Canon Cameras

Fotoaparati Canon

Odkrijte družino Canonovih fotoaparatov in se prepustite ustvarjalnosti.

Poiščite idealni fotoaparat zase

Od elegantnih in prenosljivih hitrih fotoaparatov ter kompaktnih fotoaparatov s prilagodljivimi lahkimi fiksnimi objektivi do modelov DSLR ter brezzrcalnih fotoaparatov z vrhunskimi funkcijami – Canonova družina fotoaparatov vsakogar popelje na ustvarjalno pot.

Naši najnovejši izdelki

Novi izdelki

Naši novi fotoaparati so zasnovani za vse vaše fotografske potrebe in so opremljeni z vsemi najnovejšimi tehnologijami obdelave slik, saj nenehno vlagamo v raziskave in razvoj ter ohranjamo vodilni položaj na področju.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Poiščite navdih

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Oglejte si vse članke

Odkrijte Canonovo pot pripovedovanja zgodb

Pri Canonu pomagamo ljudem pripovedovati zgodbe že več kot 80 let. Redki so bili priča več inovacijam in večjemu razvoju kot Mike Burnhill, naš strokovnjak za izdelke, ki se lahko pohvali z več kot 11 leti izkušenj. Z Mikom smo se pogovarjali o Canonovi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Več informacij

Explore Canon’s storytelling journey

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Naročite se na naše glasilo

Seznanite se z najnovejšimi novicami in informacijami o izdelkih.

Prijavi me