REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

Rešitve za slike in videoposnetke

Oglejte si številna področja industrije in trgovine, kjer lahko naše rešitve za fotografiranje izboljšajo vaše poslovanje.

Rešitve za slike in videoposnetke

Canon Camera

Fotografije za trgovino

Odkrijte, kako lahko z ustvarjanjem stroškovno učinkovite in visokokakovostne vsebine, ki bo oživila izdelek in bo vaše blagovne znamke poganjala naprej, izdelate kakovostne in kreativne slike blaga za spletno stran ali kataloge.

3D-fotogrametrija

3D-fotogrametrija je postopek merjenja na fotografijah. Odkrijte, kako lahko hitro in preprosto skenirate, urejate in reproducirate fizične predmete v digitalnem okolju.

Canon Camera
Canon Camera

Fotokabina

Fotokabina je večnamenska postaja za fotografiranje, ki omogoča hiter in enostaven način fotografiranja portretov na različnih dogodkih. Preprosto se postavite, pritisnite in izberite natis v nekaj sekundah. Zahvaljujoč družbi Canon je delovanje stroškovno učinkovito in zabavno.

SDK

V poslovne programske programe lahko integrirate upravljanje fotoaparata ter tako upravljate fotoaparat in tiskalnik samodejno. Odkrijte, kako ta celovita racionalizacija postopkov zmanjšuje stroške in prihrani čas.

Canon Camera
Canon Camera

Pregled

Številne organizacije se močno zanašajo na Canonovo opremo, ki pomaga prepoznati in zabeležiti številne pomembne podatke o pregledih. Odkrijte, kako Canonova specializirana programska oprema in rešitve za fotoaparate povečujejo učinkovitost proizvodnega poteka dela in številnih različnih avtomatiziranih sistemov.

Obrnite se na nas

Odkrijte več o celotni ponudbi izdelkov in storitev, ki so primerni za vaše poslovne potrebe.