STORITVE

Upravljanje storitev tiskanja

Ustvarite optimizirano, varno in trajnostno okolje za tiskanje in skeniranje s Canonovimi storitvami in rešitvami, ki so na voljo v oblaku, v hibridnem sistemu ali na delovnem mestu. Zdaj prek Canonovih rešitev za hibridna delovna mesta podpiramo nemoteno delo med domačim in pisarniškim okoljem prek ene same pogodbe, kar omogoča učinkovit in produktiven način dela, kjer koli in kadar koli.
ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ
Managed Print Services

Canonove upravljane storitve tiskanja

Upravljane storitve tiskanja združujejo vodilne tehnologije in storitve za nemoteno in varno upravljanje infrastrukture tiskanja in skeniranja v osrednjih in domačih pisarnah, kar omogoča digitalno preobrazbo.

"50 % ljudi, ki sprejemajo odločitve na področju informacijske tehnologije, je upravljane storitve tiskanja uvrstilo med 3 najpomembnejše naložbe"

Naš pristop

S pristopom v petih korakih optimiziramo vaše okolje tiskanja:

1. Ocenimo vaše poteke tiskanja in dela z dokumenti za boljše razumevanje vaše trenutne digitalne zrelosti ter prepoznavanje priložnosti za izboljšave.
2. Oblikujemo vašo pot do digitalne preobrazbe in jo posebej prilagodimo vašim poslovnim potrebam.
3. Zagotavljamo nemoten prehod, pri čemer izkoristimo svoje sposobnosti, znanje in izkušnje.
4. Proaktivno vzdržujemo in podpiramo vaše okolje tiskanja in skeniranja ter zagotavljamo kar najučinkovitejše delovanje skupin naprav in potekov dela z dokumenti.
5. Še naprej stalno izboljšujemo poročila o storitvah in delovanju.

Digital transformation is the foundation for remote work

Prednosti upravljanih storitev tiskanja

S pomočjo naših upravljanih storitev tiskanja boste prek izbire boljših zmožnosti izboljšali učinkovitost, varnost in uporabniško izkušnjo.

 • Pospešite produktivnost

  Izboljšajte časovno in stroškovno učinkovitost z večjo funkcionalnostjo in vpogledom v poteke dela z dokumenti.

 • Izboljšajte sodelovanje in mobilnost

  Skupinam omogočite oddaljen dostop do naprednih zmožnosti tiskanja in skeniranja prek izboljšanih funkcij povezljivosti.

 • Izboljšajte uporabniško izkušnjo

  Izjemno kakovostni natisi in inovativni programi, ki vaše sporočilo izrazijo učinkoviteje s poenostavljenim tiskanjem in skeniranjem.

 • Okrepite varnost podatkov

  Ohranite standarde varnosti in skladnosti z robustno varnostno infrastrukturo, ki omogoča dostop do zaupnih podatkov samo s pooblastilom.

Storitve

Na voljo imamo širok izbor storitev, ki so prilagojene vašim poslovnim potrebam, od osnovnih storitev, ki zajemajo upravljanje skupin naprav, optimizacijo tiskanja, nadzor na daljavo in poročanje strankam, do izboljšanih storitev za upravljanje več ponudnikov ter storitve in podporo na ravni podjetja. Vse to je na voljo v osrednjih in domačih pisarnah.
 • Ocena odkrivanja

  Nudi podrobno analizo okolja za tiskanje in skeniranje ter razlago skupine naprav in dnevnih uporabniških potreb po tiskanju in skeniranju. Napredna različica vključuje tudi okoljske izračune ter nudi natančno izhodišče za izračun prihrankov pri stroških.

 • Storitev upravljanja skupin naprav

  Zagotavlja, da so vse naprave vedno na voljo in da so zmožne ohraniti zadostno zmogljivost, kar omogoča centralizirano upravljanje za večjo produktivnost. Vključuje storitev upravljanja tiskanja, storitev poročanja strankam in storitev vodenja poslovnih odnosov.

 • Varnostne storitve

  Ponudba varnostnih storitev, ki se tičejo vseh vrst organizacij, ki pripomorejo k varnosti skupin večfunkcijskih naprav in tiskalnikov. Vključuje storitev krepitve naprav, storitev odstranjevanja podatkov ali varnostno revizijo.

 • Trajnostne storitve

  Pomagajo vam doseči trajnostne cilje.
  Vključujejo Canonove storitve in storitve drugih ponudnikov, npr. ogljično nevtralno tiskanje ter pogozdovanje.

 • Storitev upravljanja več ponudnikov

  Nudi upravljanje vzdrževanja in potrošnega materiala naprav drugih znamk v vaši skupini, s čimer poveže celotno skupino tiskalnikov z eno samo pogodbo.

 • Servisna služba za podjetja

  Nudi enotno stično točko za centralizirano globalno podporo za programsko opremo in aplikacije, s čimer nudi izboljšano delovno učinkovitost, zanesljivost in produktivnost.

 • Vzdrževanje skupine naprav v podjetju

  Namenski Canonov inženir v podjetju, ki nudi optimizacijo hitre podpore za skupino naprav, kar zagotavlja visoko stopnjo razpoložljivosti in zadovoljstva strank.

 • Delovanje skupine naprav v podjetju

  Canonova podpora za okolja za vsakodnevno tiskanje in skeniranje za večja okolja z odločanjem glede dogodkov in higienskimi dejavnostmi, povezanimi z napravami.

Infrastruktura upravljanih storitev tiskanja

Naše upravljane storitve tiskanja podpira široka izbira robustnih programskih rešitev, ki zajemajo celotno okolje tiskanja od vzdrževanja naprav do poročanja strankam.
 • uniFLOW

  Upravljajte vse naprave in poteke tiskanja ter skeniranja prek skupne integrirane programske rešitve.

 • E-vzdrževanje

  Avtomatizirajte dolgotrajna administrativna opravila in se posvetite pomembnejšim nalogam.

 • Netaphor

  Pridobite uporabno poslovno inteligenco s tem orodjem za zbiranje podatkov o skupini naprav, analizo, obveščanje in poročanje.

 • CRS v spletu

  Spodbujajte nenehne izboljšave tiskanja prek vpogleda v sprotno poročanje.

Ilustracija osebe, ki je odgovorna za umetno inteligenco

REŠITVE

Storitve digitalne preobrazbe

Spodbudite digitalno preobrazbo s kombinacijo naših upravljanih storitev tiskanja na ravni podjetja in rešitvami za sodelovanje v delovnem okolju v enem paketu.

REŠITVE

Rešitve za sodelovanje v delovnem okolju

Pretvorite način poslovanja z rešitvami za napredno zajemanje, avtomatizacijo poteka dela z dokumenti in povezljivostjo z oblaki, ki skupaj poskrbijo za varen pretok podatkov po vašem podjetju.

People discussing at work

Za več informacij in vprašanja stopite v stik z nami

Povezani izdelki/rešitve

Podrobneje si oglejte Canonove rešitve, ki dopolnjujejo naše upravljane storitve tiskanja

Raziščite podrobneje

Preberite več o tem, kako vam lahko Canonove rešitve in storitve pomagajo pri prilagajanju novi hibridni resničnosti dela

 • Pripravljanje na nepričakovano

  Zamisel o "normalnosti" dela se je popolnoma preoblikovala in se še naprej spreminja. Tukaj lahko investirate, da ostanete prilagodljivi.

 • Omogočanje novega delovnega okolja

  Preberite več o tem, kako bo oblak postal bistven za zagotavljanje sodelovanja skupin v spreminjajočem se hibridnem delovnem okolju prihodnosti.

 • Prilagajanje na poslovanje z oblakom v prihodnosti

  Krmarite po delovnem okolju prihodnosti z uporabo tehnologije v oblaku, ki podpira učinkovito in varno sodelovanje.

 • Kaj pričakovati v delovnem okolju v prihodnosti?

  Spoznajte smernice, ki vplivajo na delovno okolje prihodnosti in ugotovite, kako se lahko pripravite.