POMOČ IN PODPORA

Kje lahko kupite poslovne rešitve?

Ne glede na to, ali iščete Canonove izdelke za uporabo doma ali na delovnem mestu, ste prišli na pravo mesto.

Poiščite akreditiranega Canonovega poslovnega partnerja.

Poslovne rešitve

Država

Kraj/mesto

Poslovne rešitve

 • Partnerji za tisk velikih formatov

  Zagotavljajo naprave za velike formate in lahko svetujejo glede Canonovih storitev in podpore v skladu s partnerjevim strokovnim znanjem. Slednje bo določilo portfelj, ki ga nudijo in podpirajo.

 • Partnerji specializirani za velike formate

  Specializirani ponudniki celovitih rešitev na področju grafične umetnosti in fotografije. Zagotavljajo celovite rešitve, vključno s servisom, potrošnimi materiali in mediji, prav tako pa imajo dostop do celotnega portfelja naprav za tiskanje velikih formatov pri Canonu.

 • Strokovni partnerji za tisk

  Partnerji, ki zagotavljajo naprave za tiskanje manjših naklad, lahko svetujejo glede storitev in podpore za vse vaše potrebe po profesionalnem tisku v podjetju.

 • Strokovni specializirani partnerji za tisk

  Partnerji, specializirani za strokovne rešitve tiska. Njihovo znanje in strokovnost dajeta strankam zaupanje, da bodo vedno sposobni svetovati in zagotavljati prave tiskarske rešitve za vse njihove potrebe. Hitrost in prilagodljivost storitev sta ključni lastnosti teh strokovnjakov. Zahvaljujoč njihovim naložbam v prodajo, storitve in podporo, so v najboljšem položaju, da pomagajo maksimizirati delovanje in produktivnost svojih strank.

 • Partnerji za skeniranje

  Nudijo učinkovito dobavo in podporo strankam za Canonove dokumentne skenerje imageFORMULA, da bi naslovili potrebe strank, ki potrebujejo preprosto rešitev za skeniranje doma, na poti ali v pisarni.

 • Partnerji za rešitve skeniranja

  Strokovnjaki za svetovanje strankam, ki potrebujejo rešitev skeniranja za reševanje poslovnih izzivov. Odlikuje jih dragoceno strokovno znanje in veščine, da lahko zagotovijo najbolj ustrezno rešitev iz nabora Canonovih dokumentnih skanerjev imageFORMULA.

 • Partnerji za celovito upravljanje dokumentov

  Strokovnjaki za celovito upravljanje dokumentov ter rešitev upravljanja podatkov in informacij, ki pomagajo izboljšati poslovne procese organizacij. Od preprostih do kompleksnih in prilagojenih rešitev, ki vključujejo digitalna vložišča in avtomatizirane poslovne procese, do optimizacije in izboljšanja izkušenj strank ter podpore strankam pri njihovi digitalni preobrazbi.

 • Partnerji za storitve upravljanja delovnih okolij

  Strokovnjaki za upravljanje flote tiskalnikov v organizacijah s celovitimi rešitvami, storitvami in podporo iz Canonovega portfelja, ki vključujejo skeniranje, arhiviranje, varno shranjevanje, dostop in iskanje dokumentov iz različnih tiskalnih naprav. Od namiznih tiskalnikov in tiskalnikov za domačo rabo do večfunkcijkih tiskalnikov za pisarne in za tiskanje manjših naklad.

 • Partnerji za delovna okolja

  Zagotavljajo naprave in rešitve za vse potrebe strank v pisarniških okoljih, namizne tiskalnike, skenerje in večfunkcijske naprave.