Objektivi za EOS R

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.
Canon Camera

Objektivi za EOS R

Raziščite vse možnosti

Fotografi in ustvarjalci filmov lahko s Canonovim fotoaparatom EOS R vstopijo v svet novih možnosti ustvarjalnega snemanja. Inovativni objektivi RF omogočajo izjemno hitro ostrenje in izvrstno optično kakovost. Adapterji EOS R zagotavljajo preprost dostop do obstoječih objektivov EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.
 • HITROST IN KAKOVOST

  Objektivi RF

  Objektivi RF nudijo višjo kakovost in hitrost ter so zasnovani za optimalno delovanje s fotoaparatom EOS R. So hitri in svetli, z edinstvenimi značilnostmi, ki omogočajo nove ravni intuitivnega upravljanja.

 • TEMELJNA KAKOVOST

  Trojica objektivov

  Trojica najpomembnejših hitrih visokozmogljivih objektivov s povečavo RF, ki ponujajo izjemno široko, standardno in telefoto povečavo. Ponašajo se z izjemno kakovostno optiko in stabilizacijo slike serije L in so prilagojeni za fotoaparat EOS R.

 • IZBOLJŠAJTE SVOJE OBJEKTIVE

  Adapterji EOS R

  Vmesniki za sistem EOS R so edinstveni in nudijo dodatne kreativne rešitve, ki fotografom in ustvarjalcem filmov popolno združljivost z objektivi EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

 • FIKSNI IN PRILAGODLJIVI

  Objektivi EF

  Pestra ponudba objektivov z nespremenljivo goriščno razdaljo, povečavo in posebnih objektivov, kot sta makro objektiv in objektiv ribjega očesa, ki fotoaparatom DSLR zagotavljata snemanje vrhunskih fotografij.

 • KOMPAKTNI IN LAHKI

  Objektivi EF-S

  Lahki objektivi, ki omogočajo vrhunske slike za DSLR fotoaparate s tipali APS-C.

 • OPTIČNA ODLIČNOST

  Objektivi serije L

  Objektivi RF in EF serije L za profesionalne fotografe in resne navdušence ponujajo neprekosljivo optično zmogljivost v zahtevnih svetlobnih pogojih in okoljih.

Filter objektiva EOS R

Če želite objektiv EF in EF-S uporabljati s sistemom EOS R, potrebujete vmesnik EOS R, ki zagotavlja popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Združljivost z nastavkom EOS R RF

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Morda bi vas zanimalo tudi ...