Fotoaparati Canon

Odkrijte družino Canonovih fotoaparatov in se prepustite ustvarjalnosti.
Canon Camera

Fotoaparati Canon

Poiščite idealni fotoaparat zase

Od elegantnih in prenosljivih hitrih fotoaparatov ter kompaktnih fotoaparatov s prilagodljivimi lahkimi fiksnimi objektivi do modelov DSLR ter brezzrcalnih fotoaparatov z vrhunskimi funkcijami – Canonova družina fotoaparatov vsakogar popelje na ustvarjalno pot.

Naši najnovejši izdelki
 • Interchangeable Lens Cameras

  USTVARJALNA PRILAGODLJIVOST

  Fotoaparati z izmenljivim objektivom

  Fotoaparati z izmenljivim objektivom, kot so fotoaparati EOS DSLR in brezzrcalni fotoaparati, podpirajo veliko različnih vrst objektivov – od hitrega in izjemno svetlega bogatega zajemanja podrobnosti do telefoto objektivov z velikim dosegom, ki vam približajo svet – in tako ponujajo večjo platformo za ustvarjanje.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LAHEK IN PRENOSEN

  Kompaktni digitalni fotoaparati

  Odličen za vsakdan. Lahki in prenosni digitalni fotoaparati s fiksnim objektivom v vseh oblikah, vse od enostavnih fotoaparatov načina "nameri in sproži" do profesionalnih ustvarjalnih kompaktnih fotoaparatov. Popolno za tiste, ki iščejo fotoaparat vse v enem, pripravljen na takojšnje fotografiranje.

 • PRENOSNI TISKALNIKI

  Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

  Izbirajte med modeloma 2-v-1 s fotoaparatom in priročnim ogledalcem za selfije ali elegantnimi prenosnimi tiskalniki s priročnimi povezavami za pametne naprave – moč tiskanja na dosegu prstov.

Novi izdelki

Naši novi fotoaparati so zasnovani za vse vaše fotografske potrebe in so opremljeni z vsemi najnovejšimi tehnologijami obdelave slik, saj nenehno vlagamo v raziskave in razvoj ter ohranjamo vodilni položaj na področju.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poiščite navdih

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Odkrijte Canonovo pot pripovedovanja zgodb

Pri Canonu pomagamo ljudem pripovedovati zgodbe že več kot 80 let. Redki so bili priča več inovacijam in večjemu razvoju kot Mike Burnhill, naš strokovnjak za izdelke, ki se lahko pohvali z več kot 11 leti izkušenj. Z Mikom smo se pogovarjali o Canonovi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Canon Camera

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Naročite se na naše glasilo

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih.