Krmilnik programske opreme PTZ

Canon ov program za oddaljeno upravljanje kamere

Dopolnite infrastrukturo PTZ z brezplačno Canonovo programsko opremo, ki omogoča upravljanje do 20 Canonovih kamer PTZ, pri čemer lahko sliko z devetih kamer kadar koli prikažete v uporabniškem vmesniku kot predogled v živo.

 • Oddaljeno upravljanje iz računalnika

  Upravljajte z do 20 Canonovimi kamerami PTZ, pri čemer lahko za devet kamer kadar koli prikažete predogled v uporabniškem vmesniku. Potrebujete le prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 in že ste pripravljeni na uporabo.

 • Samodejna registracija kamer

  Canonova funkcija za samodejno registracijo kamer poišče vse povezane Canonove kamere v istem omrežju IP, kar omogoča preprosto in hitro nastavitev.

 • Takojšen nadzor in ogled nastavitev

  Zaslonski prikaz v realnem času omogoča prilagajanje nastavitev slike, kot so zaslonka, ojačitev, nastavitev beline in še več. Prav tako si lahko v realnem času ogledate spremembe.

 • Popoln nadzor nad prednastavljenimi položaji

  Nadzorujte do 100 prednastavljenih kotov na kamero in enostavno preklapljajte med položaji. Omogoča snemanje do deset različnih premikanj (vrtenje, nagib, povečava), ki jih lahko reproducirate z dotikom gumba.

 • Natančno prilagajanje in nadzor

  Program omogoča natančne nastavitve slike izbrane kamere, kot so zaslonka, nastavitev beline, ojačitev in še več, hkrati pa lahko prilagajate tudi hitrosti vrtenja, nagiba in povečave.

 • Prilagodljivo upravljanje s tipkovnico

  S tipkovnico lahko nadzorujete kamere in nastavitve ter dodelite tipke za nastavitev vrtenja, nagiba in povečave. Lahko dodelite prilagajanje zaslonke in nastavitve ojačitve, kar vam daje popoln nadzor nad nastavitvami kamer PTZ.

 • Upravljanje prek omrežja Wi-Fi s tabličnim računalnikom

  Program je združljiv tudi s tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows 10. Povežite ga z omrežjem Wi-Fi, s katerim so povezane kamere, in imeli boste popoln nadzor nad produkcijo, ko ste na poti.

Tehnični podatki

 • Oddaljeno upravljanje iz računalnika

  Upravljanje do 20 kamer PTZ in predogled 9 kamer

 • Takojšen nadzor in ogled nastavitev

  Zaslonski prikaz omogoča nadzor slike kamere in prilagajanje nastavitev slike

 • Popoln nadzor nad prednastavljenimi položaji

  Upravljanje do 100 prednastavljenih kotov na kamero

 • Prilagodljive tipke

  S tipkovnico lahko nadzorujete kamere in nastavitve ter dodelite tipke.

 • Upravljanje prek tabličnega računalnika

  Združljivost s tabličnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows 10

Pridobite brezplačno programsko opremo

Spodaj izberite izdelek za prenos Canonovega programa za oddaljeno upravljanje kamere, ki je zasnovan posebej za kamere PTZ in omogoča popolno upravljanje do 20 kamer z devetimi predogledi slike.

Ali želite, da vas kontaktira Canonov predstavnik?

Izpolnite kratek obrazec in oddajte povpraševanje, po katerem vas bo kontaktiral Canonov strokovnjak.

Povezani izdelki

 • Kamere PTZ

  CR-N500

  Kamera CR-N500 s 15-kratno optično povečavo, možnostjo snemanja v ločljivosti 4K UHD in samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami z možnostjo pametnega samodejnega sledenja prinaša natančno upravljanje in tekoče pretočno oddajanje prek protokola IP z izjemnimi rezultati.
  Ogled podrobnosti CR-N500
 • Kamere PTZ

  CR-N300

  Z ločljivostjo 4K UHD, 20-kratno optično povečavo, hibridnim samodejnim ostrenjem z možnostjo pametnega samodejnega sledenja* in številnimi protokoli IP za pretočno oddajanje in upravljanje, lahko pritegnete občinstvo na nove načine.
  Ogled podrobnosti CR-N300
 • Kamere PTZ

  CR-N100

  Okretna kamera PTZ 4K z naprednim samodejnim ostrenjem, 20-kratno optično povečavo in več protokoli IP, ki omogočajo inteligentno samodejno sledenje.
  Ogled podrobnosti CR-N100
 • Kamere PTZ

  CR-X300

  Kompaktna kamera PTZ razreda IP65 z ločljivostjo 4K, 20-kratno optično povečavo in pretakanjem IP ter upravljanjem za različne načine uporabe.
 • Kamere PTZ

  CR-X500

  S čvrstim ohišjem, odpornim na vremenske vplive, ter ločljivostjo 4K UHD, 15-kratno optično povečavo, vmesnikom 12G-SDI in samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je CR-X500 idealna kamera PTZ za oddaljeno snemanje in nadzor.
  Ogled podrobnosti CR-X500
 • Krmilnik PTZ

  RC-IP1000

  Profesionalni krmilnik PTZ s 7-palčnim zaslonom na dotik omogoča natančen nadzor in nadzor IP videoposnetka za do 200 slik
  Ogled podrobnosti RC-IP1000
 1. Vsi podatki temeljijo na standardnih Canonovih testnih metodah, razen kjer je označeno drugače.
  Pridržujemo si pravico do spremembe brez predhodnega obvestila.