EOS DSLR Cameras

Fotoaparati EOS DSLR

Naša ponudba EOS ponuja vrhunsko kakovost slike, ne glede na to, koliko izkušenj imate.

Odkrijte podrobnosti

Canonovi fotoaparati DSLR zagotavljajo širok dinamični razpon za več podrobnosti pri svetlih in temnih pogojih ter ustvarjajo slike z malo šuma naravnost iz fotoaparata in majhno globino polja za osupljive portrete. Njihova zasnova zagotavlja profesionalne rezultate pri vsakem posnetku.

Naši najnovejši izdelki

Novi fotoaparati DSLR

Uživajte v čudoviti kakovosti slike. Naše nove fotoaparate DSLR odlikujeta Canonova najsodobnejša vrhunska optična tehnologija in inovativna zasnova, ki vam omogočata, da vsak trenutek zajamete z izjemnimi podrobnostmi.

EOS 90D

EOS 90D

EOS 90D je popolno opremljen fotoaparat DSLR, ki omogoča izjemno približevanje, hitrejše fotografiranje in zajema izjemne slike z 32,5 milijona slikovnimi pikami.

Več informacij

Družina fotoaparatov DSLR in filter

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

Canon EOS 2000D

Uživajte v vrhunskih fotografijah ločljivosti 24,1 milijona slikovnih pik in videoposnetkih polne visoke ločljivosti. Razširite meje ustvarjalnosti s tem zabavnim in preprostim fotoaparatom DSLR.

Več informacij

EOS 250D

Najlažji DSLR s premičnim zaslonom* na svetu ter funkcijami Canon DIGIC 8, film 4K in pomočjo za ustvarjanje Creative Assist.

Več informacij

EOS 4000D

Zajemajte ustvarjalne fotografije kakovosti DSLR in videoposnetke polne visoke ločljivosti s tem preprostim in intuitivnim fotoaparatom EOS z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik.

Več informacij

Canon EOS 750D

Fotoaparat s 50,6 milijona slikovnih pik, ki je soroden modelu EOS 5DS. Z nizkopasovnim filtrom preklica za izjemno ostro in podrobno sliko.

Več informacij

Canon EOS 6D Mark II

Za zahtevnejše fotografske projekte ali če se želite s fotografijo ukvarjati profesionalno, vam bo fotoaparat EOS 6D Mark II ponudil vse, kar potrebujete na tej razburljivi poti.

Več informacij

EOS 77D

S fotoaparatom DSLR, ki nudi ustvarjalnost na dosegu roke, lahko prevzamete nadzor nad fotografiranjem

Več informacij

Canon EOS 850D FRT pack shot

Naredite naslednji korak v ustvarjalnem nadzoru in ustvarite čudovite fotografije, polne podrobnosti ter osupljive filme v ločljivosti 4K z lahkim in povezanim DSLR-jem, ki navdihuje in nagrajuje.

Več informacij

Canon EOS 90D

Polno opremljen fotoaparat DSLR vas ponese bližje, omogoča hitrejše fotografiranje in zajema izjemnih 32,5 milijona slikovnih pik.

Več informacij

EOS-1D X Mark III

Življenje je polno neponovljivih trenutkov. S fotoaparatom EOS-1D X Mark III jih ujemite še več in pokažite svetu svojo zgodbo v slikah.

Več informacij

Pomožna programska oprema za spletno Canonovo kamero EOS

Namestite pomožno programsko opremo za spletno kamero EOS in svoj Canonov fotoaparat uporabite kot kakovostno spletno kamero.

VEČ INFORMACIJ

Poiščite navdih

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Oglejte si vse članke

Mogočne in hitre fotografije divjih živali s fotoaparatom Canon EOS 90D

Fotograf Markus Varesvuo občuduje hitrost fotoaparata Canon EOS 90D, ki ga je navdušil z neverjetnimi posnetki nepozabnih trenutkov v divjini, ki se človeku v hipu odvijejo pred očmi. Oglejte si izjemne rezultate njegovih posnetkov.

Več informacij

Powerful and fast wildlife photos with the Canon EOS 90D

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj