Objektivi za EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Canonov najhitrejši izjemno širok objektiv s povečavo, ki je član trojice osnovnih objektivov, se ponaša z motorjem Nano USM, 5-stopenjsko stabilizacijo slike, 3 asferičnimi elementi in 2 elementoma z zelo nizko razpršitvijo za osupljivo ostrino.

Zajemite tekmovalni duh

Naslonite se nazaj in si oglejte film, kako je nagrajeni fotograf Matthew Joseph, specializiran za fotografiranje oglasov in življenjskega sloga, snemal priprave in trening elitne veslaške ekipe s fotoaparatom EOS R in objektivom RF 15-35mm s povečavo.

Odličen objektiv za ...

 • ŽANR

  Ustvarjalno dogajanje

  Z izjemno širokim vidnim poljem objektiva 15-35mm ulovite na kupe podrobnosti in dramatičnosti v bogatih barvah in kontrastih ter odkrijte nov bolj dinamičen pristop k fotografiranju dogajanja.

 • ŽANR

  Pokrajina in arhitektura

  Spustite se nižje do razburljivih novih kotov ter uživajte v stabilizaciji slike v 5 korakih, s katero boste samozavestno posneli podrobnosti tudi pri šibkejši svetlobi.

 • ŽANR

  Potovanja in reportaže

  Zaradi kompaktne velikosti, izjemno kakovostne izdelave serije L in hitre največje odprtosti zaslonke bo ta objektiv pripovedoval podrobno in jasno zgodbo, ne glede na situacijo.

Hiter in širok

Zajemajte nove, ustvarjalne kote s tem hitrim in ostrim objektivom s povečavo in zaslonko f/2.8, ki ima dinamično goriščno razdaljo 15–35 mm in napredno 5-stopenjsko stabilizacijo slike

Canon Camera

Izjemna optična kakovost

Svoje fotografsko udejstvovanje ponesite na višji nivo s tremi asferičnimi elementi in dvema elementoma z zelo nizko razpršitvijo, naprednimi optičnimi premazi in zaslonko z 9 lopaticami

Canon Camera

Odzivno in natančno

Uživajte v hitrem in natančnem ostrenju z motorjem Nano USM, ki zagotavlja hitro in tiho samodejno ostrenje z izjemno enakomernim delovanjem

Canon Camera

Kakovost izdelave družine L

Zanesljivo fotografirajte v vseh razmerah s kakovostno serijo L z zaščito pred vremenom in fluorovimi premazi na sprednjih in zadnjih elementih, ki varujejo pred kapljicami vode in prahom

Canon Camera

Uresničite svojo ustvarjalno vizijo

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Tehnični podatki

 • F2.8

  Za delovanje pri šibki svetlobi in plitko globino polja

 • Stabilizator slike

  5-stopenjska stabilizacija za posnetke brez tresenja

 • Asferični in UD elementi

  Za izjemno ostre slike

 • Motor Nano USM

  Za tekoče, hitro in tiho delovanje

 • Prevleka iz snovi, ki je pod valovno dolžino svetlobe

  Za preprečevanje bleščanja in podvajanja slik

 • Obroč za nadzor objektiva

  Za dodaten nadzor nad nastavitvijo ISO, zaslonko in zaklopom

Vsebina embalaže

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Sončna zaslonka EW-88F

 • Kovček za objektiv LP1222

 • Pokrov za objektiv

 • Pokrov za objektiv E-82 II

V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

V rokah profesionalcev ...

Odkrijte, kako si je Canon prislužil svoj sloves po vrhunski inovaciji in kakovosti slike, ter preberite, kako profesionalci po vsem svetu uživajo v uporabi Canonovih fotoaparatov in objektivov.

Širokokotni objektivi

Širokokotni objektivi Canon, ki so idealni za ulično in pokrajinsko fotografijo, so zasnovani z namenom, da v kader spravite še več. Odkrijte našo ponudbo širokokotnih objektivov.

Povezani izdelki

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.