Utility

Z našimi vrhunskimi kompleti video in programske opreme Canon EOS Webcam Utility vam je na voljo vse, kar potrebujete za neomejene video sestanke, klice in konference. Izvedite več o Canonovi programski opremi za spletno kamero.

Ostanite povezani

Videoklici in spletni prenosi v živo so dosegli povsem novo raven. Svoj Canonov fotoaparat lahko spremenite v spletno kamero ter tako med videokonferencami dosegate profesionalno kakovost slike. Udeležite se sestankov s svojimi sodelavci, družite se s prijatelji in družino ter ostanite povezani celo tedaj, ko potujete. Za začetek si prenesite programsko opremo EOS Webcam Utility.

Pa začnimo

Izpolnite obrazec za prenos pomožne programske opreme za spletno Canonovo kamero EOS za Windows in Mac.

Prenos za Windows

Prenos za Mac

Canonovi namigi: uporaba pomožne programske opreme za spletno Canonovo kamero EOS

  • Če imate v računalniku naloženo beta različico pomožne programske opreme za spletno kamero EOS, jo odstranite, preden poskusite v računalnik namestiti pomožno programsko opremo za spletno kamero EOS.
  • Kamera lahko deluje istočasno samo z enim programom v računalniku. Če želeni program za videokonference ali pretakanje, iz kamere ne prejema videoposnetka, zaprite preostale programe v računalniku, ki je povezan s kamero.
  • Ko v brskalniku Firefox uporabljate pomožno programsko opremo za spletno kamero EOS s programom Messenger, pripomoček za spletno kamero EOS ne bo naveden na seznamu funkcij v napravi. Priporočamo vam, da uporabite program Messenger za namizne računalnike ali drug brskalnik.
  • Ne moramo vam zagotoviti, da bo pripomoček za spletno kamero EOS združljiv z vsemi program za video konference in/ali pretakanje, ki so na voljo. Če naletite na težavo, vam priporočamo, da uporabite drug program za video konferenco ali pretakanje in/ali brskalnik.

Združljivi izdelki

Odkrijte našo ponudbo vrhunskih fotoaparatov EOS in PowerShot. Ti modeli so združljivi s Canonovo programsko opremo EOS Webcam Utility.


Spletni prenosi v živo s Canonom

V našem vodiču po korakih preberite več o tem, kako nadgraditi spletno kamero za spletne prenose v živo in videokonference.

Več informacij

Potrebujete pomoč?

Pripomoček za spletno kamero EOS deluje z vrsto izbranih fotoaparatov EOS in PowerShot, a da bi stvari malce olajšali, smo ustvarili nakupovalni vodič, s pomočjo katerega najdete pravi Canonov fotoaparat zase.

Nakupovalni vodič

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
IZPOSTAVLJEN IZDELEK

Canon PowerShot G7 X Mark III

Popolno za vlogerje, snemalce za prenos v živo in videokonference ter blogerje. Povezan fotoaparat, ki snema vrhunske videoposnetke in fotografije, ki bodo navdušile vaše sledilce.

Ogled podrobnosti

G7X MK III Vlogging

Privlačni videoposnetki, nad katerimi bo vaše občinstvo navdušeno

Snemajte pokrajine v jasni ločljivosti 4K. Snemajte športne prizore v počasnem posnetku s hitrostjo do 120 sličic na sekundo. Priključite zunanji mikrofon za kristalno čist zvok pri snemanju potovalnih vlogov. Med igranjem prenašajte v živo in nadgradite spletno kamero za poslovne videokonferenčne klice. Neskončne možnosti s fotoaparatom PowerShot G7 X Mark III.

Preberite cel članek tukaj

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Odkrijte Canonovo pestro ponudbo fotoaparatov in programske opreme; ki vam pomaga, da ostanete povezani, kjer koli na svetu že ste.

Windows, Microsoft, Teams so zaščitene blagovne znamke Microsoft Corporation v Združenih državah in/ali drugih državah.
Google Chrome™ je blagovna znamka družbe Google Inc.
Messenger je blagovna znamka podjetja Facebook
Firefox je blagovna znamka podjetja Mozilla Foundation