Hero Image

Fotoaparati Canon 4K

Odkrijte zmogljivost in vsestranskost Canonove družine fotoaparatov 4K.

Kaj je 4K?

Več podrobnosti, več prostora za vašo zgodbo. S Canonovimi vrhunskimi tipali CMOS boste v videoposnetke 4K zajeli še bolj žive spomine kot kdaj koli prej. Izkoristite prednosti štirikrat večje ločljivosti slike v polni visoki ločljivosti, da prikažete najbolj fine podrobnosti svojih spominov ter si zagotovite dodatno prilagodljivost pri urejanju zgodb. Video v izjemno visoki ločljivosti 4K je pomemben in prilagodljiv nov korak v pripovedovanju zgodbe.

Ločljivost 4K in polna visoka ločljivost

Videoposnetki ločljivosti 4K (imenujejo se tudi 4K UHD) nudijo 4-kratno ločljivost posnetkov v polni visoki ločljivosti 1080p pri 3840 x 2160 slikovnih pikah ali pri nekaterih fotoaparatih DCI 4095 x 2160 slikovnih pik. V primerjavi z videoposnetki polne visoke ločljivosti to pomeni, da lahko z ločljivostjo 4K posnamete skoraj dotakljive podrobnosti, ki jemljejo dih.

4K and Full HD

O Canonovi družini 4K

Fotoaparata Canon PowerShot SX740 je zaradi svoje preprostosti in prenosljivosti idealen za zajemanje družinskih trenutkov. Zaradi zabavne prilagodljivosti brezzrcalnih fotoaparatov Canon M50 in naše družine objektivov je to idealna izbira za snemanje spletnih videodnevnikov. Zmogljiv in hiter fotoaparat EOS R5 je popoln dodatek k zbirki orodij vsakega ambicioznega snemalca filmov. Canonovi fotoaparati, ki snemajo v ločljivosti 4K, lahko snemajo tudi v polni visoki ločljivosti – tako lahko izberete ustrezno ločljivost filma za vsak ustvarjalen projekt. v polni visoki ločljivosti – tako lahko izberete ustrezno ločljivost filma za vsak ustvarjalen projekt.

4K and Full HD

Povejte svojo najboljšo zgodbo

Z ločljivostjo 4K lahko uživate v ustvarjalni svobodi pri povečavi, pomikanju in obrezovanju posnetkov do 200 %, pri tem pa filmi obdržijo polno visoko ločljivost – idealno za navdušence nad snemanjem filmov ustvarjalnih posnetkov.

Tell your best story

V razmislek pri izbiri 4K

Z ločljivostjo 4K se zajame več podatkov, zato za enako dolgo snemanje potrebujete večje pomnilniške kartice z visokimi hitrostmi prenosa in hitrejšo internetno povezavo za pretakanje. Za shranjevanje dodatnih podatkov med snemanjem v ločljivosti 4K je morda potreben večji trdi disk, priporočljivo pa je imeti tudi zmogljivejši računalnik, ki omogoča nemoteno urejanje. Polna visoka ločljivost nudi manjše velikosti datotek, kar je idealno za enostaven prenos in pretakanje spletne vsebine.

Considerations when chossing 4K

Naši najbolj priljubljeni izdelki 4K

Pravi fotoaparat za pravo opravilo: oglejte si najbolj priljubljene fotoaparate 4K v naši zbirki.

Potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Roke, ki držijo Canonov fotoaparat

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj