EOS M6 Mark II street
Blank-Rect Image

Canon EOS M6 Mark II

Vrhunski fotoaparat za ustvarjanje vsebine. Canonov EOS M6 Mark II je opremljen s tehnologijo, ki vam omogoča snemanje vrhunskih slik in filmov 4K na poti in njihovo preprosto izmenjavo.

Poglej in posnemi

Snemajte hitro minljive trenutke s fotoaparatom, ki se bliskovito hitro odzove, izostri in zajame sliko s hitrostjo do 14 sličic na sekundo. Prenosno zasnovo modela EOS M6 Mark II lahko vzamete s seboj skoraj vsepovsod, zato je to popolno fotografsko orodje za lahko dokumentiranje življenja in raziskovanje vsakodnevnih ustvarjalnih trenutkov.

Canon EOS M6 Mark II
Prijavite se tukaj za več novic od Canonovih izdelkih.
EOS M6 Mark II shooting beach volleyball

Ujemite trenutke

Oglejte si, kako Canonov ambasador Piotr Malecki izkoristi hitrost in vsestranskost modela EOS M6 Mark II pri snemanju hitro minljivih trenutkov v domači Varšavi.

Ogled videoposnetka

Ujemite hitro minljive trenutke

Življenje mineva hitro, ne glede na to, ali fotografirate ulično dogajanje ali ustvarjalne popotniške fotografije. Zajemite vse s hitrostjo do 14 sličic na sekundo ali v rafalnim načinom RAW s hitrostjo 30 sličic na sekundo s popolnoma samodejnim ostrenjem, ki ujame premikajoče se predmete v popolni ostrini.

Odkrijte še več

NASVETI ZA URBANO FOTOGRAFIRANJE

EOS M6 Mark II sample beach volleyball action sunset

Vrhunska kakovost slike – dan in noč

Izkoristite največjo občutljivost ISO 25.600 in zajemajte vrhunske fotografije v ločljivosti 32,5 milijona slikovnih pik, bogate s podrobnostmi in vzdušjem, tudi pri šibki svetlobi. Obrezujte, obdelujte in spreminjajte velikost, pri tem pa ohranite kakovost slike.

Odkrijte še več

Prepričljiv video, ki pripoveduje zgodbo …

Snemajte videoposnetke s tolikšno mero zaupanja in ustvarjalnosti, kot bi jih zajemali fotografije. EOS M6 Mark II lahko posname videoposnetke v ločljivost 4K s hitrostjo do 30p in posnetke v polni visoki ločljivosti s hitrostjo sličic do 120p.* Časovni zamik 4K razkriva nianse gibanja v povsem drugačnem časovnem razponu.

Odkrijte še več

EOS M6 Mark II Video

Delajte po svoje

Sestavite kompozicijo iz katerega koli kota s preklopnim zaslonom na dotik ali pa uživajte v fotografiranju z izjemnim snemljivim iskalom EVF, ki omogoča preprosto snemanje pri močni svetlobi. Veliko kontrolnikov modela EOS M6 Mark II lahko tudi prilagodite – kot bi bil fotoaparat zasnovan samo za vas.

EOS M6 Mark II flip-up touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Canonovi fotoaparati za videodnevnike

Kdo vam sledi? Povečajte svoje število sledilcev z odličnimi vsebinami, ki jih boste posneli z idealno Canonovo napravo za vse ustvarjalce videodnevnikov po svetu.