Lenses for EOS R

Objektivi za EOS R

Raziščite ponudbo objektivov sistema EOS R naslednje generacije, zasnovan za optično odličnost.

Raziščite vse možnosti

Fotografi in ustvarjalci filmov lahko s Canonovim fotoaparatom EOS R vstopijo v svet novih možnosti ustvarjalnega snemanja. Inovativni objektivi RF omogočajo izjemno hitro ostrenje in izvrstno optično kakovost. Adapterji EOS R zagotavljajo preprost dostop do obstoječih objektivov EF in EF-S brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Filter objektiva EOS R

Če želite objektiv EF in EF-S uporabljati s sistemom EOS R, potrebujete vmesnik EOS R, ki zagotavlja popolno združljivost brez kakršne koli izgube učinkovitosti.

Iščete točno določen objektiv RF? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

canon-camera

Canonov najširokokotnejši objektiv RF skozi celoten razpon goriščne razdalje 14–35 mm poskrbi za zajem podrobnosti z natančnostjo, ki je značilna za objektive serije L, medtem ko 5,5-stopenjska stabilizacija zagotavlja enostavno fotografiranje iz roke.

Več informacij

canon-camera

Kompakten, tih in lahek prvovrsten objektiv 50mm RF s široko zaslonko f/1,8 je popoln za zajemanje ustvarjalne vizije.

Več informacij

canon-camera

Osnovni kompakten in lahek telefoto objektiv s povečavo družine L RF 70-200mm F4L IS USM je popoln za potovanja, šport/divje živali in portrete.

Več informacij

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

Objektiv RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM zagotavlja ostrino in obračanje z vrhunsko super telefoto močjo in stabilizatorjem slike s 5 koraki v kompaktnem ohišju.

Več informacij

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Serija L se z izjemno kakovostno optiko ponaša z izredno širokim in ostrim poljem in 5-stopenjsko stabilizacijo slike za dinamične prizore tudi v omejenem prostoru

Več informacij

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Popolni objektiv za vsakodnevno uporabo za navdušence nad brezzrcalnimi fotoaparati polne velikosti. Objektiv RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je enostaven za uporabo, saj je lahek, kompakten in bo poskrbel za povsem nov nivo fotografiranja.

Več informacij

RF 24-105mm F4L IS USM

Lahka in vsestranska povečava 24–105 mm f/4 serije L s hitrim, tihim samodejnim ostrenjem in stabilizatorjem slike v 5 korakih.

Več informacij

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dodajte svoji fotografiji, posneti z brezzrcalnim fotoaparatom polne velikosti, profesionalni pečat z objektivom s povečavo, ki ima goriščno razdaljo 24–70 mm, hitro zaslonko in 5-stopenjsko stabilizacijo.

Več informacij

RF 28-70mm F2L USM

Izjemno hitra in svetla serija objektivov velikosti L 28–70 mm f/2 zagotavlja osupljive rezultate tudi pri šibki svetlobi.

Več informacij

RF 50mm F1.2L USM

Fiksni objektiv z velikostjo 50 mm f/1,2 za vrhunsko ostrino ter izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi.

Več informacij

RF 600mm F11 IS STM side

Revolucionarni super telefoto objektiv, ki je kompakten in lahek, popoln za fotografe divjih živali, safarija ali fotografiranje med gibanjem.

Več informacij

RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM je nepogrešljiv objektiv v triju povečav za profesionalno uporabo in je idealen spremljevalec za fotografiranje novic in športnih dogodkov ter na potovanjih.

Več informacij

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Kompakten, lahek in zmogljiv super telefoto objektiv je namenjen predvsem navdušencem nad divjimi živalmi, ki iščejo najboljši doseg.

Več informacij

RF 85mm F1.2L USM

Objektiv RF 85mm F1.2L USM ponuja brezkompromisno ostrino za portrete ter odlično delovanje pri šibki svetlobi in ustvarjalni potencial.

Več informacij

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Objektiv RF 85mm F2 MACRO IS STM zagotavlja vsestranske posnetke od blizu s prefinjenim stiskanjem v načinu telefoto in stabilizatorjem slike s 5 koraki v kompaktnem ohišju.

Več informacij

Združljivost z nastavkom EOS R RF

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Poglej članke

EOS R RF Mount Compatibility

Ali potrebujete pomoč pri iskanju objektiva?

S fotoaparatom EOS zajemite ljube prizore. Uporabite enega naših pripomočkov za izbiro objektiva in poiščite objektiv, ki vam najbolj ustreza.

Morda bi vas zanimalo tudi ...