REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

Biometrija

Fotografiranje obrazov za osebne dokumente, varnostne prepustnice in prijave kadrovskega oddelka temelji na natančnih in zanesljivih informacijah. S Canonovimi fotoaparati s senzorji visoke ločljivosti in vrhunsko ponudbo objektivov je to preprosto in učinkovito ter se ujema s poteki dela.
Canon Camera

Identificirajte in potrdite

Biometričnih podatkov v nasprotju z gesli ni mogoče pozabiti, zamenjati ali ponarediti. Pri uspešnem fotografiranju človeškega obraza je pomembna kombinacija preizkušenih tehnologij za obdelavo slik in odlične programske opreme, ki ob pritisku gumba omogoča hitre rezultate. Številne organizacije in podjetja po vsem svetu uporabljajo Canonove fotoaparate, bliskavice, tiskalnike in objektive SELPHY, da zbirajo podatke o obrazih za oddelke kadrovske službe, varnostne kartice in prepustnice za obiskovalce, skenerje pa uporabljajo za skeniranje osebnih dokumentov, kar skupaj integrirajo v rešitve za potek dela, s čim je postopek čim preprostejši.

 • PREDNOSTI

  Pridobite vse podrobnosti

  S senzorji visoke ločljivosti lahko posnamete fotografije z natančnimi barvami in vrhunsko ostrino v pristnih podrobnostih, s tiskalniki SELPHY pa jih lahko natančno natisnete.

 • PREDNOSTI

  Izvrstne rešitve za poteke dela

  Naše rešitve SDK, ki fotoaparat prilagodijo vašim zahtevam, omogočajo odlično integracijo v obstoječi potek dela.

 • PREDNOSTI

  Povezljivost s preprostim nadzorom

  Uživajte v brezhibnem upravljanju fotoaparata z doslednim odprtokodnim kompletom za razvoj programske opreme prek povezave USB z natančno sinhronizacijo in daljinskim upravljanjem prek pametnega telefona z našim vmesnikom za upravljanje fotoaparata API (CCAPI).

Kako lahko biometrični podatki pomagajo vašemu podjetju

Oglejte si številne programe, s katerimi lahko fotoaparati zajamejo biometrične posnetke in izboljšajo varnost.

 • SEKTOR

  Varnostne prepustnice

  Izdelajte podrobne, jasne in ostre slike osebja ter obiskovalcev za varnostne priponke.

 • PREDNOSTI

  Osebni dokumenti

  Preprosta rešitev za obdelavo slik, ki se preprosto integrira v širši potek dela za biometrično fotografijo in pri tem upošteva predpise.

 • PREDNOSTI

  Fotografiranje za osebne dokumente

  Družba Canon in tiskalniki SELPHY ponujajo maloprodajno rešitev za osebne dokumente, saj lahko z njimi pokrijete vse od potnih listov do vozniških dovoljenj.

 • PREDNOSTI

  Prepustnice za dogodke

  S Canonovimi fotoaparati in tiskalniki ter objektivi, ki delujejo v vseh vremenskih razmerah, izdelajte prepustnice za dogodke.

 • Zakaj Canon?

  Družba Canon je več kot 80 let vodilno ime na področju obdelave slik. Smo glavni ponudnik potrošniškega, poslovnega in industrijskega digitalnega upodabljanja, ki obsega vse od programskih razvojnih zbirk za komercialne, vladne in zdravstvene potrebe pa do profesionalnih fotoaparatov in objektivov z vrhunsko varnostno in podporno storitvijo.

  Povezane rešitve

  Družba Canon ima bogate izkušnje z vseh vidikov industrijske, poslovne in komercialne fotografije, in sicer od popolnoma avtomatiziranih in vse stranskih poslovnih potekov dela do obdelave slike in skeniranja v medicini

 • REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Canon program za razvijalce

  Canonovo najnovejše spletno mesto za podporo razvijalcem vsebuje koristne vire za skupnosti razvijalcev programske opreme, tako za poslovne rešitve kot za digitalno obdelavo slik.

 • REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  3D-fotogrametrija

  3D-fotogrametrija je postopek merjenja na fotografijah, ki omogoča hitro in preprosto skeniranje, urejanje in reprodukcijo fizičnih predmetov.

 • REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Fotokabina

  Večnamenska postaja za fotografiranje, ki omogoča hiter in enostaven način fotografiranja portretov na različnih dogodkih. Preprosto se postavite, pritisnite in izberite natis v nekaj sekundah.

 • REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Komercialno fotografiranje in videografija

  Odkrijte, kako modna industrija vsak dan ustvari na tisoče prepričljivih fotografij izdelkov.

 • REŠITVE ZA OBDELAVO SLIK

  Canon Medical

  Družba Canon Medical Europe ponuja celovito paleto rešitev za diagnostično medicinsko slikanje, vključno z računalniško tomografijo, magnetno resonanco, rentgenom, ultrazvokom in zdravstveno informatiko.

 • Povezani izdelki

 • Fotoaparati DSLR

  EOS 2000D

  Uživajte v vrhunskih fotografijah ločljivosti 24,1 milijona slikovnih pik in videoposnetkih polne visoke ločljivosti. Razširite meje ustvarjalnosti s tem zabavnim in preprostim fotoaparatom DSLR.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY CP1300

  Eleganten in prenosljiv za čudovite brezžične natise in fotografije za osebne dokumente iz združljivih pametnih naprav in fotoaparatov.
 • Canon Camera

  ČRNILA IN PAPIR

  Z tiskalnikom SELPHY tiskajte z visokokakovostnim barvnim črnilom in papirjem velikosti razglednice.
 • Objektivi za DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  S prenosnim objektivom s standardno povečavo lahko odnesete svoj fotoaparat EOS kamor koli.
 • Canon Camera

  POSLOVNI SKENERJI

  Kompakten, cenovno ugoden in preprost – CanoScan LiDE 300 je idealni skener za dom ali pisarno. Lahek ploski skener se ponaša z moderno zasnovo, 4 gumbi EZ in tehnologijo za samodejno skeniranje za hitro in nemoteno skeniranje.
 • ŽELITE IZVEDETI VEČ?

  Potrebujete več informacij?

  Če želite podrobneje razumeti Canonove poslovne rešitve, sledite povezavi Pogovorite se z družbo Canon, izpolnite podatke in član naše namenske skupine B2B za profesionalne izdelke za obdelavo slik bo stopil v stik z vami.