Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.

Raziščite vse možnosti

Fotografi in ustvarjalci filmov lahko s Canonovim fotoaparatom EOS R vstopijo v svet novih možnosti ustvarjalnega snemanja. Inovativni objektivi RF in RF-S omogočajo izjemno hitro ostrenje in izvrstno optično kakovost. Adapterji EOS R zagotavljajo preprost dostop do obstoječih objektivov EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Filter objektiva EOS R

Če želite objektiv EF in EF-S uporabljati s sistemom EOS R, potrebujete vmesnik EOS R, ki zagotavlja popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Iščete točno določen objektiv RF? Izpopolnite iskanje
Filtriraj po

canon-camera

1200-milimetrski super teleobjektiv družine RF z naprednim upravljanjem in zasnovo, ki zagotavlja osupljive rezultate pri fotografiranju divjine, športa in oddaljenih podrobnostih.

Več informacij

canon-camera

Canonov najširokokotnejši objektiv RF skozi celoten razpon goriščne razdalje 14–35 mm poskrbi za zajem podrobnosti z natančnostjo, ki je značilna za objektive serije L, medtem ko 5,5-stopenjska stabilizacija zagotavlja enostavno fotografiranje iz roke.

Več informacij

canon-camera

Kompakten in cenovno ugoden 16-milimetrski objektiv polne velikosti za družino EOS R je zasnovan za ustvarjalce vlogov in ustvarjalce vsebin.

Več informacij

canon-camera

Kompakten, tih in lahek prvovrsten objektiv 50 mm RF s široko zaslonko f/1,8 je popoln za zajemanje ustvarjalne vizije.

Več informacij

canon-camera

Osnovni kompakten in lahek telefoto objektiv s povečavo družine L RF 70-200mm F4L IS USM je popoln za potovanja, šport/divje živali in portrete.

Več informacij

canon-camera

Objektiv EOS serije R APS-C s široko do telefoto povečavo, ki je popoln za fotografiranje potovanj, divjadi, športnih dogodkov in življenjskega sloga.

Več informacij

canon-camera

Standardni objektiv s povečavo APS-C za družino fotoaparatov EOS R je popoln za vsakodnevne priložnosti, kot so družinski trenutki, življenjski slog, portreti in počitnice.

Več informacij

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Popolni objektiv za vsakodnevno uporabo za navdušence nad brezzrcalnimi fotoaparati polne velikosti. Objektiv RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je enostaven za uporabo, saj je lahek, kompakten in bo poskrbel za povsem nov nivo fotografiranja.

Več informacij

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dodajte svoji fotografiji, posneti z brezzrcalnim fotoaparatom polne velikosti, profesionalni pečat z objektivom s povečavo, ki ima goriščno razdaljo 24–70 mm, hitro zaslonko in 5-stopenjsko stabilizacijo.

Več informacij

Združljivost z nastavkom EOS R RF

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Poglej članke

EOS R RF Mount Compatibility

Morda bi vas zanimalo tudi ...