Fotoaparati EOS DSLR

Naša ponudba EOS ponuja vrhunsko kakovost slike, ne glede na to, koliko izkušenj imate.
Bomen aan een beekje in het bos

Odkrijte podrobnosti

Canonovi fotoaparati DSLR zagotavljajo širok dinamični razpon za več podrobnosti pri svetlih in temnih pogojih ter ustvarjajo slike z malo šuma naravnost iz fotoaparata in majhno globino polja za osupljive portrete. Njihova zasnova zagotavlja profesionalne rezultate pri vsakem posnetku.
Naši najnovejši izdelki

Naj vam pomagamo najti popoln Canonov fotoaparat

Naš iskalnik fotoaparatov vam bo predstavil družino fotoaparatov in pomagal izbrati najboljšega za vas.

Novi fotoaparati DSLR

Uživajte v čudoviti kakovosti slike. Naše nove fotoaparate DSLR odlikujeta Canonova najsodobnejša vrhunska optična tehnologija in inovativna zasnova, ki vam omogočata, da vsak trenutek zajamete z izjemnimi podrobnostmi.

EOS 90D

EOS 90D je popolno opremljen fotoaparat DSLR, ki omogoča izjemno približevanje, hitrejše fotografiranje in zajema izjemne slike z 32,5 milijona slikovnimi pikami.

EOS 90D

Družina fotoaparatov DSLR in filter

Pomožna programska oprema za spletno Canonovo kamero EOS

Namestite pomožno programsko opremo za spletno kamero EOS in svoj Canonov fotoaparat uporabite kot kakovostno spletno kamero.

Poiščite navdih

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Mogočne in hitre fotografije divjih živali s fotoaparatom Canon EOS 90D

Fotograf Markus Varesvuo občuduje hitrost fotoaparata Canon EOS 90D, ki ga je navdušil z neverjetnimi posnetki nepozabnih trenutkov v divjini, ki se človeku v hipu odvijejo pred očmi. Oglejte si izjemne rezultate njegovih posnetkov.

Več informacij
EOS 90D

Morda bi vas zanimalo tudi ...

GLASILO

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.