STORITVE

Upravljanje storitev tiskanja

Ustvarite optimizirano, varno in trajnostno okolje za tiskanje in skeniranje s Canonovimi storitvami in rešitvami, ki so na voljo v oblaku, v hibridnem sistemu ali na delovnem mestu. Zdaj prek Canonovih rešitev za hibridna delovna mesta podpiramo nemoteno delo med domačim in pisarniškim okoljem prek ene same pogodbe, kar omogoča učinkovit in produktiven način dela, kjer koli in kadar koli.
ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ
Managed Print Services

Upravljanje storitev tiskanja

Canonove upravljane storitve tiskanja

Upravljane storitve tiskanja združujejo vodilne tehnologije in storitve za nemoteno in varno upravljanje infrastrukture tiskanja in skeniranja v osrednjih in domačih pisarnah, kar omogoča digitalno preobrazbo.

POROČILO QUOCIRCA PRINT 2025

"50 % ljudi, ki sprejemajo odločitve na področju informacijske tehnologije, je upravljane storitve tiskanja uvrstilo med 3 najpomembnejše naložbe"

Naš pristop

S pristopom v petih korakih optimiziramo vaše okolje tiskanja:

1. Ocenimo vaše poteke tiskanja in dela z dokumenti za boljše razumevanje vaše trenutne digitalne zrelosti ter prepoznavanje priložnosti za izboljšave.
2. Oblikujemo vašo pot do digitalne preobrazbe in jo posebej prilagodimo vašim poslovnim potrebam.
3. Zagotavljamo nemoten prehod, pri čemer izkoristimo svoje sposobnosti, znanje in izkušnje.
4. Proaktivno vzdržujemo in podpiramo vaše okolje tiskanja in skeniranja ter zagotavljamo kar najučinkovitejše delovanje skupin naprav in potekov dela z dokumenti.
5. Še naprej stalno izboljšujemo poročila o storitvah in delovanju.

Digital transformation is the foundation for remote work

Prednosti upravljanih storitev tiskanja

S pomočjo naših upravljanih storitev tiskanja boste prek izbire boljših zmožnosti izboljšali učinkovitost, varnost in uporabniško izkušnjo.

Storitve

Na voljo imamo širok izbor storitev, ki so prilagojene vašim poslovnim potrebam, od osnovnih storitev, ki zajemajo upravljanje skupin naprav, optimizacijo tiskanja, nadzor na daljavo in poročanje strankam, do izboljšanih storitev za upravljanje več ponudnikov ter storitve in podporo na ravni podjetja. Vse to je na voljo v osrednjih in domačih pisarnah.

Infrastruktura upravljanih storitev tiskanja

Naše upravljane storitve tiskanja podpira široka izbira robustnih programskih rešitev, ki zajemajo celotno okolje tiskanja od vzdrževanja naprav do poročanja strankam.
Ilustracija osebe, ki je odgovorna za umetno inteligenco

REŠITVE

Storitve digitalne preobrazbe

Spodbudite digitalno preobrazbo s kombinacijo naših upravljanih storitev tiskanja na ravni podjetja in rešitvami za sodelovanje v delovnem okolju v enem paketu.

REŠITVE

Rešitve za sodelovanje v delovnem okolju

Pretvorite način poslovanja z rešitvami za napredno zajemanje, avtomatizacijo poteka dela z dokumenti in povezljivostjo z oblaki, ki skupaj poskrbijo za varen pretok podatkov po vašem podjetju.

Workspace Collaboration Solutions

Za več informacij in vprašanja stopite v stik z nami

Povezani izdelki/rešitve

Podrobneje si oglejte Canonove rešitve, ki dopolnjujejo naše upravljane storitve tiskanja

Raziščite podrobneje

Preberite več o tem, kako vam lahko Canonove rešitve in storitve pomagajo pri prilagajanju novi hibridni resničnosti dela