Canon Pro Camcorders

Profesionalne videokamere

Neverjetna zmogljivost, preprosto upravljanje

Canon XF605

Vsestranska kamera za kakovostno oddajanje v ločljivosti 4K, ki nudi napredno samodejno ostrenje, povezljivost in pretakanje za zahtevne produkcije.

Več informacij

Lifestyle Day

Canon XA75

1,0-palčna profesionalna kamera CMOS 4K. S samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, 15-kratno optično povečavo in 5-osno stabilizacijo, 3G-SDI, izhodom HDMI in pretakanjem UVC.

Več informacij

Canon XA75

Canon XA70

Profesionalna kamera z 1,0-palčnim tipalom CMOS 4K. S samodejnim ostrenjem s tipalom CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, 15-kratno optično povečavo in 5-osno stabilizacijo, izhodom HDMI in pretakanjem UVC.

Več informacij

Canon XA70

Canon XA65

Profesionalna kamera s tipalom CMOS vrste 1/2,3 4K. Z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povezavo in 5-osno stabilizacijo, izhodoma 3G-SDI in HDMI ter pretakanjem UVC.

Več informacij

XA65

Canon XA60

1/2,3-palčna profesionalna kamera CMOS 4K. Z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povezavo in 5-osno stabilizacijo, izhodom HDMI in pretakanjem UVC.

Več informacij

XA60

Serija XF

Serija XA

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Spoznajte Canonove profesionalne rešitve za video in znova premislite, kaj lahko naredite z videoposnetki

Ne glede na to, ali snemate čustvene neodvisne dokumentarce, priljubljene serije ali nagrajene celovečerne filme, so vam na voljo Canonovi profesionalni izdelki za video, s katerimi boste še nadgradili svojo ustvarjalnost.