Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.

Raziščite vse možnosti

Fotografi in ustvarjalci filmov lahko s Canonovim fotoaparatom EOS R vstopijo v svet novih možnosti ustvarjalnega snemanja. Inovativni objektivi RF omogočajo izjemno hitro ostrenje in izvrstno optično kakovost. Adapterji EOS R zagotavljajo preprost dostop do obstoječih objektivov EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Filter objektiva EOS R

Če želite objektiv EF in EF-S uporabljati s sistemom EOS R, potrebujete vmesnik EOS R, ki zagotavlja popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Popolni objektiv za vsakodnevno uporabo za navdušence nad brezzrcalnimi fotoaparati polne velikosti. Objektiv RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je enostaven za uporabo, saj je lahek, kompakten in bo poskrbel za povsem nov nivo fotografiranja.

Več informacij

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dodajte svoji fotografiji, posneti z brezzrcalnim fotoaparatom polne velikosti, profesionalni pečat z objektivom s povečavo, ki ima goriščno razdaljo 24–70 mm, hitro zaslonko in 5-stopenjsko stabilizacijo.

Več informacij

Združljivost z nastavkom EOS R RF

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Poglej članke

EOS R RF Mount Compatibility

Ali potrebujete pomoč pri iskanju objektiva?S fotoaparatom EOS zajemite ljube prizore. Uporabite enega naših pripomočkov za izbiro objektiva in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.

Morda bi vas zanimalo tudi ...