A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Namigi in tehnike

Natisnite svoje božične voščilnice

S programom Easy-PhotoPrint Editor in Canonovim tiskalnikom PIXMA oblikujte svoje praznično fotografiranje in ustvarite lastne božične voščilnice.

Več informacij

A home-printed Christmas card alongside crafted decorations and Canon Double-sided Matte Paper arranged on a cloth with a Christmas tree motif.

Naši namigi in tehnike

Želite osvojiti osnovne fotografske veščine, preskusiti novo ustvarjalno tehniko ali izboljšati svoje rezultate? Izboljšajte svojo samozavest ter veščine z našimi strokovnimi namigi in vodiči ter nadgradite svoje fotografiranje še danes.

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Jeseni, ko se bodo otroci vračali v šolske klopi, lahko doma vse pripravite na nadaljnje učenje s tiskalnikom Canon PIXMA serije TS5350, ki bo izpolnil tudi najzahtevnejše družinske potrebe.

Več informacij

kayaker in water

Surfanje, kajakaštvo in drugi vodni športi poskrbijo za osupljive fotografije. Pripravili smo nekaj namigov, s katerimi boste zajemali boljše posnetke in natisnili svoje rezultate.

Več informacij

corgi running

Bistvo fotografiranja dogajanja je, da ujamete trenutke, ki se zgodijo v delčku sekunde. Stalno morate spremljati dogajanje, slediti svojim prijateljem deskarjem ali biti pripravljeni, da mestne deskarje fotografirate med vožnjo po valovih. Če se boste pripravili, ne boste v preveliki naglici.

Več informacij

dirt bikes perform jumps

Če želite zajeti odlične fotografije hitrega dogajanja, kot na primer mestne deskarje na reki, deskarje na snegu ali tekače, morate misliti vnaprej. Najprej morate razmisliti, kaj želite ujeti, kako hitro se subjekt premika in kam se boste postavili med fotografiranjem.

Več informacij

long exposure of Ferris wheel

Kadar fotografirate prizore gibanja, se morate odločiti, ali boste zamrznili dogajanje ALI pa dodali ustvarjalno zamegljenost in tako v fotografiji ponazorili gibanje. Canonov učitelj Brian Worley bo z vami delil svoje najboljše nasvete o fotografiranju gibanja.

Več informacij

city skyline over water

Mesta so običajno polna dogajanja, zato so odlična kulisa za edinstvene fotografije z izjemnimi sporočili. Preberite nasvete o fotografiranju najboljšega posnetka v mestu.

Več informacij

child holding autumn leaf

Jesen je lep letni čas, saj ponuja vse od bogatih barv do mehke zlate sončne svetlobe in zgodnje jutranje meglice. Preberite naše najboljše nasvete, kako izboljšati jesenske fotografije.

Več informacij

Vas zanima določen fotografska tehnika?

Program Canon Photo Companion

Naš program Photo Companion je popoln pomočnik za vsakega pripovedovalca zgodb, saj prinaša prilagojeno vsebino, izzive in navdihe, s katerimi vas vodi po vaši fotografski poti.

Prenesi aplikacijo

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Oglejte si naše zgodbe

Poiščite intervjuje in navdihujoče zgodbe strastnih ljudi

PREBERITE ZGODBE

Fotograf Richard Walch si ogleduje obalo in fotografira s Canonovim fotoaparatom.

Naročite se na naše glasilo

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih

NAROČITE SE ZDAJ