REŠITVE ZA ODDALJENO SNEMANJE IN ODDAJANJE

Canonove kamere PTZ in oddaljene omrežne kamere

Serija kamer 4K z možnostjo oddaljenega upravljanja zasuka, nagiba in povečave (PTZ) ter izjemno kakovostno sliko in natančnim upravljanjem je zasnovana za različne načine uporabe in različne produkcijske potrebe.
Kamera PTZ Canon CR-N500

Produkcija in pretočno oddajanje

Zmanjšajte razdaljo z izjemno jasno sliko

Dobrodošli v najnovejši generaciji Canonovih daljinsko vodenih kamer PTZ in krmilnikov. Canonova rešitev nudi produkcijski paket 4K za vse situacije – s tekočimi zasuki in nagibi kamer ter izjemno kakovostjo slike tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Tukaj sta še strojni krmilnik in brezplačna programska oprema za upravljanje, ki prinašata vse, kar potrebujete za oddaljeno upravljanje in nastavljanje kamer. Družba Canon podpira tudi najnovejše najsodobnejše programe, kot je samodejno sledenje*, ki lahko v vašo uporabo dodajo dodatno avtomatizirano komponento.

*Na voljo pri izbranih modelih. Zahtevana je plačana licenca.

Odkrijte Canonovo optično dediščino in zajemite visoko kakovostno sliko v najrazličnejših situacijah.

Celotna družina Canonovih rešitev PTZ

2-letna garancija za kamere PTZ >

 • Kamere PTZ

  CR-N700

  Izjemna profesionalna kamera PTZ 4K60P ima povezljivost 12G-SDI in vodilno samodejno ostrenje v svojem razredu z možnostjo pametnega samodejnega sledenja.
 • Kamere PTZ

  CR-X300

  Kompaktna kamera PTZ razreda IP65 z ločljivostjo 4K, 20-kratno optično povečavo in pretakanjem IP ter upravljanjem za različne načine uporabe.
 • Kamere PTZ

  CR-X500

  S čvrstim ohišjem, odpornim na vremenske vplive, ter ločljivostjo 4K UHD, 15-kratno optično povečavo, vmesnikom 12G-SDI in samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je CR-X500 idealna kamera PTZ za oddaljeno snemanje in nadzor.
 • Kamere PTZ

  CR-N500

  Kamera CR-N500 s 15-kratno optično povečavo, možnostjo snemanja v ločljivosti 4K UHD in samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami z možnostjo pametnega samodejnega sledenja prinaša natančno upravljanje in tekoče pretočno oddajanje prek protokola IP z izjemnimi rezultati.
 • Kamere PTZ

  CR-N300

  Z ločljivostjo 4K UHD, 20-kratno optično povečavo, hibridnim samodejnim ostrenjem z možnostjo pametnega samodejnega sledenja* in številnimi protokoli IP za pretočno oddajanje in upravljanje, lahko pritegnete občinstvo na nove načine.
  Ogled podrobnosti CR-N300
 • Kamere PTZ

  CR-N100

  Okretna kamera PTZ 4K z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povečavo in več protokoli IP, ki omogočajo inteligentno samodejno sledenje.
 • Rešitev za vse vrste scenarijev

  Odkrijte, kako lahko Canonove rešitve PTZ z izjemno tehnologijo upodabljanja uporabite za najrazličnejše namene.

 • Oddajanje in TV studio

  Oddajanje in TV studio

 • Dogodki v živo in glasbeni nastopi

  Dogodki v živo in glasbeni nastopi

 • Poslovni dogodki in predstavitve

  Poslovni dogodki in predstavitve

 • Višja izobrazba

  Izobraževalne ustanove

 • Duhovni prostor, cerkev

  Duhovni prostori

 • Oddajanje na prostem in športni prenosi

  Oddajanje na prostem in športni prenosi

 • Obvezna dodatna oprema

  Upravljajte s Canonovo kamero PTZ na daljavo ali na licu mesta s strojnim krmilnikom in brezplačno programsko opremo za upravljanje, ki omogočata popolno oddaljeno delovanje.

  CR-S700R

  Razpoložljiv izdelek

  Canonov robotski sistem fotoaparatov CR-S700R

  Profesionalna rešitev za vrtenje, nagibanje in povečavo na daljavo za fotografiranje, združljiva s fotoaparati z izmenljivimi objektivi.

  Rešitev

  Oglejte si Canonovo družino omrežnih kamer PTZ

  Če potrebujete varovanje, poiščite rešitev v Canonovi družini omrežnih kamer. Kompaktne in izredno zmogljive kamere zagotavljajo osupljivo kakovost slike, tudi pri šibki svetlobi, ko je varnostno tveganje še večje.

  Enostavna nastavitev in široko vidno polje

  Canonova družina nadzornih kamer PTZ je idealna za naloge, kot so upravljanje prometa ter nadzor v mestih in nakupovalnih parkih.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Spoznajte Canonove profesionalne rešitve za video in znova premislite, kaj lahko naredite z videoposnetki

  Ne glede na to, ali snemate čustvene neodvisne dokumentarce, priljubljene serije ali nagrajene celovečerne filme, so vam na voljo Canonovi profesionalni izdelki za video, s katerimi boste še nadgradili svojo ustvarjalnost.

  Naročite se zdaj

  Poiščite navdih, naročite se zdaj

  Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

  Morda bi vas zanimalo tudi ...