Canon DSLR Cameras Hero

Fotoaparati

Odkrijte družino Canonovih fotoaparatov in se prepustite ustvarjalnosti

SPOZNAJTE EOS R

Vrhunski rezultati v vseh okoliščinah

Od elegantnih in prenosljivih tiskalnikov za fotoaparate ter kompaktnih fotoaparatov s prilagodljivimi lahkimi fiksnimi objektivi do modelov DSLR ter brezzrcalnih fotoaparatov z vrhunskimi funkcijami – Canonova družina fotoaparatov vsakogar popelje na ustvarjalno pot.

Naši fotoaparati

Izberite fotoaparat iz Canonove zbirke spodaj.

Izmenljiv proti fiksnemu

Izmenljiv

Fotoaparati z izmenljivimi objektivi podpirajo različne vrste objektivov. Zaradi široke izbire objektivov pa navdušencem, ki si želijo več prilagodljivosti, ponujajo večjo platformo za ustvarjanje. Od hitrega in izjemno svetlega bogatega zajemanja podrobnosti do telefoto objektivov z velikim dosegom, ki vam približajo svet ‒ možnost uporabe različnih objektivov je ključna za uresničitev popolne vizije.

Pokaži vse

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Posneto z EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Fiksiran

O fotoaparatu s fiksnim objektivom pogosto govorijo kot o kompaktnem ali hibridnem fotoaparatu. Pri teh fotoaparatih zamenjava objektiva ni mogoča, ponujajo pa širši obseg goriščnih razdalj v eni povečavi, ki je vgrajena v ohišje. Fotoaparati s fiksnim objektivom so zaradi svoje prenosljivosti in lahkosti popolni za vsakodnevna fotografiranja. So idealna izbira za vse, ki iščejo fotoaparat vse v enem, pripravljen na takojšnje fotografiranje.

Pokaži vse

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Še vedno iščete? Preskusite naše iskalnike izdelkov spodaj

Osupljive podrobnosti, ustvarjalna svoboda: pridobite več informacij o Canonovi družini 4K